10 nyeste flip -up solbriller til mænd og kvinder inden for mode

Solbriller bruges til at beskytte øjnene mod skadelige solstråler. Nogle mennesker bærer dem som en stilerklæring og nogle ordineres medicinsk. Men her kommer en dobbelt effekt solbriller, som kan bruges begge veje. Flip up solbriller er nye i trend og vinder popularitet på grund af det ekstraordinære udseende. Disse er frame on frame -briller. De har normale briller med kraft eller bare almindelige solbriller med solbrillerne som en øvre ramme, der kan vendes, og en anden kan være den stilfulde.

Stilfulde solbriller med flip -up -linser til herrer og damer i trend:

Lad os nu få et hurtigt blik på top 10 flip up -brille -designs og få fat i et, der passer godt til dit udseende.

1. Metal sølv runde flip up solbriller til mænd:

Metal sølv flip up runde solbriller til mænd

Altid favorit og gå aldrig af mode metal sølv metalstel med sort rund linse, der giver et stilfuldt og ekstraordinært udseende til hver han og ethvert ansigtssnit også. Denne type solbriller kræver ikke nogen anledning til at bære og tale om brugerens person, når den bæres.

2. Vintage reflekterende spejlvendte solbriller:

Vintage reflekterende spejlede flip -up solbriller

Disse typer vintage reflekterende spejlede solbriller er perfekte til mænds og siden årti er et hit på deres tilbehørsliste. De sorte flip -up solbriller med gylden streg ved linsen fremstår fantastisk og får brugeren til at fremstå bemærkelsesværdig og moderigtig.

3. Sporty flip up solbriller:

Sporty flip -up solbriller

Et andet stilfuldt og unikt udseende er disse blå og gråfarvede flip -up solbriller, der kan bæres af både mænd og kvinder. Denne type solbriller er perfekt og ideel til sportselskere og ser spredt ud, når den bæres

4. Branded Double Lens Flip up Solbriller:

Branded Double Lens Flip up Solbriller

Her kommer Steam hunk -mærket solbriller i flip -up til både mænd og kvinder. Denne type solbriller kan bæres på både casuals eller formals og giver et slående udseende og hele hovedet drejer mod brugeren.

5. Polariserede solbriller til mænd:

Mænds polariserede flip -up solbriller

Denne type polariserede flip up solbriller er perfekte til natkørsel, da de kan klippe op og ned, hvilket giver dig en problemfri kørsel. Denne type solbriller er perfekt og sikker for mænd, der kører om natten og et must for dem.

6. Flade solbriller med flad ramme til piger:

Flade solbriller med flad ramme til piger

Disse er de slanke og stilfulde flade solbriller, der giver en retro look til enhver pige. Den fantastiske sorte ramme med blå stel, kontrasten er så slående, at disse solbriller er perfekte til enhver udendørs aktivitet.

7. Solbriller med firkantet form til kvinder:

Kvinder i firkantet form med flip -up solbriller

Den brede ramme i firkantet form vender solbriller op i de fantastiske nuancer sort og brun og solbrillernes blanke finish kan gøre enhver kvinde til vanvid. Solbrillerne er perfekte til alle samfundslag og giver en kvinde et fantastisk og smukt udseende.

8. Clear Lens Flip Up Solbriller:

Clear Lens Flip Up Solbriller

Denne type klare linser med flip -up solbriller er meget efterspurgte af unge, da det passer godt til både unge drenge og piger. Den fantastiske hvide ramme med sort klar linse giver en flot og cool definition til brugerens personlighed og forbedrer udseendet med mange folder.

9. Funky Star Eyes flip up solbriller til unge:

Funky Star Eyes Flip Up Solbriller Til Unge

Denne type funky og søde flip -up solbriller giver et meget sejt og sødt udseende til både unge drenge og piger. Den lille stjerne og det brede smil på linsen er ideelle til alle fede fester eller små hangouts med venner.

10. Hot Cat Eye Flip Up -solbriller til kvinder:

Hot Cat Eye Flip Up solbriller til kvinder

Disse dobbelte skyggefulde katteøje solbriller er det nyeste modetilbehør til enhver kvinde. Det giver et varmt og sexet udseende, og de spidse kanter tilføjer mere glamour og moderigtigt look til bæreren, og du kan nemt få de velhavende udseende.

Flip up solbriller vinder popularitet, da de kan bruges på dobbelt basis og endda kan få det smarte, varme og sexede udseende. Disse solbriller kan også bruges både indendørs og udendørs. Disse solbriller fås i mange mønstre og stilarter. Du kan vælge den ene og kan forbedre dit udseende med mange folder.