8 bedste solcremer til acne udsat hud i Indien

Forkert er de forestillinger, der siger, at acne simpelthen er en forbigående fase. Forkert er de mennesker, der bebrejder acne på alder, de tidlige år af teenagehætte præcist. Så meget som en teenager lider af udslæt og acne, er der et udtryk, der kaldes voksen acne for de unge, stort set i overensstemmelse med alderen 21-28 år. Acne er en hudreaktion, der hovedsageligt skyldes akkumulering af forurening over de åbne svedkirtelsporer i dit ansigt.

Den overskydende produktion af talg, der resulterer i fedtet hud, virker simpelthen som en magnet for alle disse snavs og forureningspartikler. Så er der varmeudslæt, den hårde sol, der koger ned på din hud, gør normale solcreme lotioner til et punkt, der får dig til at svede alle de beskyttende lag væk. Årsagen til acne kan være mange, men her er en enkel løsning til at beskytte dig selv mod solen uden at få din hud til at reagere på lotionerne med røde pletter i hele dit ansigt.

Solcremer til acne udsat hud:

Her er de 8 bedste solcremer til acne udsat hud som følger.

1. Organisk høst solcreme til acne udsat hud:

solcreme til hud, der er udsat for acne

KØB DET HER

SPF for denne solcreme er vurderet til 30, hvilket er bittert nok til at bekæmpe de hårde solstråler, der beskytter dine skrøbelige hudlag mod overeksponering og garvning. Olivenolien i den sparer din hud for skadelige UV-A- og UV-B-stråler, men lad ikke de naturlige olier narre dig, da denne creme absorberer ekstra olie og låser talgudskillelsesporerne for at give dig et frisk mat look.

2. Kaya Skin Clinic Sensitive Skin Solcreme:

Solcremer til acne udsat hud 2

Denne klinisk testede hudplejerutine er specielt formuleret til den følsomme hud, der ville opsuge overskydende olie, og dens lette formel ville opretholde hudens talgproduktion. De antimikrobielle egenskaber, der findes i det, hjælper også med at reducere hævelse og rødme af betydelige acne -spor i dit ansigt. Det er den bedste solcreme til acne udsat hud

3. Lakme 9-til-5 matificerende solcreme til hud mod acne:

Solcremer til acne tilbøjelig hud 3

KØB DET HER

Med en SPF -meter så høj som 50 er den supermattificerende solcreme en langvarig hydratiserende solcreme, der fugter dit ansigt og holder det blødt og smidigt uden at lade ekstra fedt infiltrere dine acne -udsatte zoner. Den ikke -fedtede formelgel passer godt til huden og efterlader dig lys og lys. Det er en af ​​de bedste solcremer til acne udsat hud i indien.

4. Proactiv Daily Protection Plus solcreme til hud mod acne:

Solcremer til acne udsat hud 4

Pakket i et professionelt hvidt rør er Proactiv daglig beskyttelse en strålende solcreme med SPF 30, der også beskytter din hud mod de brændende solstråler og de skadelige UV -stråler. dets anti -svampe og antimikrobielle egenskaber virker på eksisterende acne og forhindrer yderligere acne produktion ved at låse i de åbne porer.

5. L’Oreal Paris Sublime Sun Advanced Sunscreen:

Solcremer til acne tilbøjelig hud 5

Højdepunktet i dette produkt er infusion af antioxidanter, som virkelig er en velsignelse for den hud, der er udsat for acne, hvor antioxidanter skyller ud af bakterier, der tilstopper porerne, hvilket sikrer et frit friskt ansigt, mens SPF 50 tager sig af det brede spektrum af solbeskyttelse. Dette er den bedste solcreme til acne udsat hud i indien.

6. Lotus Herbals Safe Sun Uv Gel Solcreme:

Solcremer til acneudsat hud 6

KØB DET HER

Grunden til, at vi elsker dette særlige produkt så meget, er på grund af dets gelformel, der fungerer bedre end en creme i fugtgivende, men alligevel holder huden gennemblødt og oliefri. Med SPF 50 som sit våben, vil gelen arbejde på de hårde acne -toppe, der nedbryder dem, mens UV -strålebeskytteren forhindrer din hud i at garve. Det er en god solcreme til acne udsat hud i indien.

7. Peter Thomas Roth Solcreme Stick:

Solcremer til acneudsat hud 7

KØB DET HER

En super let applikatorpind er ikke det eneste højdepunkt i dette produkt, da det kommer pakket med anti-aging formel, der tager de fine linjer lige ud af vinduet. Med en bitter SPF på 50 kan du let afværge det hårde sollys og UV -strålepartikler, mens du plejer din eksisterende acne. Da den er let, tillader den ikke produktopbygning på huden. Det er en af ​​de bedste solcremer til acne udsat hud.

8. Neutrogena Clear Face Liquid Sunblock:

Solcremer til acneudsat hud 8

KØB DET HER

Sved er den svære del ved at holde solcremen på dig, og det er derfor, Neutrogena solcreme leveres med en oliefri vandtæt garanti med ordene, ingen udbrud ætset på pakkens detaljer, der lader dig nyde fordelene ved en solcreme uden at skulle bekymre dig om spredning af acne. Det er den perfekte solcreme til acne udsat hud i Indien.