15 bedste og komfortable stole til gravide i 2021

Graviditet er en smuk overgang for kvinder til moderskab. Det bringer masser af lykke og et bundt med glæde med sig. Men selve graviditetsfasen kan være belastende for moderen, da hendes krop gennemgår en masse ændringer. De hormonelle ændringer, den stigende mave, øget følsomhed over for smerter er alle ret vanskelige for en gravid dame. Den bedste løsning på alle disse problemer er tilstrækkelig hvile, som kan opnås gennem en ordentlig behagelig graviditetsstol. Invester i en, og du er mere end klar til at få en bedre graviditetsoplevelse. Her hentede vi 15 bedste stole til gravide, der giver dig mere komfort i din graviditetsfase.

Betydningen af ​​graviditetsstole:

 • Investering i en graviditetsstol kan virke lidt dyrt i starten, men spring ikke over den, fordi den rigtige stol kan give dig en masse bekvemmeligheder, og fordelene opvejer ulemperne.
 • Graviditet gør din krop mere tilbøjelig til smerter og smerter i kroppen, og den bedste måde at lindre dem på er en behagelig graviditetsstol.
 • Ubehaget i ryggen kan i starten være mindre, men kan blive et alvorligt problem i de avancerede stadier af graviditeten og også efter fødslen.
 • Gravide kvinder har en tendens til at blive i samme stilling i lange timer, så en god graviditetsstol kan give kroppen ordentlig hvile.

Hvad er den rigtige siddeposition under graviditeten?

 • Du skal altid være opmærksom på din kropsholdning, mens du sidder.
 • Tag støtte af ryglænet og hold ryggen lige.
 • Dine fødder bør ikke dingle og røre jorden helt. Hold ben og hofter i rettighedsvinkler og bøj lidt fremad.
 • Hold skuldrene lige.
 • Sid ikke på samme sted i samme position i lange timer.

Hvad skal man undgå, når man sidder under graviditeten?

 • Sid ikke med krydsede ben, da det kan påvirke cirkulationen til dine ben og resultere i hævede ankler.
 • Undgå at dingle dine ben og sørg for, at de rører gulvet, mens du sidder.
 • Slap ikke og hold en lige ryg, mens du sidder.
 • Hvis du opretholder en forkert kropsholdning, mens du sidder i lang tid, kan det føre til problemer med rygsmerter.
 • Skift ikke din position, mens du pludselig sidder. Skift gradvist og stå op eller skift langsomt position.
 • Bøj ikke din talje for meget, da det kan belaste din ryg.

Bedste stole til gravide i Indien:

Tag et kig på de bedste gravide stole herunder med billeder, og vælg en efter dine krav.

1. Herma Miller Embody Chair:

Herma Miller Embody stol

Hvis æstetik er en væsentlig overvejelse for dig, så gør det stilfulde design af denne graviditetsstol det til en af ​​de bedste muligheder for dig. Denne stol tilbyder flere justeringer i hældning og højde for at sikre maksimal komfort for dig hele dagen. Materialet er ekstremt behageligt og giver en blød og polstret fornemmelse og garanterer dig 100% tilfredshed.

2. Naomi Home Odelia Swivel Rocker Recliner:

Naomi Home Odelia Swivel Rocker Recliner

Denne ultramoderne drejelige rocker hvilestol er en multifunktionel graviditetsstol nok til at slette alle dine fysiske graviditetsproblemer. Det kan dreje rundt og vugge for at give dig ekstra funktionalitet og komfort. Hvilestolen er justerbar, så ryggen kan skrånes efter dine behov. Benstøtterne hjælper dig med at sætte dine fødder op for at lindre ankelhævelse og bare læne dig tilbage og få en behagelig snooze i den ekstra polstrede og bløde stol.

3. Dutailier California Glider Graviditetsstol:

Dutailier California Glider Graviditetsstol

Denne ultramoderne og komfortable stol har sin egen skammel, så en gravid kvinde kan sætte fødderne op og få en velfortjent hvile i fred. Ryglænet og nakkestøtten er udvidet for at give maksimal komfort til den voksende krop af en gravid kvinde. De bløde puder hjælper dig med at slappe af og glemme alle dine kropssmerter midlertidigt. Farven er også meget trendy og iøjnefaldende.

4. Babyletto Kiwi Electronic Power Recliner Chair:

Babyletto Kiwi Electronic Power Recliner

Denne omfangsrige hvilestol vil helt sikkert vinde dit hjerte, da den giver fremragende polstring og komfort, som du ikke kan finde i en almindelig stol. Den har en glat tilbagelænet handling, som kan aktiveres med en enkelt knap. Stoffet er blødt og hudvenligt. Invester i det til en smuk naptime i løbet af eftermiddagen.

5. Ravenna Home Pull Recliner:

Ravenna Home Pull Recliner

Denne overdimensionerede hvilestol sørger for, at den kan rumme de fedeste af gravide kvinder. Det giver plads nok til to, og derfor er det populært. Den glider og øger stolens vinkel for korrekt tilbagelæning af ryggen. Betrækket er også ekstremt blødt, hvilket gør det hudvenligt og en komplet vinder.

6. Bedste stol til gravide damer:

Bedste stol til gravide damer

Hvis du ønsker at investere i en graviditetsstol til kontoret, er denne værd at se på. Stolens højde og bredde er stor nok til komfortabelt at rumme en gravid kvinde. Rygets højde er mere end normalt for at give tilstrækkelig rygstøtte. Det er dækket med sort læder, som er meget slidstærkt og også øger stolens æstetiske udseende. Armlænene er også buede og polstrede for ekstra komfort. 360-graders drejemekanisme sikrer, at du ikke behøver at stå for ofte op og giver dig maksimal komfort og hvile.

7. Træstol til gravide damer:

Træstol til gravide damer

Denne elegante og moderne træstol er en super behagelig mulighed for en graviditetsstol. Dette fungerer som en liggestol og slapper af hele din krop og sind, og er ganske nyttig til at lindre rygsmerter. Du kan roligt få en lur i denne stol eller nyde solen i din have uden at blive for træt af det fysiske ubehag.

8. Graviditetsstol med rygstøtte:

Rygstøtte graviditetsstol

Det er en super stilfuld og smuk gravidstol designet til at give ryggen al den støtte, den har brug for. Den har et sæt med 2 ekstra puder, der yder ekstra støtte til din bagdel og bagside for at sikre maksimal komfort og lette alle dine smerter. Stolen har en drejemekanisme, der hjælper damen med at få gjort alle sine ting ubesværet uden at skulle rejse sig for meget.

9. Graviditetsstol midt på ryggen:

Midterste graviditetsstol

Denne graviditetsstols bedste aktiv er måske hele bevægelsesområdet, den kan tilbyde. Den kan drejes fuldstændigt, mens sædehøjden også kan justeres efter skrivebordets højde. Læderet er blødt og giver komfort, mens du sidder. Hældningen kan også justeres for en behagelig oplevelse på din arbejdsplads.

10. Stilfuld stol til gravide damer:

Stilfuld graviditetsstol

Denne smarte og moderne gravidstol, der har en ekstra pude ved hovedet, er designet til maksimal komfort. Designet sikrer en lige ryg og korrekt kropsholdning, samtidig med at det lindrer rygsmerter og giver tilstrækkelig hvile til kroppen. Det er øjen slik for hvide elskere og utrolig stilfuldt.

11. Hvilestol graviditetsstol:

Hvilestol graviditetsstol

Denne gyngestol til gravide er overdimensioneret og med en lille pude fastgjort ovenover. Stoffet i puden tillader din hud at ånde og giver en blød overflade, hvor du kan slappe af uden at føle ubehag. De flade armlæn og benstøtte hjælper dig med at sidde behageligt i korrekt kropsholdning uden at hæmme blodcirkulationen.

12. Sækkestol graviditetsstol:

Sækkestol graviditetsstol

De fleste af os har sækkestole derhjemme, men hvor mange af os ved, at de kan være ekstremt behagelige at slappe af under graviditeten? En sækkestol er lavet af tusindvis af små bønner, og skifter form efter vores skiftende holdning. Det former sig efter vores kropsholdning og giver støtte til hele kroppen i overensstemmelse hermed. Så du kan sidde og se en film eller snooze på denne sækkestol komfortabelt i timevis.

13. Glidestol til gravide damer:

Glidende graviditetsstol

Denne behagelige graviditetsstol leveres med sin osmanniske. De tykke hynder og polstring er højdepunktet i denne stol og giver dig maksimal komfort. Stoffet er blødt og blegfarvet, hvilket sikrer en glat overflade at slappe af på og strække dine fødder, mens du hviler.

14. Kontorstol for gravide damer:

Kontorstol til gravide damer

Denne stilfulde metallic stol er specielt designet til gravide damer, der udfører skrivebord. Den har hovedstøtte og et specielt designet ryglæn til at rumme dig. Benstøtterne lader dig strække dine fødder uden at blive trang. Stolen er fuldstændig funktionel med 360-graders drejning og understøttelse af din computer, hvilket sikrer, at du også kan slappe af og være effektiv på arbejdet.

15. Sovestol til gravide damer:

Sovestol til gravide damer

Dette må være en af ​​de bedste og mest behagelige graviditetsstole der findes på markedet. Selvom den er lidt dyr, er den hver en krone værd, da hele stolen kan justeres efter dine behov. Sæt dig op og læs en bog, eller konverter den til din egen personlige lounge og drev ud i en fredelig søvn efter egen vilje. Materialet er hudvenligt og lader din hud ånde og giver dig mulighed for at strække, når du vil. Forkæl dig selv og få denne fantastiske stol til at glemme alle dine graviditetssmerter !!

Graviditet er en fantastisk rejse, men det kan også være ret udfordrende for kvinder fysisk. Særlig pleje er påkrævet under graviditeten for hver kvinde, da hun har brug for alt det hvile hun har råd til at tage. Disse graviditetsstole er den bedste løsning til alle de kropslige graviditetssorger og lindrer rygsmerter eller fysisk ubehag. Håber vores udvalg af de 15 bedste gravidstole har hjulpet dig med at træffe en beslutning. Kommenter venligst i afsnittet herunder, og lad os vide dine foretrukne!