9 Bedste og komfortable stole til lindring af rygsmerter

Med globaliseringens udvikling og drastiske ændringer i arbejdsmønsteret lider mennesker af rygsmerter i alle aldre. Den nuværende generation arbejder mest på MNC -virksomheder for at tjene gode penge. At sidde og arbejde foran en computer i lang tid eller sidde et sted i lang tid påvirker rygraden og forårsager alvorlige smerter i ryggen. Disse rygsmerter kan gøres bedre ved at skifte de stole, vi bruger.

Rigtig kropsholdning og afslapning af muskler på det rigtige tidspunkt kan reducere rygsmerterne. Smerten kan kategoriseres baseret på den menneskelige hvirvel, og der er forskellige stole til at slappe af forskellige dele af ryggen. Lad os tjekke de øverste stole for rygsmerter og få lindring.

Komfortable stole til rygsmerter:

Her hentede vi 9 bedste og komfortable stole til rygsmerter med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Hvilestole til rygsmerter:

stole-til-rygsmerter

Hvilestolen er den mest anvendte kontorstol til smerter i ryggen. Den lænede rygenden af ​​denne stol er lavet med fleksibelt materiale, og den er lavet i form af rygraden. Dette gør det mere velegnet til rygsmerter og arbejde i lang tid.

2. Knælende kontorstole til rygsmerter:

Bedste stole til smerter i ryggen

Knælende kontorstole giver en lige plakat og benene formes som knælende. Dette får ryggen til at stå lige og reducere dermed smerterne. Disse typer stole foretrækkes også til kontorstole. Men disse er ikke egnede til smerter i lænden.

3. Ergonomiske kontorstole til rygsmerter:

Bedste stol til smerter i lænden

Denne stol er den bedste kontorstol til smerter i lænden, da de giver pseudo -hvirvler som mennesker, og de er brede ved skulderdelen. Dette gør det muligt for personen at hvile både ryg og skuldre og reducerer dermed smerter i lænden.

4. Ergohuman Black Mesh Hi Swivel Back Pain Chair:

Kontorstol til smerter i lænden

Dette er den bedste kontorstol til rygsmerter giver forskellige segmenter fleksibilitet til at holde nakke, skulder og lænd. Disse foretrækkes på arbejdet, da de slapper af hver del af ryggen. Disse er lavet med fiber og små fjedre gør det let at strække og slappe af.

5. Korte rygstole til rygsmerter:

Kort rygstol

De korte rygstole har en meget kort støtte, der kun understøtter lænden. Dette gør det behageligt for smerter i lænden, men det øger nogle gange skuldernervenreflekserne. Disse er mindre foretrukne stole på kontoret, hvor der er kontinuerligt arbejde for hænder og fingre.

6. Vuggestole til rygsmerter:

Vugge Type stole

Disse ligner en vugge, og de har forskellige understøtninger til en anden del af ryggen. Disse har også støtte til at hvile foden, hvilket gør smerten bedre. Disse bruges mest til hjemmet og fritidssteder. Disse foretrækkes ikke til kontorbrug.

7. Rullestole til rygsmerter:

Rullestole

Ryggen understøttes med en polstret rulle, der er monteret på stolens arm. Dette giver en let massage under arbejdet og reducerer dermed smerten. Disse bruges på meget få kontorer i Indien, og disse foretrækkes til hjemmebrug.

8. Hostgarcia ergonomisk skrivebord rygsøjelstol:

Stol til smerter i lænden

Den bedste stol til rygsmerter er designet ligesom menneskelige hvirvler for at give en bedre position og greb. Forskellige puder er fastgjort til rygstøtten, hvilket gør det muligt at placere hvirvlen i den rigtige position og dermed reducerer smerter i ryggen, især smerter i lænden.

9. Lænestøttestol til rygsmerter:

Lænde støtte stole

Lænestøttestolene yder særlig støtte til lænden. Denne støtte gør, at hvirvlen forbliver oprejst. Placering af hvirvlen i den rigtige position reducerer smerter, og denne støtte muliggør en god strøm af blod gennem kroppen.

Med revolutionen inden for teknologi og it -verden har folk virkelig brug for den rigtige stol og ting til at arbejde med et godt helbred. Rygsmerterne er de mest almindelige nu, og patienternes alder varierede fra 20-40 år. Det kan forebygges med den rigtige stolens rigtige kropsholdning frem for at føle smerten og helbrede den.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80