Hogyan lehet megszabadulni a férfiak sötét karikáitól a szemek alatt?

A szem alatti sötét karikák egészségügyi problémákat jeleznek. Férfiak aggódnak a szeme alatti sötét karikák és táskák miatt? Állandó megoldást szeretne a férfiak sötét karikáinak megszüntetésére? Ezután az alábbiakban bemutatunk néhányat az ember útmutatójának 9 legjobb módjáról a szem alatti sötét karikák kezelésére.

Hogyan lehet megszabadulni a férfiak sötét karikáitól a szemek alatt

Az itt használt összetevők teljesen gyógynövény alapúak, és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. Ezenkívül mentes a mesterséges összetevőktől, például színezékektől vagy tartósítószerektől.

Otthoni jogorvoslatok a sötét karikák megszüntetésére a férfiak szemében:

Keressük meg itt az említett természetes gyógymódokat a sötét karikák eltávolítására a férfiak szeme alatt.

1. Masszázs mandulaolajjal:

Masszázs mandulaolajjal

Vegyünk néhány csepp mandulaolajat egy tálba, és mártsuk bele az ujjainkat. Körkörös mozdulatokkal végezzen gyengéd masszázst a szeme körül 15-20 percig. Ezután hagyja a mandulaolajat a bőrön egy éjszakán át, és másnap reggel mossa le. A sötét karikák 7 napon belül eltűnnek.

2. Kamilla tea jégkockák:

Kamilla tea jégkockák

Készítsen kamillatea kivonatot, tegye a jégkockatálcákba és tegye hűtőbe. Most megvannak ezek a jégkockák, amelyeket alternatívaként használhat a szem alatti sötét karikák kezelésére. Kezdje egy egyszerű masszázzsal a szem környékén körülbelül 2 percig. Megteheti, kétszer vagy háromszor egy nap.

3. Joghurt és citromlé maszk:

Joghurt és citromlé maszk

Vegyünk a szükséges mennyiségű joghurtot, és keverjük össze citromlével. Vigye fel ezt a pasztát a szem köré, masszírozza 10 percig. Hagyja a csomagolást még 10 percig száradni. Mossa le teljesen meleg vízzel.

4. Uborkaszelet és uborkalé:

Uborkaszelet és uborkalé

Készítsen friss uborkalevet, és vigye fel toniként a szeme körül. Vegyen két szelet uborkát, és tegye a szemére. Hagyja egy éjszakán át. Másnap reggel mossa meg az arcát. Tegye meg minden nap, hogy eltávolítsa a sötét karikákat a szemek alól, hogy a férfiak egy héten belül jobb eredményt érjenek el.

5. Törött alma tejjel:

Összetört alma tejjel

Az alma az, amelyikben a legtöbb vitamin fel van erősítve. Sötét karikák esetén is a legjobban működik. Vegyünk egy kis mennyiségű összetört almát friss tejjel együtt. Vigye fel ezt a sima pasztát a szem körüli területekre. Adjon gyengéd masszázst. Mossa le, ha kiszárad.

6. Paradicsom-kurkuma csomag citromlé grammos liszt:

Paradicsom-kurkuma csomag citromlé grammos liszt

Egyenlő arányban kapjon paradicsompépet, kurkumaport és gramm lisztet. Az összetevőket néhány csepp citromlével összekeverjük, hogy pasztát kapjunk. Vigye fel a keveréket a szem alatti sötét karikákra. Hagyja száradni 10 percig. Törölje le nedves pamut ruhával. Ismételje meg ezt a sötét kör kezelést férfiaknál, hetente háromszor.

7. Zöld tea kivonat kezelése:

Zöld tea kivonat kezelés

Készítsen friss zöld teát, és hagyja kihűlni. Hűtőszekrényben tároljuk. Öntsön néhány cseppet vattára, és kenje szét a sötét karikák környékén. Hagyja egy éjszakát. Másnap reggel mossa le. Azt is megismételheti napi 2-3 alkalommal a héten.

8. Burgonyalé alkalmazás:

Burgonyalé alkalmazás

A burgonya nagyon jól ismert a sötét karikák barnulásgátló tulajdonságairól. Vegyen be egy kis mennyiségű burgonyalét, és vigye fel a szem alatti sötét karikákra. Hagyja egy éjszakán át. Tisztítsa meg arcát alvás után. Használja minden nap, hogy a legjobb eredményt érje el a sötét szemkörnyéki kezelés során.

9. Rózsavíz kezelés:

Rózsavíz kezelés

Vegye be a szükséges mennyiségű rózsavíz kivonatot, amely könnyen elérhető a piacon. Vigye fel a szem alatti sötét karikákra vattával. Hagyja egy éjszakán át. Másnap mossa meg az arcát. Használhatja egész nap sokszor, körülbelül 2 hétig. Szabaduljon meg a sötét karikáktól a férfiaknál, amelyeket a pigmentáció okoz.

A házi készítésű csomagokat és a festékhez hasonló kezeléseket röviden ismertetjük, hogy minden változatos bőrtípusú férfi használhassa. A helyes étrenddel és életmóddal együtt használhatja a fent említett megfelelő kezelések egyikét, hogy megszüntesse a szem alatti sötét karikákat a jó Men’s Health segítségével. Folytassa rendszeresen ezt a sötét szemkörnyéki kezelést. Ezentúl láthatóan láthatja a legjobb eredményeket.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80