10 moderne og stilfulde designs af funky solbriller

Solbriller har altid været tilbehør, uden hvilket din dressing står ufuldstændig. Solbriller er mere end dekoration af ansigtet, da det beskytter dine øjne mod direkte og skadelige solstråler, stærk vind og støv også. Med fremkomsten af ​​den moderne civilisation blev forskellige typer solbriller opfundet og båret af berømtheder for det store og dristige udseende. For nylig inden for to årtier er funky og sød type funky solbriller blevet designet, hvilket giver et anderledes og sødt look. Denne type solbriller bruges generelt til fester og i grupper hangout af begge køn for at få dem til at se anderledes ud. Således tiltrækker typen af ​​funky solbriller let også den anden opmærksomhed.

Nyeste og smukke solbriller i funky designs til mænd & Kvinders Indien:

Lad os se på top 10 typer funky solbriller.

1. Farverige hjerteformede funky solbriller:

Farverige hjerteformede funky solbriller

Her kommer en perfekt og fantastisk flot brede hjerteformede farverige solbriller, der passer godt til både unge drenge og piger. Disse typer unikke og usædvanlige stel ser fantastiske ud og hjælper den unge med at skabe deres egen stilerklæring.

2. Cute Butterfly Shape Funky Plastic Solbriller:

Søde sommerfuglformede funky plastsolbriller

Sommerfugl, lyserød farve og hunner har et stærkt og tæt forhold, og denne trio gelerer meget godt. Denne type plastik søde stel designet i form af sommerfugl ser strålende ud og er en perfekt solbrille, der kan bæres på fester og et strålende aftentøj også.

3. Dobbeltskyggede funky solbriller til piger:

Dobbeltskyggede funky solbriller til piger

En anden fabelagtig og tidløs solbrille er disse funky solbriller med dobbelt skygge til piger. Solbrillerne er runde i form og den dødbringende brune og gule kombination ser godt ud. På templerne og på den øverste halvdel giver den ru finish solbrillerne et smukt og attraktivt udseende.

4. Funky Metal Circle Frame med spejllinser til kvinder:

Funky metal cirkelstel med spejlglas til kvinder

Dette er en af ​​de klassiske, stilfulde og funky udseende grønne spejlede solbriller til kvinder. Rammen er lavet af metaltråd og har tre tynde linjer, så den ser meget smuk ud på ethvert kvindeansigt.

5. Funky Oversized Cat Eye solbriller til kvinder:

Funky Oversized Cat Eye solbriller til kvinder

Her kommer endnu en sød overdimensioneret cat eye funky optrædende solbriller til enhver aldersgruppe af hunner. Denne type funky ansigter solbriller kræver ikke nogen anledning for dig at bære dem, og den kan bæres hvor som helst uden nej problem.

6. Block Style Funky solbriller til drenge:

Block Style Funky solbriller til drenge

Her kommer en anden klassisk og smart udseende solbrille til drenge, som får dem til at se varme og stilfulde ud. Den sorte og grønne blokmønsterramme med høje spidse stel ser meget funky ud af disse solbriller. Zig-zag-snit på templet og på pinden på solbriller giver det et usædvanligt udtryk.

7. Funky solbriller med sort og rød ramme til mænd:

Sort og rød ramme funky solbriller til mænd

Disse sorte og røde stel i hiphop -funky -stil solbriller tiltrækker stadig mange mænd, da de kan style 80’ernes årtier. Disse typer solbriller har unikke og forskellige geometriske formstel, hvilket giver brugeren et sensationelt udseende.

8. Funky trykte solbriller til mænd:

Funky solbriller med tryk til mænd

Dette er en af ​​de unikke stilarter af solbriller til mænd. Rammen har printet prik over hele rammen og har runde briller. Det har fed, men giver et køligt og retro -look til bæreren af ​​disse solbriller.

9. Funky polariserede solbriller til mænd:

Funky polariserede solbriller til mænd

Denne type polariserede sporty og funky optrædende solbriller ser meget dynamisk ud, når atletisk eller enhver sportsperson. Den stilfulde ramme med attraktive linse forbedrer personens hele udseende.

10. Funky Silver Money Sign Solbriller:

Funky Silver Money Sign Solbriller

Denne type funky sølvbriller med pengeskilt ser meget cool ud, når den bæres på enhver disk eller strandfester. Denne type solbriller giver dig et eksklusivt og et funky og moderigtigt look.

En funky solbrille er lavet af plast, gummi og andre metaller, og de er generelt meget lave i prisen. Disse typer solbriller kan være en god fest, som får dig til at se fantastisk og unik ud fra andre. De fås i mange farver, former og størrelser, og du kan vælge den i henhold til din stil og udseende.