9 Moderne og usædvanlige oppustelige stole designs

I årtier var der lignende stole, der blev brugt enten lavet af træ eller metal, men nu kommer der en stol, der er fyldt med gas. Denne form for stol er oppustet med luft og ser meget trendy ud, og indretningen af ​​hjemmet fremstår meget stilfuld. Fordelen ved denne type oppustede stol er, at den kan justeres på et lille sted, når den ikke er oppustet.

Bedste og seneste oppustelige stole:

Så lad os tage en rejse til top 9 forskellige slags oppustede stole:

1. Bærbare oppustelige stole i fodboldstil:

Bærbar oppustelig stol i fodboldstil

Høj efterspørgsel og sejt udseende er disse bærbare oppustelige stole designet i form af en fodbold. Den sort -hvide farvekombination ser fantastisk ud, når den placeres, og den oppustede sofa er designet af vandtæt materiale, så væskespild på den ville ikke skade denne stols udseende.

2. Udendørs dobbeltsiddende oppustelige stole:

Udendørs dobbeltsiddende oppustelig stol

Her kommer behagelig og hyggelig dobbeltsiddet oppustet sofa eller en stol, der kan blæses op, når det kræves. Farvepletterne på siddeområdet giver et forbedret og udvidet look. Disse typer af udendørs oppustelige stole kan placeres udendørs som haveområde eller på altaner og give stedet et livligt udtryk.

3. Farverige oppustelige stole:

Farverige oppustelige stole

Trendy og attraktivt udseende er disse oppustede stole. Den oppustede stol kan tilpasses til forskellige ensfarvede farver og kan bruges til enhver form for aktivitet. Stolen er ideel til både voksne og børn og tilføjer mere ekstra look til ethvert sted.

4. Oppustelige stole i smiley -stil:

Oppustelig stol i smiley -stil

Hele tiden favorit og sød udseende er denne smiley oppustede stol. Stolen er specielt designet i form af smiley og er designet af tyk og holdbar plast. Så når det er købt, kan det bruges i længere tid og se meget cool ud, når det opbevares i stuen eller endda på altaner.

5. Naturinspirerede oppustelige strandstole:

Naturinspireret oppustelig strandstol

Disse er de sejeste oppustede stole til enhver strandfest. Stolen har smukt tryk i forskellige nuancer og ser elegant ud. Stolen er ideel til solbadning på stranden, på din terrasse eller under kampagne, og du vil blive misundt af alle derude på lejren.

6. Oppustelig sofa til ældste:

Oppustelig sofa til ældste

Disse er de ideelle oppustede sofaer til ældste, da de er ret store i størrelse end de sædvanlige. Det har endda armlæn og ryglæn, hvilket giver komfort, mens du sidder, og du kan nyde spil eller film på dem og tilbringe gode aftener.

7. Oppustelige lænestole med rund form:

Oppustelige lænestole med rund form

Smukke og nådige udseende er disse oppustede stole i rund form med ordentligt armlæn og ryglæn i skinnende sølvfarve. Siddeområdet har en polstret hynde i lyserød lånekomfort, mens du sidder. Stolene fås i mange farver, og disse stole kan også bruges i café og lounge.

8. Sensationelle oppustelige sækkestole:

Sensationelle oppustelige stole i sækkestole

Det søde og dejlige udseende er disse oppustede sækkestole designet til at låne afslapning. Stolene er ret holdbare og kan placeres udendørs eller indendørs og kan også tømmes og opbevares let.

9. Pink Frozen Disney oppustelige stole til børn:

Pink Frozen Disney oppustelig stol til børn

En perfekt oppustet stol til børn, hvorpå Disney -figurer er trykt, hvilket tiltrækker børn og får dem til at føle sig specielle. Børnenes oppustelige stol er lavet af tykke, holdbare miljøvenlige materialer og er temmelig let vægtet. Således kan børnene nyde og samtidig også slappe af på deres yndlingsstol.

De oppustede stole findes i mange designs, farver og mønstre, og du kan også vælge den i henhold til dit behov og din stil. Fordelen ved den er, at den også kan opbevares på et lille sted, når den ikke er fyldt med luft, og dens størrelse og form på stolen afhænger af den luft, du har fyldt. Så hent en tiltalende stol og giv ethvert sted et tydeligt udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.