9 Enkle og moderne terrassestole

Stole udgør en vigtig del af møbler, hvad enten det er til hjemmet, kontoret, restauranten eller enhver cafe. Terrassen er et udendørs rum i et hjem, hvor du kan sidde til rekreation. Patio stole er meget stilfulde og imponerende. Der findes mange sorter i terrassestole, hvor alle familiemedlemmer kan sidde sammen og skabe deres eget lille rum. Dette udendørs rum er tagløst.

Du kan gøre det til din spiseplads, hvileplads osv. Mens du nyder den kølige atmosfære, kan du slappe af med din familie og venner på terrassestole. Disse stole kan også bruges som sofa og lounge.

Bedste og stilfulde terrassestole:

Her er nogle få selektive terrassestole nævnt fra en bred vifte af kollektioner for din komfort.

1. Patio udendørs stol:

terrassestole

Du kan bruge denne terrassestol i dit udendørs område nær swimmingpoolen og nyde atmosfærens kølige bølger. Denne stol er behagelig at sidde på, og en pude kan også holdes for at have en glat bund. Ved at sidde på denne udendørs stol kan du gøre din aften speciel.

2. Patio Spisestol:

Patio Spisestol

Disse spisebordsstole på terrassen er små, og selv bordet er lille. De enkle terrassestole er dekoreret med tykke hvide og grå tråde for at give et nyt look. Denne spiseplads er nær græsplæne, hvor du kan holde smukke lys og genskabe dit kærlighedsliv.

3. Patio Lounge stol:

Patio Lounge stol

Disse terrassestolhynder er hvide i farven. Det er sort lounge med rektangulære huller med hvide lange hynder. Denne lounge kan opbevares i din have og tage den friske luft. Hvis du vil sove i den, kan hoveddelen af ​​loungen også blive lige.

4. Patio gyngestol:

Patio gyngestol

Denne hvide terrassestol er i gyngemønster. Det betyder, at du kan flytte stolen frem og tilbage. Terrassestolene er lavet af plast og ser godt ud i dit altanområde. Noget rum er åbent for enden af ​​bagsiden, så luft kan passere forbi. Du får den bedste komfort i denne stol.

5. Patio Bar stol:

Patio Bar stol

Det er sort en terrassestol i metal med taburetsystem. Denne slags stole bruges mest i barer. Du kan bruge denne stol ved at oprette et stort bord i nærheden af ​​dit poolområde. Siddepladsen er lille, men skaber en luksuriøs status, når den opbevares i dit hjem.

6. Patio gyngestol:

Patio gyngestol

Dette er en fantastisk terrassestol med gyngestil. Du kan sætte den i din have nær smukke træer. Det er rundt i rummet og kun en person kan sidde ad gangen. Det er lavet af træ, og det ser ud til, at tråde trænger stolen sammen.

7. Patio Lawn Chair:

Patio Plænestol

Dette er terrassestol i aluminium til din græsplæne. Et brunt ark er blevet brugt til at skabe en base, og det er fastgjort med aluminium gennem tykt zigzagmønstretråd. En lille pude er fastgjort til at holde dit hoved, og du kan hvile let i åben atmosfære.

8. Patio Porch Swing:

Patio veranda gynge

Denne havemøbelstol er specielt til din veranda eller altan. Det er tre siddende stole og med tag ovenpå. Du kan endda svinge i denne stol, der er mere ønsket af kvinder. Den har også en lille rund skammel på begge sider, hvor du kan opbevare din skål eller glas.

9. Patio Comfort diskussionsstole:

Patio Comfort diskussionsstole

Denne terrassestol i træ ligner mere en sofa. Hynder med farverige betræk opbevares på det, hvilket tilføjer skønhed til det. Ved at sidde på det på ryggen åbent område; du kan nyde aftentee og snacks. Det vil skabe en ny bølge i dit sind.

Terrassestol er noget, som alle umiddelbart kan lide. Det tilføjer farve til dit kedelige liv. Ved at have en terrassestol i det åbne rum i dit hjem, kan du tage naturligt ilt fra naturen. Dette vil hjælpe med at opretholde dit gode helbred og undgå medicin.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.