9 bedste strande i Mumbai med billeder

Den meget sker Mumbai by er faktisk et travlt sted. Det er kendt for sine hurtige, hektiske og travle skemaer. Det er dog ikke kun den travlhed, Mumbai er berømt for. Det er også kendt for sine indkøbscentre, indkøbscentre, mennesker og mad og især vigtige strande. Ja, Mumbai har nogle af de fineste strande. Beliggende i Maharashtra, er dette sted en skønhed. Her har vi listet nogle af de vidunderlige strande i Mumbai, så næste gang du går ud med dine venner til weekendferie; du ved præcis, hvilken strand du skal vove.

9 berømte strande i nærheden af ​​Mumbai:

Her er de 9 smukke strande i nærheden af ​​Mumbai.

1. Juhu Strand:

strande-i-mumbai_juhu-strand

Juhu Beach er en af ​​de fineste og smukkeste strande, du nogensinde vil finde i byen Mumbai. Dette sted har god mad; store boder og er det bedste sted for dig at hænge ud med dine venner. Solnedgange her er værd at se, og det brune sand, det kølige vand og det lune vejr bidrager til denne strands skønhed.

2. Chowpatty Strand:

chowpatty strand

Chowpatty -stranden er et vidunder. Beliggende i hjertet af byen, er denne strand kendt for sin udsigt og overdådige mad. De fleste mennesker, der har besøgt denne strand, har altid sagt gode ting om den, og dette sted vil helt sikkert lette dit humør efter en uges udmattende og kedeligt arbejde.

3. Versova Strand:

versova strand

Versova -stranden er meget fascinerende og smuk. Folk ser absolut ud til at elske dette sted. Det ligger nær landsbyen Versova og er kendt for sine fiskemarkeder, og der afholdes hver dag til auktioner. Det er populært, anerkendt og en af ​​de bedste strande i Mumbai.

4. Madh Island Beach:

strande-i-mumbai_madh-ø-strand