9 Smukke og komfortable poolstole

Elsk de smukke og komfortable lounger eller stole udover poolen! Villig til at have et anderledes og et moderniseret touch til de gamle træstole! Ja, med ændringen i indretningen er træstole nu udskiftet med stilfulde og fremherskende poolstole. De er fremstillet af metal, blødt læder, fiber osv. Og giver et nyt præg i udsmykningen af ​​bassinkanten.

Bedste og moderne poolstole:

Her er få opdaterede designs af swimmingpoolstole, som måske fanger din vision ved første blik.

1. Wicker Lounge Poolstole:

pool stole

Det rige udseende, denne slags pool loungestole kommer med let vægt. De bærer et elegant og glat design, lavet af træ og fibermateriale. Toppen af ​​loungen er indstillet med pude stok er også givet en rullet pude design til hvile dit hoved.

2. Aluminium poolstole:

Aluminium poolstole

Designet aluminium giver et flot overvåget look til dine poolmøbler. Pool stole loungen er givet en hærdet design med aluminium red på siderne. Toppen af ​​stolen får et netlook, der kommer med en lille pude, der er fastgjort med hvilearme på siden.

3. Fiber Pool Stole:

Fiber pool stole

Vil du kombinere et klassisk og trendy look til dine lounge pool stole! Stolen er designet med stålgrænser og er fyldt med fiber på toppen, hvilket gør søde kurvede designs. Stolen kan hjælpe dig med at slippe af med det ekstra vand på stolen, hvilket giver dig en tør effekt.

4. Gruppe rør pool stole:

Gruppe rør pool stole

Gå med en gruppe eller familie til en pool -picnic! Her er et nyt loungedesign, som også hjælper dig med at hvile i vandet. Ja, poolstolen flyder i et cirkulært design lavet af rørmateriale i fiberen. Stolen er også bærbar, da den kan klappes sammen, når den ikke er i brug.

5. Flydende poolstole:

Flydende poolstole

Flydende poolstole får et nyt design, der ligner sofasættene. Stolen eller sige loungen er i stand til at bære tre personer ad gangen, hvilket også bærer behagelige hynder at sidde med. Sofaen er fremstillet af harpikslignende materiale og har en let vægt og den største holdbarhed.

6. Vævet poolstol Lounge:

Vævet poolstol Lounge

Disse vævede poolstole er fremstillet af fibermateriale og giver et eksklusivt præg til din poolmøbelkollektion. Stolsengen er designet med en buet top, der giver dig god læ i den varme sol. Siddende i sengestolens lounge får glatte bomuldsbetræk og hynder til at hvile i fred.

7. Designer poolstol:

Designer poolstol

Denne lette til at bære lounge pool stol får et designer touch med let fiber materiale og kurvede punkter, den udfører. Stolen er også fastgjort med et lille faldkurvemønster, der giver behørig hvile til dine ben, mens du tager solbad. Kurven giver et bordlignende look på den ene side også til dit tilbehør.

8. Par poolstol:

Par poolstol

Træstolens bund er lavet med et kurvet design og får et nyt design, hvor kurvens ender er placeret med sengepuder for at give dig den største komfort. Designet er bredt udvalgt på destinationer, der er gunstige for bryllupsrejse for par. Designet giver også ly med den øverste kurve.

9. Swing Pool stol:

Swing Pool stol

Elsker at hvile på gynger efter at have haft en svømmesession! Prøv denne lænestole til pool, der følger med en gynge knyttet til den. Stolen er fremstillet af metalkanter og har en bomuldspudebetræk med en paraply på toppen af ​​den. Stolen får også et armlæn på siderne til dine hænder.

De nye designs på poolstolene får det bedste design i henhold til din kropstekstur og nødvendigheder for at give dig den bedste luksus. Alle designs får også en vandtæt og UV -resistent belægning og træk, som er gavnlig for at tage solbad efter at have brugt lidt tid i poolen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.