Top 12 vandtætte solcremer i Indien

Det er den tid på året igen, hvor vi alle elsker at nippe til vores yndlingscocktails ved poolen. Men hej, den hårde sol? At gå ud i solen kan være et mareridt for enhver skønhedsbevidst person. Tænk på al den solbrændthed, solskoldning og mørke pletter. Men hvad med alt det sjove, du går glip af? Sig hej til vandtætte solcremer, dine nye bedste venner. disse utroligt effektive vandtætte solcremer, der kan beskytte dig mod den hårde sol og give dig en stråle af håb, selv under varmt vejr.

Nyeste og berømte vandtætte solcremer i Indien:

Tjek disse populære vandtætte solcremer til svømning, vi har samlet bare for dig:

1. Avene Very High Protection Spray – SPF 50 PA+:

KØB DET HER

Dette er en ikke -vægt vandtæt solcreme formel, der kan tilbyde lang beskyttelse mod den hårde sol. Det er i form af en usynlig spray, der er ret let at påføre. Det tager ikke kun hensyn til følsomme hudproblemer, men giver dig også et blødt, dugget look for at gøre dig klar til en lang sommerdag.

2. Kaya Daily Moisturizing Sunscreen SPF 30:

KØB DET HER

Kaya Daily Moisturizing Sunscreen er en let creme baseret lotion, der er specielt designet til fugtig hud. Det gør ikke din hud fedtet og absorberes øjeblikkeligt. Den er ganske velegnet til normal til tør hud og er en vidunderlig fugtgivende solcreme, der holder din hud hydreret og solbeskyttet på samme tid.

3. Neutrogena Wet Skin Kids Beach & Pool solcreme:

Hvorfor holde børn ude af sjov på grund af frygt for solen? Neutrogena, et pålideligt mærke, der er specielt designet til denne vandtætte solcreme til børn, der elsker at tage et stænk i poolen. Det er allergivenligt og beskytter dine børn mod solskoldning, solbrændthed og udslæt.

4. Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 50+:

Neutrogena Ultra Sheer Dry-touch Sunblock SPF 50+

KØB DET HER

Den ultra ren, tørre berørings solcreme med solbeskyttelsesfaktor på 50+ fra Neutrogenas hus er tro mod sit navn. Det er virkelig let, og når det påføres, bliver det usynligt på huden. Det er det uigennemsigtige. Da solcremen er oliefri og vandtæt, absorberes den dybt inde i huden og gnider ikke let af selv under meget fugtige forhold. Denne solcreme er også fantastisk, før du tager en svømmetur. Den har også en let og frisk duft.

5. Ansolar Gel-Cream SPF 30 til daglig brug:

Ansolar daglig brug Gel-creme SPF 30

KØB DET HER

Ansolar solcreme til daglig brug med en solbeskyttelsesfaktor på 30 er en gelbaseret creme, der er mere velegnet til normale og tørre hudtyper sammen med fedtet og acneudsat hud. En anden variant med en SPF på 60 er også tilgængelig på markedet. Den gelbaserede creme er oliefri, blander let ind i huden og giver en mat finish med det samme. Da den er vandtæt og svedtæt, kan denne solcreme bruges før svømning eller andre tunge fysiske aktiviteter for at forhindre garvning og andre skader på huden.

6. VLCC hydrofob SPF 50 solcreme lotion:

VLCC hydrofob SPF 50 solcreme

KØB DET HER

VLCC Hydrophobic Sunblock lotion med solbeskyttelsesfaktor 50 er en vandtæt og svedtæt solcreme, der ikke kun beskytter huden mod skadelige UVA- og UVB -stråler, men også giver dig mulighed for at blive udendørs i lang tid. Denne solcreme er velegnet til svømning, vandsport og andre langvarige udendørs aktiviteter. Det forhindrer også huden fra garvning, irritation og rødme.

7. Biotique Bio Carrot Face and Body Sun Lotion SPF 40:

Biotique Bio Carrot Face and Body Sun Lotion SPF 40

KØB DET HER

Denne Body and Sun lotion fra Biotiques Bio Carrot -serie har en solbeskyttelsesfaktor på 40 og beskytter huden både mod UVA- og UVB -stråler. Denne solcreme er rig på næringsstoffer og er inkluderet i ren gulerodolie og ekstrakter af gulerodfrø og lodhra bark. Det har også ekstrakter af kvædefrø og aloe vera, der lindrer huden og holder den blød. Det er en vandtæt solcreme og kan derfor påføres inden længere tids udsættelse for solen.

8. VLCC Svedfri SPF 40 Sunblock Lotion:

VLCC Svedfri SPF 40 Sunblock Lotion

KØB DET HER

Denne Sunblock -lotion fra VLCCs svedfrie område har en solbeskyttelsesfaktor på 40 og beskytter huden mod skadelige UVA -stråler. Lotionens tekstur er ikke-fedtet og føles dermed glat og smidig på huden. Det er velegnet til alle hudtyper, og da det er vandtæt eller svedtæt, kan denne solcreme lotion påføres under fugtige forhold uden en skygge af tvivl om, at den falmer af.

9. Sebamed Sun Care SPF 50+ Very High Multi Protect Sun Lotion:

Sebamed Sun Care SPF 50+ Very High Multi Protect Sun Lotion

KØB DET HER

Denne multi protect solcreme med en solbeskyttelsesfaktor på 50 fra Sebamed er en meget populær solcreme til sensitiv, tør og normal hud. Det er vandtæt og svedtæt, hvilket betyder, at det forhindrer huden i at svede og holder det tørt. Solcremen er beriget med E -vitamin og kommer uden duft eller parfume. Når den påføres, er den meget let på huden og absorberer sig let inde i huden.

10. Banana Boat Ultra Protect SPF 30 solcreme:

Banana Boat Ultra Protect SPF 30 solcreme

KØB DET HER

Denne solcreme fra Banana Boat’s ultra protect -serie har en solbeskyttelsesfaktor på 30 og er velegnet til normale til tørre hudtyper. Det føles let på huden, men i tilfælde af fedtet hud kan det tage tid for solcreme at absorbere og føles fedtet. Da den er vandtæt, forbliver den tændt i længere tid.

11. Lotus Herbals Safe Sun Sunscreen Cream SPF 30:

Lotus Herbals Safe Sun Sunscreen Cream SPF 30

KØB DET HER

Denne solcreme med en solbeskyttelsesfaktor på 30 fra Lotus Herbals beskytter huden mod skadelige UVB -stråler og er velegnet til alle hudtyper. Det er ikke fedtet og absorberes let i huden. Denne solcreme er vandtæt og svedtæt og kan derfor påføres inden du tager en svømmetur eller en dag ude i solen.

12. Jovees Fairness Lotion Vandtæt solcreme SPF 25:

Jovees Fairness Lotion Vandtæt solcreme SPF 25

KØB DET HER

Jovees Fairness Lotion Solcreme med en solbeskyttelsesfaktor på 25 er vandtæt og kan derfor påføres inden langvarig udsættelse for sollys og vandaktiviteter som svømning. Denne solcreme er lavet med naturlige ingredienser som kamille, sandal, gulerod, aloe vera og mere og er velegnet til alle hudtyper.

Næste gang du planlægger en tur til stranden, glem ikke at tilføje en vandtæt solcreme til din taske med det væsentlige. Solcreme beskytter dig mod en række hudproblemer forårsaget af de hårde solstråler. Investering i den rigtige formel gør en forskel for din hud, og det er vigtigt at læse etiketten omhyggeligt, før du begynder at ose olie ud eller bære et hvidt spøgelse som støbt på dit ansigt.