9 bedste strande i Maharashtra med billeder

De smukke strande i Maharashtra er sandsynligvis de smukkeste attraktioner, dine øjne nogensinde vil være vidne til. Vejret her er lunt og køligt, og det store blå Arabiske Hav, der vasker dette herlige land, er noget værd at rejse efter. Strandene her er eksotiske, smukke og meget populære. Her har vi listet nogle af de smukkeste strande i Maharashtra, så du ved præcis, hvor du skal hen i din næste ferie.

1. Alibag Strand:

strande i maharashtra

Alibag -stranden findes i Konkan -regionen i Maharashtra. Det er hovedstranden i byen Alibag. Denne strand er ren, smuk og meget rolig. Solnedgangen her ser malerisk ud, og skønheden i dette sted er forbløffende.

2. Varsoli Strand:

Varsoli -stranden er en rolig og rolig beliggenhed i Alibag. Vandet her er funklende hvidt, og havvandet er rent. Denne strand er tyk med kokos og casuarinas vegetation. Hvis du leder efter en god tid med familien, bør du helt gå efter denne.

3. Diveagar Strand:

Diveagar -stranden ligger i den sydlige del af Mumbai. Den har smukke kokos- og betelnøddetræer. Du kan også finde nogle delfiner her. Strandene er så attraktive; de gør nogle af de mest populære destinationer i Maharashtra. Besøg dette sted en gang, og du vil bestemt ikke fortryde.

4. Ganpatipule Strand:

Ganpatipule -strandene er virkelig noget at se frem til. De frodige blå bølger, der slår ned på bølgerne, forfører øjnene. Vejret er smukt her. Hoteller og restauranter er til rimelige priser. Hvis du leder efter en kort romantisk ferie, er dette det rigtige sted for dig. Dette er den berømte strand i Maharashtra.

5. Kelva Strand:

Kelva -stranden er det perfekte sted for dem, der leder efter en weekendferie. Det ligger omkring 80 kilometer nord for Mumbai. Shitla Devi -templet her er meget populært og besøges af mange pilgrimme. Der er tre forter placeret tæt på stranden, der har øget strandens skønhed og popularitet.

6. Shiroda Strand:

Shiroda -strandene er kendt for deres naturlige skønhed, mousserende blå vand og kølig brise, der væver sin egen magi. Det sølvfarvede sand tiltrækker de besøgende øjne og er fyldt med plantager og saltdepoter på stranden. De vidunderlige templer i nærheden, såsom Redi Ganesh -templet, øger dets æstetiske skønhed. Terekhol -fortet er også et andet strålende stykke arkitektur.

7. Harihareshwar Strand:

Harihareshwar er også kendt som Guds hus for sin legendariske religiøse historie, stranden her er et vidunder og er fuld af komfortable feriesteder og restauranter. Det er en veloprettet og udviklet strand og er bedst til weekendophold.

8. Tarkarli Strand:

Tarkarli -stranden ligger omkring 546 kilometer fra Mumbai. Dens største attraktioner er det rene og krystalvand og den lange strækning af smukt sand. Der er smukke havborge her, så turister kan besøge. Den mest berømte er Padmagarh -fortet, der blev bygget i det 17. århundrede. Restauranterne og hotellerne her er fantastiske, og køkkenet er ganske bemærkelsesværdigt. Noget unikt og usædvanligt ved dette sted er Konkani -hytterne. De er smukke og søde at se på. Dette er en af ​​de fineste strand i verden.

9. Shrivardhan Strand:

De kølige vinde, rolige farvande og brune sand på Shrivardhan -strandene er behagelige og indbydende. Havmaden her er prisværdig. Der er flere steder til eventyr og udforskningsformål. Du kan også besøge de religiøse og attraktive templer, hvis du vil vide mere om dette sted.

Strandene i Maharashtra ser rene, maleriske og meget rolige ud.