25 Stilfulde og fashionable plaststole

Plaststole er et af de mest brugte møbler til udsmykning af hjemmet eller på kontoret på grund af dets lette at bære dem. Plaststole kan fremstilles af forskellige syntetiske forbindelser, herunder polypropylen, akryl, PVC, der falder ind under termoplastisk kategori, der bruges til fremstilling af monoklods plaststole, injicerbare formstøbte plaststole. Termostatharpikser bruges mest til fremstilling af den stive plaststol, der ikke kan deformeres, når den er designet.

At vide mere om typen af ​​plaststol i detaljer, som helt sikkert vil hjælpe med at give en bred viden til folk, der planlægger at ændre deres kontorudsigt eller designe dit hus med enkle og behagelige interiører.

Enkle og moderne plaststole:

Her er top 25 plaststole typer påpeget i denne artikel, som vil hjælpe med at designe hjemmet eller kontoret interiør med betagende farverige plaststole.

1. Sammenklappelige stole i plast:

plaststole

Foldestole i plast er mindre plads på møbler, hvilket ikke kun hjælper med at gøre en gæst behagelig, men også giver meget plads, når stole ikke er i brug. Denne form for stol er lavet af et enkelt blok plastmateriale med en glat finish. For at lave en stiv plaststol kan termohærdet plast bruges.

2. Støbte blanke plaststole:

Formstøbt blank plaststol

Denne enkelt monoblok plaststol falder ind under cantilever kategori, som får sin støtte fra basen i stedet for fire stativer, hvilket er det sædvanlige design af stole. Denne type plaststole bruges mest i restauranter, haver og små pubber på grund af dets iøjnefaldende design og blank finish lavet af en enkelt farve. Benene er designet med kurver, der krøller indvendigt, hvilket danner en perfekt form til at hvile benet. Da det er en udliggerstol, skal stolen være tyk nok til at bære belastningen.

3. Plastgyngestole:

Gyngestol i plast

Gyngestole er altid det foretrukne stoldesign blandt ældre mennesker. Gamle mennesker kan lide at sove af ved at lytte til gamle sange og små bevægelser leveret af den gyngende vippebevægelse fra gyngestolen. Stolen består af armlæn, nedre, øvre og midterste skinne. Vippebasen kan kun ændres, hvis stolen ikke er lavet af den eneste plastikblok.

4. Plaststole med pude:

Plaststol med hynde

Plaststole sælges for det meste uden et pude -design, hvilket gør det billigere og overkommeligt for alle mennesker. For folk, der føler det ubehageligt at sidde på en hård og bøjelig overflade, så er pude designet plaststole absolut det bedste valg. Puden kan tilpasses eller købes separat fra butikken. Puden kan få samme farve som plaststolen eller for at give et spark kan en designerpude bruges, som enten kan laves i fløjl eller broderimateriale.

5. Fancy plaststole:

Fancy plaststol

Den smarte designerstol ses oftest på Hotel Lounges, skønhedssalon eller en lille dabba. Stolens skulderstøtte er designet i forskellige former på et sådant almindeligt anvendt design er Leaf -designet. Den mest markante forskel fra de sædvanlige plaststole er finishen på denne flotte stol, de har en lidt ru og stiv finish, der repræsenterer som en tyk plaststol.

6. Plastikboldstole med pude:

Kuglestol i plast med hynde

Plastkuglestolen kaldes også som kredsløbsstoldesign, som har et rundt buet design og i midten sidder arrangement, som har et ovalt design med et bredt ryglæn. Puden kan købes separat sammen med stolen eller en plaststol med limet hynde fås. Denne form for stol kan give et moderniseret udtryk til huset. Stolens bund er meget forskellig fra benstolen, her er stolen forsynet med en cirkulær hul base, oven på den er der fastgjort en oval formet plastkugle, der har øget udseendet i midten, hvilket giver stolen et look med pude vedhæftet fil.

7. Rockstole til børn:

Børnestol

Gyngestol til børn er den mest farverige plaststol, der har kombinationen af ​​to farver. Til piger lyder pink og creme kombination bedst, og for drenge bruges enhver anden farve end pink !! Den nederste del af stolen er forsynet med den buede bund, som letter gyngebevægelsen, der er fastgjort til det sædvanlige stoldesign. Til en hyggelig følelse er sædet lavet af en pude, der kan designes med tegneseriefigurer, der gør det mere attraktivt for børn.

8. Højstole i plast:

Højstol i baby

Babystole er utroligt dyre, når forældrene kun skal bruge det i et par måneder senere, prøver barnet bestemt at undgå at bruge dem. I så fald er det værd at vælge en høj barnestol af babyerne, som også kan bruges og sælges senere, og prisen på denne stol er ganske mindre end træstole. Benene på denne højstol er ret lange med et lille rektangulært bord fastgjort langs den lille siddende bund.

9. Plast geometriske designstole:

Plastisk geometrisk designstol

Denne designerstol har det sædvanlige sæde og nederste skinne med fire stativer. Det slående træk er manglen på øvre og midterste skinne i stedet for at disse stole består af en fortsættelse af den nederste skinne med en enkelt plade af plastmateriale designet til sammenflettede linjer, der fungerer som skulderstøtten. Denne stol er blottet for armlæn og Manchette.

10. Plastbrusestole:

Plastbruserstol

For folk, der er vant til at sidde og have et afslappende bad, foreslås denne type brusestol. Sædet er ret bredt med en perforering, som hjælper med at slippe vandet ud, hvilket hjælper med at undgå vandstagnation. For at bære kropsvægten er stativerne normalt lavet af metal- og plastkombinationsdesign.

11. Runde plaststole:

Rund plaststol

Dette er en form for stol er et standardmøbel, der ses i alle husstande samt i lille el- eller tømrerforretning og på små take away -hoteller. Designet af denne form for stol er enkelt og tjener formålet med at sidde uden noget fancy design. Stolen er lavet af bøjelig plast med fire brede stativer med et cirkulært sæde. Sædet er blottet for pude.

12. Plast LED -stole:

Plast LED -stol

Denne enkelt monoblok termohærdede stol er stiv og stabil. Stolen ligner et banket stoledesign med et bredt sæde og et bredt skulderstøtte uden gelænder. Belysningerne er fastgjort på den nederste del af stolen, som udstråler lys i en mørk omgivelse. Lyset kan have forskellig farve, denne type billigere ledestol er blevet populær på pubber.

13. Støbte plast firkantede kontorstole:

Formstøbt plastisk firkantet kontorstol

Denne gennemsigtige plaststøbte stol er lavet af det eneste plastmateriale, der kan have forskellige farver. Stolen har fire stativer af moderat tykkelse med et firkantet sæde uden armlæn. Denne stol er bedst egnet til mediekommunikationskontor, hvor interiøret er meget værdsat.

14. Plast banket stole:

Banketstol i plast

Plaststolen kan omdannes til banketstol med bare en normal plaststol og en lang strækbar klud, eller i dag på grund af højt udviklede maskiner kan banketstolens design replikeres bare ved hjælp af det farverige plastmateriale. Denne type stol har en bred base, der danner stativet til stolen med et sæde og et langt skulderstøtte uden sidearmlæn.

15. Stole i lavt plastplæne:

Lavplast plastplænestol

Denne plaststol i lavt niveau er let at sidde stole, der er lavet af termoplast eller termohærdende materiale. Disse stole har et langt armlæn i siden, hvilket giver et mere sofistikeret look. Disse stole fås i et par eller sæt med 4 og flere, der er plads til et midterbord.

16. Perforerede plaststole:

Perforeret plaststol

Perforerede plaststole giver et elegant look. Disse typer stole bruges mest almindeligt i kontoropsætning eller ved oprettelse af et nyt design til et nyrenoveret hus. Stolen er lavet af det stive plastmateriale med mange huller på sædet og på skulderstøtten.

17. Designer Cantilever plaststole:

Designer Cantilever plaststol

Denne anden type cantilever-design, der kun får sin støtte med et to tykt stativ foran, der krøller sig ned for at danne en kasseformet bund. De to forreste stativer fortsættes derefter med at danne sædet og skulderstøtten. Sædet og skulderstøtten kan designes til et kontinuerligt porøst design, der danner et unikt design.

18. Spisestole i plast:

Spisestol i plast

Spisestole i plast er omkostningseffektive og kan males i forskellige farver efter eget valg, hvilket er den ekstra fordel ved denne type stol. Når vi køber et dyrt spisebords sæt, har vi en tendens til at undgå at foretage nogen form for ændringer, men disse enkle spisestole kan ændres og justeres efter vores behov.

19. Blomsterdesign plaststole:

Floral Design plaststol

Denne designerstol er den mest enkle og lette at dekorere stole, der er lavet ved hjælp af en simpel monoblok stol. Blomsterdesignet kan enten males eller 3D -billedpapir kan limes præcist på stolen. Denne form for stol kan bruges til temafestfunktionen.

20. Plast diamantformede stole:

Diamantformet plaststol

Denne diamantformede stol bruges i restaurant, fotostudie eller indretningsstudier. Hele stolen er lavet i en farve, der har fire tynde stativer med en bred siddebase, og ryglænet er designet med en diamantform som hovedtema.

21. Plaststole:

Lænestol i plast

Lænestol kan også kaldes som Patio-stole, der kan bruges på terrasserne med et midterbord, der kan skabe en perfekt stemning til at drikke en kop kaffe. Disse stole er lavet af termoplast som polypropylen.

22. Plaststole til børn:

Børn plaststol

Dette er en standard stabelbar plaststol, der sælges i forskellige farver, da børn bliver tiltrukket af forskellige farvetyper, og den mest attraktive funktion er formen. Benet er designet i en cylindrisk form med et firkantet sæde og et bredt ryglæn. Stolen er lavet let, hvilket gør det let for børnene at bære den rundt.

23. Sammenkædede plastikstole:

Tilknyttet kontorstol i plast

Denne type sekvensielt arrangerede stol får en pæn finish frem end de normalt arrangerede plaststole på et kontor. Stolen har en bred ryglæn, derefter et bredt buet sæde, der er lavet af en enkelt blok af plast. Denne opsætning er fastgjort til en lang blok af metalstativet.

24. Designstole i genbrugsplast:

Designstol i genanvendt plast

Denne tykke plaststol lavet af en enkelt blok af plast, der er lavet af genbrugte plastflasker og plastikgenstande. Denne type genanvendelig plast har ramt møbelindustrien meget stærkt på grund af, at folk i dag har fået bevidstheden om at gøre miljøet miljøvenligt ved at reducere plastaffald. Denne plaststol har det unikke design med et lille armlæn i siden.

25. Honeycomb Designer plast spisestole:

Honeycomb Designer plast spisebordsstol

Ryglænet på disse stole er designet med et bikagedesign, der har mange perforerede ujævne cirkulære designs. Denne form for stol er fremstillet af akrylmaterialet, der giver en gennemskinnelig finish og har et blankt syn. Denne stol er også fremstillet af den enkelte blok af akryl med fire ben, der strækker sig op for at danne sædet og ryglænet, der er designet i et bikagemønster.

For at gøre livet enkelt under flytningen af ​​et hus eller en arbejdsplads, er det bedst at have lette møbler. Tabeller lavet af plast er ikke så bekvemme til kontorbrug, da de normalt kommer uden sideskuffer, men derefter kan stabelbare og designerstole bruges sammen med træstole, som kan hjælpe med at opretholde virksomhedens budgetplan. I dag er genbrugsplaststol med pude, som kan bruges af virksomhedens chef og ledere, hvilket bestemt ikke er så lavt, som vi tror.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.