Top 15 moderne barstole designs

Det mest sker og efterspurgte er at designe en lille bar i hjørnet af huset eller lejligheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige type stol til din spændende tæller for at slappe af og nyde de unikke smag af øl og vin.

Barstole eller taburetter er designet i mange attraktive designs og materialer, og du retter den, der passer bedst til stedet.

Nyeste og stilfulde barstole:

Lad os se på top 15 forskellige slags barstole, som kan placeres i stængerne.

1. Stilfulde barstole i sort:

bar stole

Moderne og tydelige er disse metal barstole i sort. Stolen har en metalbase til at modstå stolen kan justeres efter din højde og komfortzone og har tydelige plastsæder. Disse meget smarte stilfulde barstole, der kan lette miljøet og ser cool ud i barer, der er designet på en moderne måde.

2. Designer gennemsigtige barstole:

Designer gennemsigtige barstole

Barstolens sæde er lavet af poly carbonat fiber, og sæderne er let buede, hvilket giver det et attraktivt udseende. Barstolen har faste metalben med ideel fodstøtte og fås i forskellige gennemsigtige eller ensfarvede farver, og du kan vælge den i henhold til dit interiør.

3. Kunstneriske barstole med rund form:

Runde kunstneriske barstole

Disse er smukke, klassiske antikke høje barstole, der var i brug for årtier siden, men alligevel fremstår elegante, når de opbevares tæt på din bardisk. Stolen er rund i form, der rejser ryglæn designet i rent læder, selv med robuste jernben for at give komfort, mens du sidder.

4. Metalliske barstole:

Metalliske barstole

Stolestangen er designet af slidstærkt, robust stålmetal og har en glat og blank finish. Benene er designet på en anderledes og stilfuld måde, med en støtte foran, hvor du kan holde dine ben og sidde, er en afslappet kropsholdning. Stolen har et blødt polstret sæde, og farvekombinationen giver stolen mere look.

5. Solide ryglænstole:

Solide ryglænstole

Her kommer en høj barstol med solid ryglæn med hyggelige, glatte polstrede sæder. Træbarstolene er designet på en sådan måde, at den øverste halvdel af kroppen er over bardisken, og den stærke ryglæn gør det muligt at nyde din drink sammen med venner eller familie.

6. Kometformede moderne barstole:

Kometformede moderne barstole

Stolen er designet i form af en komet med en robust basestation i trompetstil. Barstolen har en lav siddeplads og er uhyre behagelig. Stolene fås i mange livlige farver, der tilføjer et livligt udseende til miljøet.

7. Naturinspirerede barstole:

Naturinspirerede barstole

Stolens form er inspireret af naturlig organisk og ser meget tiltalende ud for øjnene. Den har kunstneriske runde ben, der er designet med metal- og træsæder med hynder, der tilføjer mere komfort og giver stedet et behageligt udseende.

8. Læderstole:

Læderstole

Stolene har et fascinerende og unikt udseende med lavt ryglæn. Barstolen har metalben og puden er lavet af brunt læder med passende fodstøtte. Denne type barstole kan placeres i enhver slags barer, da den ser fantastisk og temmelig behagelig ud, når den sidder.

9. Trendy barstole:

Trendy barstole

Stolen har en høj ryg, hvorpå den har lameller, som er placeret vandret bagpå. Denne type barstole giver et luksuriøst look til miljøet og er ideelt til landskabet eller kolonihuse. Retro og stilfuld barstol er disse, som kan være en del af barværelset.

10. Bambus barstol med kurvesæder:

Bambus barstol med kurvesæder

Taburet barstolen er designet af bambus og fremstår smuk og er iøjnefaldende, når den placeres tæt på baren. Det oplyser atmosfæren og den generøse ryglæn, der er udformet til udlånskomfort og kurvede sæder fremhæver stolens udseende med mange fold.

11. Moderne barbordstole:

Moderne barbordstole

Stolen har en meget behagelig udsigt og fremstår usædvanligt elegant i nærheden af ​​bardiskene. Zebraprintet på ryglænet ser meget iøjnefaldende ud, og stolene kan drejes i enhver vinkel. En stilfuld og aldrig går af mode er disse bardiskstole. De er de ideelle, funklende fantastiske trykte bardiskstole.

12. Vævede høje barstole:

Vævede høje barstole

En barstol lavet af naturlige og holdbare materialer, stolens stel er lavet af massiv mahogni og sæderne er håndvævede, så det ser utroligt ud. Stolen er lang i højden, og den er meget efterspurgt, da den får et utroligt udtryk til rummet og ser meget sofistikeret ud og derefter placeret.

13. Drejelige barstole i blå:

Drejelige barstole i blå

Denne barstol kan drejes eller roteres i enhver retning, du ønsker. Det har flakkede ben og komfortable armlæn med ordentlig fodstøtte og blød polstret blå farvepude ved siddende og bageste område, hvilket giver oodles komfort når du sidder.

14. Unik hajformet barstol:

Unik hajformet barstol

Stolen er designet i form af hajmunding lavet af robuste plastfibre. Stolens unikke form giver et attraktivt og charmerende udtryk og er iøjnefaldende. Så når det er placeret tæt på bardisken, tilføjer stedet et mere forstærket udseende.

15. Justerbar barstol:

Justerbar barstol

Disse typer stole findes i mange forskellige og beroligende farver. Stolene har læder rexine belægning og kan justeres efter din højde. Stolene placeres generelt i den rette bar og i kommercielle rum, da de er omkostningseffektive og robuste.

De forskellige barstole og attraktive vinholdere gør atmosfæren mere behagelig og et ideelt sted at slappe af med venner og familie. Stolene er designet med naturligt træ, kølig plast eller metaller med enestående og elegant design. Således låner dig brede muligheder at vælge imellem og designe bryggeri, afslappende miljø.