9 Bedste og stilfulde jute stole med billeder

Jute stole er perfekte til varme sommerdage og giver et køligt statement til dit hjem og kontor. Højstolen og gyngestolene er gode til afslapning. Spisestolene og sofastolene er perfekte til dit opholdsrum.

Moderne og nyeste jute stole:

Her er nævnt Jute stole er selektivt nævnt til dit stilfulde hjem.

1. Jute stol i ryglæn:

Rygstøtte Jute stol

Få disse traditionelle jute stole med ryglæn for din komfort. Disse stole er meget luftige og perfekte til varme sommerdage. Juten gør et blødt sæde og kan også dæmpes. Disse høje stole er runde i bunden og fylder lidt. Vælg disse for deres holdbarhed.

2. Jute og træstol:

Jute og træstol

Disse klassiske jute stole på træramme er et moderne twist til de traditionelle jute stole. De buede ben på stolen ser meget stilfulde og slanke ud. Jutebåndet her er indviklet og geometrisk i naturen. Dette giver en meget stærk ryg- og sædestruktur.

3. Jute Chair Webbing:

Jute Chair Webbing

Dette er en anden teknik til jute stol. Dette kaldes bånd, og det er brede tråde af jutestof, der er vævet på kryds og tværs. Jute stolens bånd er en robust stol, der vil vare livet ud. De anvendte farver kan koordineres for at give et lækkert look.

4. Jute Relaxing Chair:

Jute afslappende stol

En anden version af jutebåndet til stolen kan ses i denne afslappende stol, der har et underkopsmønster. Den lyse jutetråd er vævet indviklet for at give en undersøgelse, men alligevel åbent look. De tynde træben tilføjer sin charme. Du kan vælge disse afslappende stole til din have eller boligareal.

5. Jute Sofa Chair:

Jute sofa stol

Få denne sofastol i jute med armlæn. Trærammens afrundede kurver er meget klassiske og ser skinnende ud. Den mørke jutefarve tilføjer glansen af ​​den skovklædte ramme. Den indviklede væveteknik i juten udgør en stærk base og en der vil vare længe. Sovestolen kan kobles til en to-personers sofastol.

6. Jute gyngestol:

Jute gyngestol-6

Vælg en jute gyngestol til din have eller opholdsstue. Denne jute gyngestol har også en bred ryglæn og armlæn. Træbenrammen får rockeren til at se smart ud. Det udførte jute -vævningsarbejde er meget pænt. Den ekstra vævning på forsiden tilføjer mere stil til stolen.

7. Jute loungestole:

Jute loungestole

Dit loungeområde vil ikke se det samme ud med disse klassiske jute loungestole. Stolene har mere sædeplads og er derfor rummelige og komfortable. Juten og træstolen tilføjer karakter til dit rum. Farverne er dæmpede og blander sig dermed med baggrunden.

8. Jute Spisestol:

Jute Spisestol

Disse jute spisestole er en vidunderlig tilføjelse til dit spisebord. Det kalkede træbord og jutestolene er en perfekt kombination. Den fulde jute -vævning af ryg og sæde er stærk og robust. Stolens træben er slanke og ser slanke og stilfulde ud. Vælg dette vidunderlige sæt til din spisestue, og du vil helt sikkert være byens snak.

9. Jute Swing Chair:

Jute gyngestol

Få denne vidunderlige jute gyngestol til dit udendørs rum eller balkon. Dette er en god samtalestarter og er perfekt til god søvn og afslapning. Den udførte jute -vævning er vævet til toppen og sædet er indviklet vævet. De fire plakatkæder er også vævet med jute og udgør en stærk struktur.

Jute stole er lavet med fin jute og er stærke og holder længe. Jutestolene har brug for minimal vedligeholdelse og er perfekte til ethvert hus. De fungerer også godt om somrene, da de holder køligt. Jute loungestole, spisestol og gyngestole er alle klassiske stykker og kan tilføjes til dit sted med stil.