9 Bedste og behagelige stole med billeder

Stole tjener nu ikke kun formålet med at sidde, men giver komfort primær betydning. Stole blev til sidst grupperet i flere sådanne kategorier. Sådanne kategorier omfattede sækkestole, Adirondack stole, accent stole, taburetter, campingstole, hvilestole og mange flere. En serie af en lang række materialer kom også til markedet for produktion af stole. I denne artikel vil vi tale om design af stole i stuen.

Seneste stole i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne stue designs, der giver dig en idé om at vælge komfortable stole til dine stuer.

1. Stole til stuen:

Stole til stuen

Normalt er stole i stuen store og enten placeret foran fjernsynet eller omkring et sofabord eller midterbord. De kan være lænestole, accentstole, klubstole og meget mere. Det kan bestå af læder, stof eller fløjl. Stolenes farve afhænger af vægens baggrund.

2. lænestole stue:

Lænestole stue

Lænestolene i stuen er generelt store i størrelser og er svære at bære. Læder lænestole kan kontrasteres med en anden lædersofa i stuen. Også stole lænestole kan have forskellige farver, der matcher baggrunden. Korrekt placering af stuen lænestole kan ændre den samlede atmosfære i din boligindretning.

3. Accent Stole Stue:

Accent Stole Stue

Gør dit opholdsrum mere levende med et iøjnefaldende unikt design af en accentstol. Vælg en accentstol i henhold til dit rum og farve på din indretning. Et ordentligt udvalg af accentstol kan ændre udsigten til din stue.

4. Design af små stue stole:

Små stole

Den største fordel ved små stole i stuen er, at de er bærbare og kan flyttes alt efter behov. Du kan placere en lille stuestol, der parrer den med en matchende eller kontrasterende osmannisk eller endda bruge den til ekstra siddepladser ved middagsbordet. Du kan hvile dette møbel i midten af ​​din stue ved dit sofabord til ekstra siddeformål og fjerne det, når det er nødvendigt, hvis der er plads til dig.

5. Side stue design:

Stole i siden

I et setup, hvor pladsen optager af møblerne er medium og, er der stadig plads til flere møbler, sidestuestole kan indtastes. En osmannisk, der står i kontrast til farven på en lænestol, der er placeret i stuen, kan betragtes som en sidestuestol. Sidestuestole skal blandes og matche med et større eller mindre møbel og kan ikke stå alene.

6. Oversized stue stol:

Størrelse i stuen

Denne overdimensionerede stuestol er perfekt til ekstra komfort og til mennesker, der er på den tungere side. Dette er meget godt, selv for børn at lege rundt. Det anvendte materiale er blødt og behageligt. Tjek disse stilarter for et dejligt midtpunkt.

7. Rustik stue design:

Rustikke stole i stuen

Country -looket er meget cool og stilfuldt. De rustikke stole giver din stue en vidunderlig følelse. Ottomanerne i det rustikke stof giver dig en let og imødekommende hjemmefølelse.

8. Lounge Stue Design:

Lounge stue stol

Denne smukke lounge stol i stuen tilføjer karakter til rummet. Farven og stoffet kan have forskellige nuancer for at få sin dramatiske effekt frem. Dette er meget behageligt at sætte din fod op og hvile.

9. Moderne stue design:

Moderne stue stol

Vælg en moderne stil til din stue med disse sofistikerede stole. Designene er moderne og trendy. Hver af stykkerne i sættet har enten forskellige farvenuancer eller mønster på stoffet. Dette øger sætets charme.

Plast, træ, metal, polstring af forskellige stoffer og farver er de forskellige materialetyper. Med tidenes ankomst bruges stole nu også i soveværelserne, studieværelserne, spisebordene, verandaerne bortset fra stuen.