25 Bedste soveværelsesvægdesign med fotos i Indien

Mange af os koncentrerer os om at dekorere vores opholdsrum og glemme soveværelser, for hvem kommer ind i dem, ikke? Det er der, du tager fejl; du sover ikke bare i dit soveværelse; det er et sted, du kan bekymre dig om efter en lang arbejdsdag uden elektroniske gadgets i nærheden. Så at skabe en perfekt stemning i dit soveværelse er et must! Her er en artikel, der giver dig omkostningseffektive ideer til at dekorere dine soveværelsesvægge. Gå igennem de nyeste soveværelsesvægdesigner, og vælg et, der passer til dine behov.

Seneste soveværelsesvægdesign i Indien:

Her præsenterer vi dig 25 enkle og moderne vægdesign til soveværelser, der vil inspirere dig meget. Lad os tage et kig på dem.

1. Sommerfuglvægdesign til soveværelse:

sommerfugl væg design til soveværelse

Enkle sommerfugle i dette design er i brun med bagvæggen i lyseblå. Sengen placeret mod væggen er en lille hvid seng og en lyseblå dyner og pude, der matcher vægens farve. Dette design giver dig en følelse af at være i naturens skød. Den blå farve beroliger dine øjne og lader dig sove godt om natten.

2. PVC -vægdesign til soveværelse:

Pvc vægdesign til soveværelse

PVC er en type plast kendt for sin holdbarhed og meget let at installere i dit soveværelse. Dette design er et perfekt eksempel til at forskønne dit soveværelse. Det ydre område har mørkebrun med striber af grå og hvid i midten. Det har et smukt udseende, der får dit soveværelse til at se elegant ud. De matchende dyner på sengen øger skønheden.

3. Glasvægdesign til soveværelse:

Glasvægdesign til soveværelse

Dette er et perfekt design til folk, der elsker at nyde udsigten udefra hele dagen, hver dag. Bagsiden af ​​væggen bag sengen har en sort ramme fra top til bund, og hele sidevæggen er et gennemsigtigt glas. Dette er en smuk måde at vågne op med varmt sollys eller en perfekt udsigt under regnvejr. Men hvis du er bekymret for privatlivets fred, kan du tilføje tynde gardiner til at fuldføre udseendet.

4. Vægteksturdesign til soveværelse:

Vægteksturdesign til soveværelse

Præsentation er vigtig i alt, hvad vi gør; dette er et soveværelsesvægdesign, der har en beige baggrund med betydelige riveformede eller kronbladlignende forhøjninger, der giver væggen en 3D-effekt. Da vægfarven er i beige, er de kronbladformede ting lavet i hvid farve. Kontrasten mellem de to skaber en smuk effekt.

5. Soveværelse Væg Stencils Design:

Soveværelse Væg Stencils Design

Stencilling er en af ​​de mest populære teknikker til at dekorere din væg i soveværelset. Den bedste måde at bruge en stencil effektivt på er ved at starte i midten, opad og nedad og senere til siderne. Det design, du vælger, har også betydning i disse typer teknikker. Du kan bruge akryl- eller latexmaling, der kan bruges på væggene. Den anvendte model er blomstret med forskellige farver af grønt og hvidt, med baggrundsfarven af ​​mosgrøn.

6. Piger soveværelse væg ideer:

Piger soveværelse væg ideer

Her er to slags modeller til at dekorere din datters soveværelse. Hvis hun er glad for farven lyserød, er den ved at matche farven med vægge, skabe og dynen og puderne dækket med et hello kitty -sengetøj. Væggen har et sort kattedesign på væggen i modsætning til den lyserøde. I en anden model er der et enkelt design med orange farvevægge. Møblerne og væggene er en kombination af orange og blå.

7. Vægdesign til børneværelse:

Vægdesign til børneværelse

Dette er et andet design, der er kønsneutralt og kan tilpasses ethvert af dit barns soveværelser. Væggen har en mørkegrå farve, og der er stjerner i guld og sølvfarve, der sidder fast hist og her. En bjørn står på væggen med en stor hvid ballon i hånden. Ballonen ligner en måne, og det ser ud til, at bjørnen holder en måne med en snor. Der er en træstige ved siden af ​​rummet.

8. Ideer til soveværelse til småbørn:

Toddler soveværelse væg ideer

Et værelse specielt til et lille barn har alle de ting, der hjælper barnets vækst og næring. Væggene har flotte billedrammer af dyr og nogle fotorammer af din baby. Væggene i dette soveværelse er helt hvide og hæver derfor de andre ting i rummet. Der er en kravlegård til barnet at lege og nyde sammen med en lille seng med gelænder på fire sider for at beskytte dit barn mod at falde.

9. Dreng soveværelse væg ide:

Vægideer til drenge soveværelse

Voksende unge drenge har brug for en plads til sig selv, og dette soveværelsesdesign har en kombination af træ og blå farve PVC i lange tynde rektangulære striber. Der er et bogstav K skrevet på væggen, som kan være startbogstavet i din søns navn. Sengen er behagelig for et barn at sove efter langvarig aktivitet.

10. Vægdesign til mænds soveværelse:

Herre soveværelse væg ideer

At gøre dit soveværelse til et maskulint touch er ikke længere så alvorligt. Ved at hænge billederne af dine yndlingssangere eller stjerner giver dit kedelige soveværelse et glimrende look. Væggene er mørkegrå med et jernstativ til opbevaring af nogle bøger og blade. Sengen i rummet skal også matche vægfarven med kontrastfyldt sengetøj.

11. Hvid med kontrastmalet soveværelsesvægdesign:

søde soveværelse væg ideer

En af de farver, der bruges universelt enten til et nyt hjem eller et renoveret hus, er White. Hvis du elsker hvidt, men ikke vil stereotype det med kun hvidt, fungerer dette design korrekt. Du kan farve den centrale del af soveværelset med en kontrastfarve som blå eller rød, der forbedrer din enkle soveværelsesvæg til det næste niveau. Du kan placere et lamineret fotografi eller et maleri på den del af væggen, der er malet blå.

12. 3D vægmaleri soveværelse vægdesign:

seje soveværelsesvægdesign

En af de trendy og kommende dekorationer til ethvert soveværelse er 3D -print på væggene. Dette er den perfekte pasform til soveværelser, der har brede og lange vægge. Du kan vælge temaet for 3D -designet efter din smag. Disse kan enten være designs af naturen eller aquatema, da naturen og vandet giver dig en behagelig og positiv stemning, der giver dig en chance for at slappe af og sove godt.

13. Fluorescerende stjerneklistermærker designet soveværelsesvæg:

nyt soveværelse væg design

Hvis du tror, ​​at fluorescerende neonklistermærker er legetøj til børn, tager du fejl! Disse er lysemitterende materialer, der ser attraktive ud for enhver soveværelsesvæg og loft, især om natten. Nogle af stjernerne har stjerneformede huller i midten med en stor halvmåneformet måne med stjerner på. Lige når du slukker lyset og slapper af på din seng, tilpasser dine øjne sig langsomt til disse stjerners subtile lysstyrke, hvilket får dig til at føle, at du sover under stjernerne.

14. LED -belyst soveværelsesvægdesign:

kreative soveværelse væg ideer

En af de omkostningseffektive måder at belyse din soveværelsesvæg på, der øger din vægs skønhed, er LED-pærer. Lampernes farve er dit personlige valg, og du kan vælge den efter din vægfarve og værelseindretning. Disse typer LED’er er ikke skadelige for dine øjne og kan monteres enten på sengen eller nogle gange på væggen. Dette er bedst egnet til folk, der elsker at sove med lidt belysning.

15. Familiebilledrammet soveværelsesvæg:

smukke væg designs til soveværelset

Dette er en meget personlig måde at dekorere din væg på. Hele væggen kan fyldes op med en lille, mellemstor og stor ramme af alle dine mindeværdige øjeblikke, hvilket gør den til den bedste del af denne type design. Så snart du kommer ind i dit soveværelse, får minderne fra væggen dig til at minde om gamle tider. Du kan sove godt med alle de søde minder i tankerne; børn vil med det samme blive forelsket i denne type design.

16. tegneserie malet soveværelse væg design:

moderne vægdesign til soveværelset

Hvis du har børn, der er gamle nok til at få deres soveværelser og alligevel elsker tegnefilm, så vil dette tema gøre underværker. Tegneseriefigurerne, som børn kan lide, er Chotabheem, Tom & Jerry, Mickey Mouse, Donald duck osv. Du kan få disse tegn malet på væggene, eller der er store klistermærker tilgængelige online, som kan købes, og du kan stikke den i væggen for en meget midlertidig løsning, som hvad et barn kan lide bliver ved med at ændre sig.

17. Vægdesign med regnbue -malet soveværelse:

soveværelse vægmønstre

Denne regnbuefarvede malede væg er en af ​​de nemmeste måder at dekorere dit barns væg på. Det er ikke kun regnbuen; hver del af væggen er fyldt med farver, hvilket gør den attraktiv for børn. En anden innovativ måde at dekorere dette rum på er at oprette en kontur og give dine børn akvareller, hvilket gør det til et kunstprojekt for dine børn.

18. Vægdesign i lamineret soveværelse i træ:

nyeste vægdesign til soveværelse

Dette er en god seng bagvægsdesign til folk, der vælger forenklede designs. Den måde, du kan fremhæve bagvæggen på dit soveværelse på, er ved at placere et laminat af træplader med lodrette linjer på lige fod. En måde at fremhæve denne trævæg på er ved at placere et moderne kunstværk, der hæver det almindelige ark på bagsiden.

19. Vægdesign med genvundet træcementeret soveværelse:

enkelt soveværelse væg design

Genvundet træ har en masse historie, da det ikke er det friske træ, men møbler, der allerede tjente sit formål. Det træ er forarbejdet og bruges til dekorative formål, hvilket giver din væg historien om det stykke træ. Her er genvundet træ fastgjort ved hjælp af et moderne teknologisk klik-på-design. Dette kan placeres på din væg ved hjælp af et klæbemiddel ved hjælp af klik -på -metoden.

20. Criss Cross Vandmaling Soveværelse Vægdesign:

bedste vægdesign til soveværelset

Dette er et kunstnerisk design til din soveværelsesvæg, der kan være tidskrævende, men når du er færdig med arbejdet, vil du ikke fortryde et minut af det. Du kan ansætte nogen, der korrekt kan skildre det design, du ønsker, men hvis du vil gøre det derhjemme alene, skal du bruge en maling og klæbebånd af god kvalitet til at markere de tværgående designs. Dette design giver dig en kold fornemmelse, der måske er bedre for din søvn.

21. Antikt soveværelse vægdesign:

moderne soveværelse væg design

Et antikt udseende kan leveres til ethvert rum på mange måder. Bare ved at tilføje en antik designerindretning til soveværelsesvæggen, kan du give dit smukke lille soveværelse et helt nyt syn. Et sådant dekorativt stykke at tilføje til vægindretningen i dit soveværelse er et ovalt eller rundt formet glas, der har en sollignende tekstur med træ eller metal med en antik farvetone.

22. Vægplakat med sidelampe:

soveværelse væg design ideer

Dette er en af ​​de måder, du kan dekorere væggen på med en stor lamineret plakat. Dette er den bedste måde, fordi du ikke behøver at fjerne eller tilføje maling til væggen. Denne ramme er en lærredbaseret ramme, der har smukt skrevne ord, der sover med øjenvipper i stedet for e’er. Denne innovative måde fungerer korrekt, da det er en plakat placeret i soveværelsesvæggen. Der er også lamper til stede på siderne, hvilket giver nok lys.

23. Malet Infinity Symbol Soveværelse Vægdesign:

soveværelse væg ideer

Uendelighed er et matematisk symbol, der angiver, at der ikke er nogen grænse. Ved at bruge dette symbol på væggen i dit soveværelse betegner du din uendelige kærlighed til din partner og familie. Du kan bruge maling efter eget valg og male den selv eller tage en professionel hjælp. Du kan også få en klistermærkeversion af symbolet, som du kan sætte på væggen, og ændre det, når du vil.

24. Tapet designet soveværelse væg design:

soveværelse væg design

En anden måde at designe din soveværelsesvæg på er at bruge et designertapet og sætte det op i dit soveværelse. Dette er ideelt til folk, der ikke har tid til at planlægge væggen på grund af mange andre årsager personligt. Den eneste indsats, du skal bruge, er ved at vælge, hvilket design du vil bruge til at indsætte det på væggen, hvilket giver dit værelse et klassisk, luksuriøst udseende.

25. Moderne soveværelse vægdesign:

Moderne soveværelse væg design

Ved opførelsen af ​​ethvert hus spiller arkitektur en vigtig rolle, når du ikke vil have dine vægge til at være enkle. Rummets aura øges tusinde gange bare ved at tilføje smukke gardiner og skinner, der matcher din seng med kontrasterende vægfarve. For at dit soveværelse skal se moderniseret ud, skal du vælge lyse og levende farver.

At dekorere dit soveværelse efter din smag er et privilegium og også nødvendigt. Designene skal være innovative og forskellige, da behovene er forskellige for børn, par og ældste. I henhold til dine behov kan du vælge en indretning med de bedste soveværelsesvægdesign, vi leverede. Vedligeholdelse af indretningen er nødvendig med konstant overvågning. Så vælg en plan, der falder ind under dit budget, og gå efter det.