Top 10 sofistikerede retro solbrille designs i trend

Er du færdig med din sommerhandel! Ja, tjek om du også har inkluderet solbriller! Ups, glemte dem! Sommeren er tilbage med al sin varme til også at bage dine øjne. Og derfor, for at beskytte dine øjne mod calcin -blink, er brugen af ​​solbriller, hvis det er nødvendigt. Der findes mange typer solbriller på markedet, men blandt dem alle er retro -solbrillerne bredt udvalgt af de unge i disse dage for et ensomt udseende.

Nyeste og smukke retro stil solbriller til mænd og kvinder:

Følgende er få selektive solbrille -design i vintage eller retro design.

1. Brun Vintage Retro solbrille:

Brun vintage retro solbrille

Et meget købt retro firkantet solbrille design i brunt er det bedste valg til sommeren. Det er bedst egnet til kvinder eller mænd med langt ansigt og mellemlang øjenlængde. Brillenes brede stel gør den mere holdbar at have på.

2. Funky Steel Retro Sunglass:

Funky Steel Retro solbriller

Vil du have et funky look til dine casuals! Her er et stålkantede retro firkantede solbriller, der er bedst egnet til sådanne lejligheder. Brillerne i brillerne dækker kun øjnene, mens resten af ​​portionen forbliver bar.

3. Vintage Dual Strip Retro Sunglass:

Vintage Retro -solbrille med dobbelt stribe

Et nyudviklet design i mænds retro -solbriller er det med dobbelt strimmel i midten, hvilket gør det mere holdbart. De ovulære briller er ganske tilrådelige for mændene med en smal ansigtsstruktur.

4. Bredt retro solbrille:

Bredt retro solbrille

Leder du efter et par solbriller, der helt ville dække dine øjne! Her er en marineblå betalt eller mænds retro -solbriller, der i vid udstrækning er udvalgt til et ordentligt afslappet eller officielt look.

5. Triple Frame Retro Sunglass:

Triple Frame Retro solbriller

Elsker at have solbriller med et lækkert design til at have med til picnic om somrene! Her er et retro rundt solbrille design, der er indrammet med tredobbelte kanter lavet med legering. Den passer perfekt til runde ansigter med små øjne.

6. Tilpasset Retro solbrille:

Tilpassede retro solbriller

Her er et mesterværk for de klodset piger at fortsætte picnic. De retro runde solbriller lavet af fiber og designet på samme måde som en sol. De kurvede kanter med lilla og pink kombination er fantastiske.

7. Hvid fiber retro solbrille:

Hvide Fiber Retro solbriller

Hvide fiberglas med flade stel er ret på mode i disse dage. Retro -solbrillemændenes andel givet mindst højde med brede stel, der er relevante for mændene med små øjne. De har også stort glas med en lille blok i midten i en lige ramme.

8. Inverse M Retro Glasses Design:

Inverse M Retro Glasses Design

Et nyt diagram, der vælges af mændene med lange næser, er det inverse M -design. Retro -solbrillerne til mænd har en bred sidestel i lilla, som giver en perfekt form på næsen. De sorte glansfiberglas giver et afslappet look til picnics og pubber.

9. Hjerteformet retro solbrille:

Hjerteformede retro solbriller

Planlægger du en temafest i denne varme sommer! Her er noget voguish, du kan bære sammen med tilbehøret. Der er retro solbriller til kvinder fremstillet i fiber og givet glas med hjerteform med en kant, der indeholder rosedesign præget i den.

10. Stel mindre retro solbriller:

Stel mindre retro solbriller

Et faddish design i solbriller, der bliver vilde i denne sæson, er rammen mindre retro solbriller til kvinder. Glassene får form af en sløjfe med gyldne øresider. Det er også givet en lilla nuance med hvidlige nuancer kombination for at gøre det mere elegant for damer på casuals.

Retro -solbrillerne er for det meste galvaniserede af filmene i 80’erne og 90’erne. Solbrillerne med retro layout er også kendt som vintage solbriller. Med ændringen i brillernes egenskab har de også fået fat i et renoveret præg. De ikoniske solbriller er bredt udvalgt af både mænd og kvinder, ikke kun om sommeren, men også for et dristigt udseende.