10 Moderigtige firkantede solbriller til mænd og kvinder

Du har hørt UV -stråling, blåt lysstråling og synligt lys forårsage grå stær, hudkræft og problemer med synlighed. De firkantede solbriller er absolut nødvendige for at beskytte dig selv mod, at du går ud. Dette er det bedste tilbehør til øjne i sommersæsonen.

Nyeste og stilfulde firkantede solbriller i Indien:

Her er Top 10 solbriller med firkantede designs:

1. Retro sort linser firkantet solbrille:

Retro sort linser firkantet solbrille

Disse retro sorte linser betragtes som overdimensionerede firkantede solbriller. Glassene har en finish af sort og hvidt skær. Disse solbriller er monteret på holdbare plastikstel. Interessant nok er rammen, der sidder på ansigtet, næsebroen og øjenstikket lavet af mørkfarvet plast. Delen ud over øjnene ændres til gyldent metal, og det sidder på brugerens bagkinder. Når metallet når bag ørerne, er der holdbart plastik. Dette når bag ørerne for støtte.

2. Asos flad firkantet solbrille:

Asos flad firkantet solbrille

Asos flade firkantede solbriller fås i sort. Disse firkantede solbriller er trendy. Disse briller har mørkeblå skær. De ser sofistikerede ud. Glassene er monteret på en holdbar, firkantet, sortfarvet, plastikstel.

3. Armani Exchange Unisex firkantet solbrille:

Armani Exchange Unisex firkantet solbrille

Armani Exchange Unisex firkantede solbriller kan bruges af både mænd og kvinder. De mørke solbriller har et mørkt sort skær. Glassene er monteret på mørkebrun holdbar firkantet plastramme. Rammen, der sidder på kinderne, er tyk og giver støtte.

4. Unisex firkantet solbrille:

Unisex firkantet solbrille

Unisex firkantede sorte solbriller kan bruges af både mænd og kvinder. Glassene har en finish af grålig skær. Disse briller er monteret på en holdbar, sort, firkantet plastramme. Toppen af ​​rammen er helt flad og er på linje med øjenbrynene.

5. Alexander McQueen Square Sunglass:

Alexander McQueen Square solbriller

Alexander McQueen er en firkantet, brun solbrille. Som navnet antyder, har finishen af ​​glasset brune skær. Disse briller er monteret på mørk brun berømmelse. Alexander McQueen firkantede solbriller ser meget elegant ud især på damer.

6. Sheriff og Cherry Monte Carlo Square Sunglass:

Sheriff og Cherry Monte Carlo Square Sunglass

Solbrillerne er en finish af mørk og hvid, så de ser grå ud. Disse briller er monteret på en gylden metallisk ramme med næsepolstring i plast nær Nose Bridge. Rammen har også en næsebro og en bro, der forbinder de to øjenstykker. Rammefarven ud over øjenstykkerne er sort og hvid til at blande med øjenstykkerne.

7. Oversized kvinders firkantede solbriller:

Oversized kvinders firkantede solbriller

Store overdimensionerede solbriller. Flad top firkantet indrammet, der er meget på mode i den moderne æra. Glasset har en finish af gule og brune nuancer. Derfor er brillerne monteret i en holdbar firkantet plastramme. Rammens farve er skraveret med mørkebrun og lysebrun.

8. Mænd/Kvinder Fashionable Square Sunglass:

Mænd og kvinder Moderigtige firkantede solbriller

De firkantede solbriller kan bruges af både mænd og kvinder. Glassene er monteret på mørkt holdbart plaststel. Der er en hvidfarvet ramme ud over øjenstykkerne, hvor rammen tager et stykke tid farve. Der er lidt hvidt på øjenstykket, hvor rammen rører ved kinden.

9. Firkantet indrammet solbrille til mænd:

Firkantede herresolbriller

Glassene har en finish af tusmørke blålig skær. De er monteret på en firkantet holdbar plastramme, der er mørk sort i farven. Rammen og støtten over kinderne er den sædvanlige klassiske stil. Således er solbrillerne meget fashionable og beregnet til mænd.

10. Flat Top Oversized Square Sunglass:

Flat Top overdimensionerede firkantede solbriller

Solbrillerne er den nyeste trend for meget moderigtige kvinder og damer. Funktionerne ved disse solbriller er, at toppen er flad. Størrelsen på disse glas er for stor, så glassene stikker ud fra begge sider af de tynde kinder. Toppen er på linje med øjenbrynene, så panden ikke ændres. Glassene er monteret på slidstærkt firkantet plast.

Du kan købe de nyeste trendy firkantede solbriller eller den klassiske stil. Der er flere valgmuligheder, der passer til dit valg. Disse typer firkantede solbriller er berømte for sit smidige udseende.