20 gyönyörű strand Goában nászutas pároknak 2021 -ben

Goa egy kicsi állam Indiában. A délnyugati régióban található, és Maharashtra, Karnataka és az Arab-tenger határolja, mindazok a helyek Indiában, amelyek ideálisak egy nyaraláshoz. Goa gyönyörű tájakkal és csodálatos strandokkal rendelkezik, és a valaha volt legcsodálatosabb üdülési csomagokat kínálja. A nagyszerű tartózkodási helyekkel és jó kulturális háttérrel ez a hely rengeteg tevékenységet kínál a látogatóknak, például parkot és játszóteret. Különösen ez a legjobb úti cél az újonnan házasodott párok számára, hogy megünnepeljék a nászútjukat. Majdnem 24 órát tölthet Goa strandjain, mivel azok rendkívül tiszták.

goa strandok nászutas pároknak

Romantikus strandok Goában nászutas pároknak, részletekkel:

Ez a cikk a Goa 20 legjobb és legromantikusabb strandjának listáját tartalmazza a nászutas nyaraláshoz szükséges képekkel.

1. Mandrem Beach Goa -ban:

Mandrem Beach Goa -ban nászútra

Ez Goa egyik legjobb strandja nászutas párok számára, és sok mindent kínál. Az ország minden tájáról érkeznek emberek, hogy megnézzék Goa (észak) ezen részének csodálatos környezetét. A helynek számos nagyszerű szállodája és üdülőhelye is van, és van egy otthonos környezet a külföldiek és az NRI számára.

 • Romantikus tennivalók: Lehet találni elég romantikát, mivel a Mandrem strand a legszebb helyeket kínálja nászútra. A dagály megér egy pillantást, és elbűvöl a szépségétől. Vannak olyan templomok is, amelyeket meglátogathat egy jámbor pillanatra. A jóga- és meditációs iskola tökéletes hely lehet számodra a belső éned újjáélesztéséhez.
 • Hogyan lehet elérni: Goa jól összeköttetésben áll az ország nagyvárosaival a sínekkel és a repülőterekkel. Az állam felfedezéséhez könnyen bérelhet taxit, kerékpárt vagy taxit.
 • Hol maradjunk: A Sea Paradise tengerparti nyaralók meglehetősen híresek az általuk kínált luxusról. A strand közelében más középkategóriás szállodák is rendelkezésre állnak.
 • A legjobb idő a látogatásra: November -február a legjobb idő a strand látogatására, mivel az időjárás rendkívül kellemes.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A Chapora erőd nagy látványosság, és csodás kilátást kínál a strandokra. Kötelező látogatás azoknak a pároknak, akik békés és romantikus kikapcsolódást keresnek.

2. Agonda strand:

Agonda strand Goa -ban Nászútra

Másodszor, ebben a listában ez egy másik legjobb strand a nászutas pár számára Goában. Ez egy gyönyörű strand Goa -ban, és az úgynevezett Agonda Beach. A strand rendkívül szép, és számos létesítménnyel rendelkezik a külföldiek számára. Könnyen eltéved a strand csodáiban és csábításában.

 • Romantikus tennivalók: Ez egy gyönyörű és nagyon romantikus strand párok számára. Azoknak, akik szeretik a hajókázást, el kell menniük egyet. Az úszás, a homokban sütkérezés és a vásárlás a legkedveltebb tevékenységek.
 • Hogyan lehet elérni: A strandhoz a legközelebbi vasútállomás Canacona. A Goa repülőtéren is leszállhat, és taxit bérelhet.
 • Hol maradjunk: Ezen a strandon a legkedveltebb szállás a kókuszkunyhó. Azonban lehet választani szállodákat és nyaralókat a költségvetés és a kényelem szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október közepétől márciusig a tökéletes idő az Agonda strand látogatására. Ez a strand egész évben meleg, és a tél éjszaka kissé hűvös lehet.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ha kalandos pár vagy, és nem csak pihenésre vágysz, akkor látogasd meg a híres Cabo de Rama erődöt, amely jelentős turisztikai látványosság..

3. Baga strand:

Baga strand nászutas pároknak

Szeretné meglátogatni Goát? Goa legjobb strandjait keresi nászútra? Ez India egyik legjobb strandja, és számos izgalmas lehetőséget kínál a fiatal párok számára. A Baga strand híres festői szépségéről és csodálatos kilátásáról a naplementére, és Goa nászutas strandjaként kedvelt úti cél..

 • Romantikus tennivalók: Amellett, hogy elkényezteti magát a Baga strand nyújtotta szépséggel, itt vízi sportokat is kipróbálhat. A jobbik fele szeretné a vitorlázás, kite -szörfözés, szörfözés vagy Jet Ski élményét.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az úticél eléréséhez taxit vagy taxit bérelhet.
 • Hol maradjunk: Colonia Santa Maria luxus üdülőhelyekkel és szállodákkal rendelkezik. Könnyen lefoglalhat egy alacsony kategóriájú szállodát a tengerpart közelében található, magas kategóriájú szállodába.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március tökéletes alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a helyet. Az idő nagyon kellemes, és ez a főszezon.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A strand fő attrakciója a vízi sportok.

4. Candolim strand:

Candolim strand nászutas pároknak

A strand nagyon közel található a Baga strandhoz, és Goa egyik legideálisabb nászútjának számít. Az őslakosok szerint a strand a legjobb nászutas Goa strand. Ide jöhet fiatal és idős házaspár, kifejezetten nászútjukat ünnepelni.

 • Romantikus tennivalók: A Candolim strand Goa egyik nagyon kereskedelmi strandja. A párok nézeteket és békét találhatnak ezen a gyönyörű hosszú homokos szakaszon.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetéssel rendelkeznek az ország összes nagyvárosával. Könnyen lehet taxit foglalni, vagy taxit bérelni a célállomás eléréséhez.
 • Hol maradjunk: Számos szálloda, nyaraló és üdülőhely áll rendelkezésre a strand közelében. Kényelmesen foglalhat egyet a költségvetésnek megfelelően.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő Goa nyaralásának megtervezéséhez.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ideális hely az idős párok számára, így ha fiatal és jó hangulatot keres, érdemes más lehetőségeket is felfedeznie.

5. Querim strand:

Querim strand Goa -ban nászútra

Egy másik népszerű nászút célpont Goában a Querim strand. Lehet, hogy ez a legjobb hely az Ön számára. A strand a város északi részén található, és számos közeli népszerű történelmi helyet is tartalmaz.

 • Romantikus tennivalók: A Querim strand a tökéletes és legcsábítóbb strand a nászutas párok számára. Sétálhat, és élvezheti a hideg hullámokat. Ez az észak -goai strand romantikus környezetet kínál.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa vasútállomások és a repülőtér jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. A kívánt helyre taxival vagy taxival juthat el.
 • Hol maradjunk: Luxus és szerény szállások állnak rendelkezésre a strand közelében, és a párok kedvükre választhatnak.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a látogatásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Fedezze fel a közeli történelmi helyeket a jobb nyaralási élmény érdekében.

6. Morjim strand:

Morjim strand Goa -ban nászútra

Goa másik népszerű strandja a Morjim strand, és azt állítják, hogy Goa egyik legjobb strandja nászútra a város északi részén. A strandot mini-Oroszország néven is ismerik csodálatos környezetéről. Ezen a tengerparton több mint száz teknős észlelhet értékes napsugarakat.

 • Romantikus tennivalók: Ez a strand a legesztétikusabb környezetet kínálja. A párok élvezhetik a homok nyugalmát és szépségét ezen a lenyűgöző tengerparti szakaszon. Mi lehet jobb, mint egy séta a tengerparton?
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. A helyszín eléréséhez kényelmesen bérelhet taxit vagy taxit.
 • Hol maradjunk: Goa számos nyaralót, szállodát, menedékházat és üdülőhelyet kínál a strand közelében. Bérelhet egyet preferenciái és költségvetése szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: A legjobb idő a strand meglátogatására október vége és március között.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Több száz teknős látható a biztoson, amelyek biztosan lenyűgöznek.

7. Chapora strand:

Chapora Beach pároknak

A Chapora strand igazán népszerű az indiánok körében. Ez ugyanaz a strand, ahol számos bollywoodi filmet forgattak. Elmondható, hogy ennek a strandnak a hatalmas szépsége és mérete minden indiánt és párokat is vonz. Sok ott élő pár szerint Goa legjobb strandja a nászútra.

 • Romantikus tennivalók: A párok úgy vélik, hogy ez a legjobb strand a nászútra. Hatalmas területet és örök szépséget kínál Önnek, ahol szívát szívhatja. A kényelmes tartózkodás ezen a strandon minden, amire a szerelmes madaraknak szüksége van!
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: Az ötcsillagos szálláshelyektől a szerény szállodákig számos szálláshelyet talál e gyönyörű tengerpart közelében.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a strand meglátogatására.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ez a strand számos bollywoodi film forgatási helyszíne volt. Pároknak mindenképpen érdemes meglátogatni.

8. Vagator strand:

Vagator Beach ifjú házasok számára

Goától északra megy? Ne felejtse el felkeresni a Goa északi részén található Vagator strandot. A strand nagyon népszerű a helyiek körében. Ez az igazán csodálatos strand nyugodtnak és gyönyörűnek tűnik a Chapora erődből, amely a közelében található. A fehér és puha homok pihenést kínál az embereknek. A kókuszfák hatalmas sora messziről is nagyon jól néz ki. Felejtsd el a világot, és engedd ki a hajad!

 • Romantikus tennivalók: A Vagator strand Goa egyik legvonzóbb strandja. Ön és jobb fele élvezheti ennek a strandnak a nyugalmát, és sütkérezhet a napon, miközben mély beszélgetést folytat.
 • Hogyan lehet elérni: Goa repülőtere és vasútállomása jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával. Béreljen taxit vagy taxit az úticél eléréséhez.
 • Hol maradjunk: Goa számos nyaralót, szállodát, menedékházat és üdülőhelyet kínál a strand közelében. Bérelhet egyet preferenciái és költségvetése szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő Goa nyaralásának megtervezéséhez.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A Chapora Fort egy közeli erőd, amely gyönyörű kilátást nyújt a strandokra és nyugtató környezetre.

9. Calangute Beach:

Calangute Beach nászutas pároknak

A Calangute strand egy másik csodálatos strand Goa -ban, amely szinte egész évben zsúfolt. A strand festői szépségéről híres, és sok ember szerint Goa egyik legjobb nászutas strandja.

 • Romantikus tennivalók: Ennek a strandnak a festői szépsége minden tekintetét megéri. Ön és házastársa élvezheti a vízi sportokat, vagy egyszerűen csak pihenhet, és elfogyaszthat néhány rágcsálnivalót.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: Az ötcsillagos szálláshelyektől a szerény szállodákig számos szálláshelyet talál e gyönyörű tengerpart közelében.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a strand meglátogatására.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A vízi sportok és a kis bevásárlónegyedek kiválóan alkalmasak időbefektetésre.

10. Colva Beach:

Colva strand Goa -ban pároknak

Ez a Goa legjobb strandja a nászutas párok számára az ételekről, a kocsmáról és a strandról ismert. Ugorjon be egy kocsmába, és próbálja ki a helyi ételeket. Közel van Margao -hoz, és gyakran látogatják a turisták. Reménykedhet abban is, hogy talál itt vízi sportokat. Itt kezdje el a tevékenységet, és térjen vissza energiával. Ezt ne hagyd ki!

 • Romantikus tennivalók: Kortyoljon el néhány gyönyörű koktélt, és fedezze fel a helyi konyhát ezen a lenyűgöző strandon. Ön és partnere biztosan szeretik a vízparti kalandokat, amelyeket ez a strand kínál.
 • Hogyan lehet elérni: Goa repülőtere és vasútállomása jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával. Béreljen taxit vagy taxit az úticél eléréséhez.
 • Hol maradjunk: Goa számos nyaralót, szállodát, menedékházat és üdülőhelyet kínál a strand közelében. Bérelhet egyet preferenciái és költségvetése szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a Goa -i nyaralás megtervezésére a kellemes időjárás miatt.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Feltétlenül látogasson el a funky pubokba, és menjen el kalandos vízi sportokra.

11. Arambol Beach:

Arambol Beach Pároknak

Ez az egyik strand, amelyet a turisták nem használnak ki, és így számíthat arra, hogy itt magányos lesz. Különleges bohém érzése van, amelyet valószínűleg nem fog megtapasztalni Goa többi strandján. Goa északi részén található, és jó hely a minőségi idő eltöltésére. Ha hosszú távú költségvetési gondolkodású vagy, akkor ez az ideális hely.

 • Romantikus tennivalók: Ha egyszerű és békés kiruccanást keres Goában, akkor ez a hely az Ön számára. Kényeztesse magát remek ételekkel és beszélgetésekkel, miközben sétál ezen a lenyűgöző strandon.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: A strand közelében számos szálloda, nyaraló és üdülőhely található. Kényelmesen foglalhat egyet a költségvetésnek megfelelően.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március tökéletes alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a helyet. Az idő nagyon kellemes, és ez a főszezon.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ez a strand nem olyan kereskedelmi, mint a többi, és kedvelt helyszín azoknak a pároknak, akik magányt találnak.

12. Ashwem Beach:

Ashwem Beach ifjú házasoknak

Az Ashwem strand egy festői, homokos strand, ahol nyugágyak bérelhetők. Ez Észak-Goa egyik legjobban őrzött titka, és Panaji fővárosában található. A partot díszítő kókuszfák és pálmák határolják. Tapasztalja meg a zöldpaprikát a fehér partvonal mentén, amely boldoggá és ellazulttá teszi Önt.

 • Romantikus tennivalók: Tapasztalja meg a meleg homok és a hideg hullámok örömét a gyönyörű kókuszfákról. Az újonnan házasodó párok biztosan szeretik a tengerparti nyugalmat és szépséget.
 • Hogyan lehet elérni: Goa repülőtere és vasútállomása jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával. Béreljen taxit vagy taxit az úticél eléréséhez.
 • Hol maradjunk: Goa számos nyaralót, szállodát, menedékházat és üdülőhelyet kínál a strand közelében. Bérelhet egyet preferenciái és költségvetése szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő Goa nyaralásának megtervezéséhez.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A strandon található kókusz és pálmafák rendkívül kellemesek a szemnek, és megnyugtatják a lelkedet.

13. Palolem Beach:

Palolem strand Goa -ban

Ez a Goa -i fehér homokszakasz csemege a szemnek. Nyugodt vizéről és pezsgő éjszakai életéről ismert. A színes faházak és pálmafák, ez a strand a Canacona -szigetre néz. Legyen szó a rendszeres tengerparti pihenésről vagy néhány izgalmat kereső tevékenységről, ez a strand sok mindent kínál Önnek. Egy másik népszerű úti cél a legjobb strand nászutas pár számára Goában, ez eláll a lélegzetétől.

 • Romantikus tennivalók: Mi lehet romantikusabb, mint a fehér homok és a hideg hullámok ütni a lábadat? Ez a legjobb nászutas strand azoknak a pároknak, akik békére és bulizásra vágynak egyszerre.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: Az ötcsillagos szálláshelyektől a szerény szállodákig számos szálláshelyet talál e gyönyörű tengerpart közelében.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a strand meglátogatására.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Az izgalmas vízi sportok az egyik legfontosabb látnivalók ezen a strandon.

14. Anjuna Beach:

Anjuna strand Goa -ban

Az Anjuna csendes strand Goa partján, az Arab -tenger partján. A tengerparton sok fekete szikla található, és az 1960 -as években népszerű hippi célpont volt. Menjen el szerdán, hogy megtapasztalja a szerteágazó menekülési piacot, amely számos dolgot értékesít, kezdve az ékszerektől az ételekig. A tengertől északra található egy gyönyörű régi templom, amelyet Szent Antal kápolnájának neveznek. Ez Goa egyik népszerű strandja, amelyet senki sem hagy ki.

 • Romantikus tennivalók: Mi lehet jobb módja a kötődésnek, mint kaja és vásárlási kalandozás? Ez a strand lenyűgöző környezetben kínál fekete sziklákat. A párok alaposan élvezik ennek a helynek a hippi hangulatát.
 • Hogyan lehet elérni: Goa repülőtere és vasútállomása jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával. Béreljen taxit vagy taxit az úticél eléréséhez.
 • Hol maradjunk: Goa számos nyaralót, szállodát, menedékházat és üdülőhelyet kínál a strand közelében. Bérelhet egyet preferenciái és költségvetése szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a Goa -i nyaralás megtervezésére a kellemes időjárás miatt.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A gyönyörű bolhapiacokat és a Szent Antal-kápolnát mindenképpen érdemes meglátogatni.

15. Sinquerim strand:

Sinquerim Beach újonnan házas pároknak

A Sinquerim egy strand Goa északi részén, a Bradez körzetben. Az Aguada erőd és a Candolim mellett található. Népszerű az előkelő turisták körében. Nem túl zsúfoltak, és néhány luxus teret kínálnak Önnek élni, így ez a Goa legjobb strandja a nászutas párok számára. Ha általában nyugodt és nyugodt teret keres, akkor ez lehet az ideális választás.

 • Romantikus tennivalók: Ez a romantikus strand a legbékésebb és legnyugtatóbb környezetet kínálja. A párok élvezhetik a luxus tartózkodást ezen a strandon, és belevethetik magukat a nászút szépségébe és nyugalmába.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: A strand közelében számos szálloda, nyaraló és üdülőhely található. Kényelmesen foglalhat egyet a költségvetésnek megfelelően.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március tökéletes alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a helyet. Az idő nagyon kellemes, és ez a főszezon.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Aguada erőd meglehetősen közel van a tengerparthoz, és pároknak meg kell látogatniuk, hogy megkóstolják a kultúrát és a történelmet.

16. Mobor Beach:

Mobor Beach, Goa

Ez egy kevésbé ismert strand, amely Dél-Goában található. Mobor egy város Dél -Goában, és a strand Goa legnyüzsgőbb és legforgalmasabb strandja. Ez az otthona minden buli holics és kínál bulik egész évben. A Mobor strandon mindig van ok az ünneplésre. A városból a Mobor strandra való autózás jó nap lenne a befejezéshez.

 • Romantikus tennivalók: Ha te és élettársad egyaránt partiállatok vagy, akkor ez a megfelelő hely az Ön számára. Emeljen pirítóst életének új kezdetére, és vegyen mindent, amit ez a csodálatos tengerpart kínál!
 • Hogyan lehet elérni: A Goa vasútállomások és a repülőtér jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. A kívánt helyre taxival vagy taxival juthat el.
 • Hol maradjunk: Luxus és szerény szállások állnak rendelkezésre a strand közelében, és a párok kedvükre választhatnak.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a látogatásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ennek a helynek a fő attrakciója a kocsmák és a partik, amelyeket a strand egész évben kínál.

17. Pillangópart:

Pillangópart Goa -ban Nászútra

A Butterfly beach egy kis strand Goa déli részén, a Palolem Beach (Canacona) közelében. Ez egy kis öböl, amelyet sűrű fák vesznek körül, és gyönyörű hely a természet szerelmeseinek. A strandot azért nevezték el, mert a környező fák különféle pillangókat vonzanak. Ez a gyönyörű strand egy fotogén strand, és a félkör alakú öböl a Palolem strand északi végén található.

 • Romantikus tennivalók: Ha te és szeretteid szeretitek a természetet és annak örök varázsát, akkor ez az ideális strand az Ön számára. Itt bérelhet kényelmes tartózkodást a buja zöld fák és pillangók közepette. Ez tökéletes nászutas célállomást jelent.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa repülőtér és a helyi vasútállomások jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. Az emberek taxikat és taxikat bérelnek, hogy elérjék úti céljaikat.
 • Hol maradjunk: A strand közelében számos szálloda, nyaraló és üdülőhely található. Kényelmesen foglalhat egyet a költségvetésnek megfelelően.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március tökéletes alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a helyet. Az idő nagyon kellemes, és ez a főszezon.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A természet virágzó csodái és a festői szépség a strand fő attrakciója.

19. Velsao strand:

Velsao strand

Még egy úti cél, mint Goa strandjai nászútra, ez a strand a Cansaulim nevű falu közelében található. A strand különösen híres nagy ezüst- és lágy homokszakaszáról. A partvonal sok pálmafával van meghintve, ezért különösen szép és festői. Menjen erre, ha kétségbeesetten szüksége van egy pihentető helyre.

 • Romantikus tennivalók: Ennek a strandnak az ezüst és puha homokja biztosan megbabonáz. Ez Goa egyik legjobb nászutas strandja, és a párok élvezhetik a boldogság és a béke idejét.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa vasútállomások és a repülőtér jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. A kívánt helyre taxival vagy taxival juthat el.
 • Hol maradjunk: Luxus és szerény szállások állnak rendelkezésre a strand közelében, és a párok kedvükre választhatnak.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a látogatásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A pálmafák álommá varázsolják ezt a helyet, és a luxus nyaralókban érdemes eltölteni a nászutat.

20. Betul Beach:

Betul Beach, Goa

Végül, de nem utolsósorban Betul egy kis tengerparti falu Dél -Goában, 24 km -re Margao városától. Ennek nemcsak jó üdülőhelyei vannak, hanem egy halászkikötője is, ahová halászhajók és óceánjáró vonóhálós halászhajók viszik fogásukat. Az itt lakók fő foglalkozása a halászat. A strand csendes, és jó hely a minőségi idő eltöltésére. Menekülés a város minden nyüzsgésétől!

 • Romantikus tennivalók: Ha meglehetősen békés és kevésbé zsúfolt strandra vágyik, akkor ez az ideális nászút célpont az Ön számára. Ön és partnere élvezheti ennek a strandnak a nyugalmát, távol a soha véget nem érő goai partiktól.
 • Hogyan lehet elérni: A Goa pályaudvarok és a repülőtér jó összeköttetésben állnak India nagyvárosával. A kívánt helyre taxival vagy taxival juthat el.
 • Hol maradjunk: Luxus és szerény szállások állnak rendelkezésre a strand közelében, és a párok kedvükre választhatnak.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október vége -március az ideális idő a látogatásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ez a hely híres gyönyörű és fényűző üdülőhelyeiről és halászkikötőjéről.

Ha emlékezetessé szeretné tenni nászútját, akkor Goa lehet az egyik legjobb hely az Ön számára. India legjobb strandjaival rendelkezik, amelyeket a fentiekben röviden tárgyalunk. Ennek a helynek az energikus és ünnepi hangulata boldoggá tesz, és lehetővé teszi, hogy a legjobb nászút legyen, amire mindig is vágytál.

Goa legjobb strandjai nászutas pároknak

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Goa biztonságos hely a nászútra?

Válasz: Goa nagyon alacsony bűnözési rátával rendelkezik az ország számos más államához képest. A zsebtolvajlás vagy az elrablás azonban az emberek által elkövetett apró bűncselekmények egyike. Ügyeljen arra, hogy legyen óvatos a poggyászával és egyéb holmijaival. Fektessen időt egy kis kutatásba, mielőtt Goa egy adott helyét tervezi meglátogatni. Javasoljuk, hogy menjen el és élvezze a nyaralást. Ez egy nagyon biztonságos és népszerű nyaralóhely.

2. Kell -e borravalót adnom az embereknek Goában?

Válasz: Teljesen tőled függ. A legtöbb étterem és kocsma súlyos szolgáltatási díjat számít fel a számlákra. Ha kívánja, utazása során azonban apró borravalókat is fizethet.

3. Melyik a legjobb idő Goa látogatására??

Válasz: Október vége -március az ideális idő Goa látogatására. Az államban nagyon kellemes idő van ezekben a hónapokban. A téli hónapokban Goát is meglátogathatja. A tél elég enyhe. Az éjszakák azonban kissé hidegek lehetnek. A nyár egyes emberek számára túl forró lehet. A főszezon a legjobb idő Goa nyaralásának megtervezéséhez.

4. Mi a legjobb út Goa eléréséhez?

Válasz: Teljesen a helyétől függ. Goának számos helyi vasútállomása és egy repülőtere is van. A repülőtér és a vasút jó összeköttetésben áll az ország nagyvárosaival. A legmegfelelőbb közlekedési eszközt választhatja.