9 legszebb strand Nyugat -Bengáliában

A nyugat -bengáli strandok csodálatosak és gyönyörűek. Nyugalmat, békét és nyugalmat biztosítanak. Ideálisak az ünnepekre, és segítenek megfiatalodni. A festői szépséget nem lehet szavakkal leírni, különösen a gyönyörű napfelkeltét és naplementét. Íme néhány Nyugat-Bengália legjobb strandja és a nyugat-bengáli strandok listája. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hol nyaraljon legközelebb! Ezen a világon semmi sem ad nagyobb boldogságot és örömet, mint a nyaralás a családdal és a barátokkal. Ha Nyugat -Bengáliában nyaral, és szép helyeket keres, akkor látogasson el a megfelelő helyre. Íme néhány Nyugat -Bengália legjobb tengeri strandja, ahol szórakozhat és szórakozhat szeretteivel.

Híres strandok Nyugat -Bengáliában:

1. Digha strand:

nyugat -bengáli strandok

A Digha Beach Nyugat -Bengália egyik legnépszerűbb és legjobb strandja. Természetes szépsége és szelíd időjárása megnyugtatja az érzékeket. Ez az egyik legromantikusabb hely az összes fiatal és újonnan házasodott pár számára. Az itt található napfelkeltét érdemes várni, tekintettel ennek a helynek a félreeső és nyugodt természetére. Jól karbantartott és tiszta, ami plusz pont. Jöjjön el egyszer erre a gyönyörű tengerpartra, és soha nem fogja megbánni !

2. Junput Beach:

nyugat -bengáli strandok

Bár számos tengeri strand található Nyugat -Bengáliában, a Junput strand gyönyörű! Ez Nyugat -Bengália egyik legegyedibb és legszebb strandja. Ez a strand annyira szép, hogy könnyen megközelíthető, és idejöhet családjával piknikre és rövid túrákra. A strandot körülvevő hosszú zöld fák növelik ennek a helynek a varázsát. Ezt feltétlenül meg kell látogatni azoknak, akik szeretik a természetet.

3. Bakkahali strand:

Nyugat -Bengália strandjai

A Bakkahali Beach körülbelül 8 kilométer hosszú, és Bakkahali és Fraserjung szigetétől húzódik. Ez az új tengeri strandok egyike Nyugat -Bengáliában. A naplementék itt látványosak, és e hely természeti szépsége elképesztő. Ideális hely kerékpározáshoz és hosszú sétákhoz.

4. Gyémánt kikötő:

nyugat -bengáli strandok

Bár sok tengeri strand található Nyugat -Bengália közelében, ez a Diamond Harber ismét kötelező strand. A Hooghly folyó déli partján található Diamond Harbour történelmi jelentőséggel bír. Köztudott volt, hogy a portugál kalózok fellegvára volt egy időben. Ha Kolkata városában marad, és szép helyeket keres, ahova el kell mennie, ez az egyik kihagyhatatlan úticél.

5. Falta strand:

nyugat -bengáli strandok

A Falta Beach egzotikus természetéről és szépségéről ismert. Ez Nyugat -Bengália legjobb strandjai közé tartozik. A szelíd hullámokkal rendelkező strand bájos megjelenésű. Nyugat -Bengália egyik fő turisztikai látványossága, és nagyon jól ismert az emberek körében. Ne hagyja ki, hogy élvezze a nyugodt légkört, és legyen szemtanúja a gyönyörű napfelkeltének és a halászati ​​jeleneteknek a tengerparton.

6. Sagardwip strand:

A Sagardwip strand, más néven Ganga Sagar, érintetlen nyugat -bengáli strand. Ez egy népszerű zarándokhely, és évente több ezer ember látogatja. A tiszta kék ég és a hosszú fehér homokos szakaszok valóban megérik ezt a helyet.

7. Shankarpur Beach:

A Shankarpur strand Bengália szűz strandja. Hűvös reggelekről, gyönyörű időjárásról és halászokról ismert. Festői szépsége miatt a fotózás szerelmeseinek is híres. A víz itt tiszta, és a naplementék itt csodálatosak. Itt is számos templom található a zarándoklatra érkezők számára.

8. Tajpur strand:

A Tajpur Beach Nyugat -Bengáliában található, és szűz strandként is ismert. Gazdag növény-, állat- és vízi élővilággal rendelkezik, és a kilátás itt lélegzetelállító. Híres a vörös rákokról, amelyek karmazsinvörös árnyalatot kölcsönöznek a strandnak, és növelik egyediségét. És ez egy csodálatos hely, ahová el kell menni, és biztosan jól fogja érezni magát itt.

9. Mandarmoni strand:

Tekintettel a nyugat -bengáli strandokra, a Mandarmoni strand Nyugat -Bengália egyik legelismertebb strandja. Ha valaki esztétikai és természetes szépséget keres, akkor erre a helyre kell mennie. Sok szálloda és üdülőhely kínál itt megfizethető szállást, és a tenger gyümölcsei rendkívül finomak. Itt egy falu is található, az egyik oldalon erdei régió, ami növeli a strand szépségét.

Reméljük, hogy ez a cikk lehetővé tette, hogy többet tudjon meg Nyugat -Bengália legjobb tengeri strandjairól. Bár ezek közé tartoznak a nem túl turisztikai turisták is, azok a legjobbak a strand szerelmeseinek és rajongóknak, akik szeretnek magányosan eltölteni időt a lenyűgöző naplementék közepette, csendes és nyugodt légkörben. Gyönyörű napfelkeltéknek és naplementéknek lehetünk tanúi itt, fákkal és a halászközösséggel körülvéve. Ezek annyira festői, hogy soha nem fognak csalódást okozni a fotózás szerelmeseinek. Győződjön meg róla, hogy a hétvégi kiruccanások során meglátogatja őket, és kihozza a legtöbbet.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Hogyan jutok el a híres Digha strandra?

A Digha strand Kolkatából érhető el. Válassza ki, hogy közúton vagy légi úton érje -e el Kolkátát, és vonattal menjen onnan körülbelül 4 órára. Könnyen elérheti ezt a célállomást, mivel jó a vasúti összeköttetés.

2. Melyik a legjobb idő arra, hogy meglátogassa ezeket a nyugat -bengáli strandokat??

Mint tudjuk, a nyár nagyon forró, biztonságosabb elkerülni a rendkívül forró évszakban. Előnyben lehet a monszun vagy a tél, ezért ideális szezon ezeknek a strandoknak a látogatására szeptembertől vagy októbertől!

3. Melyik a legközelebbi strand Kolkata számára a kiruccanáshoz?

Digha az egyik legszebb és leghíresebb strand Kolkata közelében. Majdnem 3-4 óra alatt érhető el vonattal. Még a Shankarpurba is eljuthat, amely Digha közelében van, egy különleges tengerparti célponthoz.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80