15 nyeste og bedste Nilkamal -stole med billeder i 2021

Nilkamal er et meget populært mærke i Indien, og det står for holdbarhed. Disse fantastiske stole er moderne og stilfulde sammen med at være komfortable. Dette firma er specielt producent af hjemmemøbler og kontormøbler. Sortimentet af deres ting som taburetter, stole, spiseborde, skabe, plantekasser eller opbevaringsløsninger også. De leverer sorter af skolemøbler, også som bænke, borde eller enhver form for studieborde, eller de forbereder sig på at samle møbeltyper i henhold til kunde- eller kontorbehov.

Enkel & Moderne Nilkamal -stole i Indien:

Lad os finde her med nævnte forskellige nilkamal stole modeller med billeder til ethvert behov i kontoret eller hjemmet.

1. Almindelig Nilkamal -stol:

bedste nilkamal stole

Denne robuste nyttige stol fra Nilkamal, den er også meget holdbar og stilfuld. Produktdimension er også god. Den fås i forskellige farver og er perfekt til alle aldre og størrelser. Armlænene på stolene gør det også behageligt. Dette er virkelig et tilfredsstillende valg til din normale type stol.

2. Rygbakke Nilkamal stol:

nyeste Nilkamal Stole

Denne behagelige stol fra Nilkamal er perfekt til at hvile din trætte krop. Stolens rygramme skråner bagud, og det giver dig en tilbagelænet effekt. Du hviler derefter din krop på stolen og sover også godt. Nogle gamle ældre mennesker kan godt lide at slappe af efter en tung daglig hektisk tidsplan, eller enhver på kontoret vil få afslapning fra sin trætte dag ved denne stol.

3. Standard Nilkamal stol:

Standard Nilkamal stol

Blandt de mest berømte og indkøbte Nilkamal -stolemodeller er deres standardstole. Denne slidstærke stol holder dig hele livet. Den fås i forskellige farver og mønstre og er enkel, men elegant. Dette er nyttigt til enhver funktion, hvis du planlægger i dit hjem som puja eller enhver fødselsdagsfest. Du får bulkstole i denne stil af nilkamal -mærke.

4. Moderne Nilkamal stol:

Moderne Nilkamal Stole

Dette er en ny tilføjelse til Nilkamal -stolen. Denne moderne, stilfulde og robuste stol er meget elegant og er perfekt til dem, der foretrækker stil og komfort. Stolens tynde ben får den til at se meget sofistikeret ud. Denne stol finder du for det meste på college eller skolekantiner, studerende eller unge kan lide at bruge disse nilkamal stole til deres komfort. God stol med valg af flot farvekombination til dit valg.

5. Crystal Nilkamal stol:

enkle Nilkamal Stole

Her er en vidunderlig Nilkamal stol, der er meget moderne og abstrakt. Krystaludvalget af Nilkamal krystalstole er et slående mesterværk. Den indviklede detalje, hvor stolen er støbt og skåret, er virkelig fantastisk. Denne er unik, men anderledes stilfuld stol til dit behov.

6. Nilkamal kontorstol:

Nilkamal kontorstol

Få denne sofistikerede Nilkamal kontorstol med høj ryg med læderstof. Stolens bløde foring gør det meget behageligt at sidde i den i lange timer. Folk bruger mere tid på kontoret som it -unge, de arbejder regelmæssigt 8 til 9 timer på bærbar computer eller computere. Dette valg af stol er godt for alle på kontoret. Den høje ryg giver dig også fuldstændig støtte.

7. Nilkamal Spisestol:

Nilkamal Spisestol

Få din spisestue til at se elegant og stilfuld ud med disse farvestrålende Nilkamal -stole. Stolene er meget robuste og har et metalhus med plastsæde. Nilkamal -stolene sidder godt omkring ethvert bord og er perfekte til spisestuen. Disse borde er lette at bruge; folk kan sidde behageligt under frokost- eller aftentiden. Også velegnet i højder.

8. Nilkamal plaststol:

De fleste stole, som Nilkamal producerer, er lavet i plast. Denne Nilkamal plaststol er robust og har et støttende armlæn. De ergonomisk designede stole holder meget længe. Disse nilkamal stole er nyttige til bulk i enhver ceremoni eller enkelt stol til afslappet siddende i huset.

9. Nilkamal Havestol:

Nilkamal Havestol

Denne Nilkamal havestol er den bedste til at forskønne din have. Du kan beholde disse havestole i alle årstider, da de er holdbare selv i regnen. Stolene er brede i sædet og giver et behageligt siddepladsarrangement. Godt valg til dit havearrangement.

10. Nilkamal Gyngestol:

Nilkamal gyngestol

Denne lille skønhed er den bedste ven, dine børn vil have. Nilkamal gyngestolen er fantastisk til børn at lege i. Den hjælper også med at få dine børn til at sove. Denne robuste stol fås i lyse farver.

11. Nilkamal Kids Chair:

Nilkamal Børnestol

Få denne farverige Nilkamal barnestol i stilfuldt mønster. Stolene er perfekte til småbørn til ældre børn. Stolene er studie og falder ikke let med børn, der leger rundt om det. Den lette børnestol kan nemt håndteres af børn. Let at opbevare korrekt. Du kan købe dem i alle farver.

12. Nilkamal babystol:

Nilkamal babystol

Her er en sød og en stærk Nilkamal babystol i underkopform. Den søde dyreprintstol er attraktiv og behagelig på samme tid. Tallerkenens form giver dit barn rigelig plads til at sidde omkring det. Baby vil nyde sine personlige ting.

13. Nilkamal lænestol:

Den ultimative afslapning er denne Nilkamal lænestol, der hjælper dig med at hvile og sove. Nilkamal relax -stolen giver dig mulighed for at sætte dine fødder op eller ned. Armlænet er behageligt og hjælper dig med at føle dig godt tilpas.

14. Nilkamal Pude stol:

Nilkamal Pude stol

Bliv mere komfortabel i denne Nilkamal pude stol. Stolen har et stærkt plasthus, der er holdbart. Sædet er lavet med pude, så det er blødt og afslappet.

15. Nilkamal Study Chair:

Nilkamal Study Chair

En perfekt partner til dit arbejdsbord er denne Nilkamal studiestol, der er bygget ergonomisk. Ryggen og stolens sæde er perfekte til lange siddearbejde, og det hjælper dig fra at have ondt i ryggen. Armlænene er polstret for at give dig ekstra komfort.

Der er flere typer Nilkamal -stole at vælge imellem. Enten til hjemmebrug eller til børn, disse stole giver stil og komfort. Få en til kontoret, og du finder produktive medarbejdere, der arbejder for dig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.