17 bedste gademad i Bangkok, Thailand 2021

Thailandske fødevarer er eksotiske og fortryllende, med særlige urter og krydderier er det en fuldstændig glæde for ganerne hos mennesker i alle nationer og lande. Dette har været hovedårsagen til stigningen i den thailandske mad blandt alle kontinenter, og hvert eneste land har tilpasset de thailandske originaliteter med deres egne smag og præg. Fra en blanding af surt og salt til blandingen af ​​varmt og koldt, thailandsk mad skærer på tværs af alle barrierer og vinder alle hjerter.

17 forskellige thailandske gademadvarer at spise:

Den autentiske Thailand mad kan fås fra deres streetfood boder frem for restauranterne. Turister, der besøger Bangkok, Thailand er normalt meget skeptiske over for at have gademad, da de antager, at de ville blive syge, men Thailand gademad er ofte sundere end det, de giver i restauranterne, da det kød, de bruger, er frisk i modsætning til mad på markederne.

1. Tom Yam Goong:

thai gademad

Dette er en original thailandsk ret tilberedt med citrongræs, lime blade, galangal og skalotteløg med et strejf af chili, dette er en fuldstændig glæde, som er blevet en delikatesse blandt mange. Den krydrede og sure blanding er ideelt parret med ris og nydes varm!

2. Pad Thai:

streetfood i thailand

De pionerretter, der markerede betydningen i det thailandske køkken, Pad Thai behøver ikke at blive introduceret. Normalt tilberedt af Noodles med tofu, bønnespirer, løg, toppet med støv af jordnødder, er denne ret en bestseller på mange spisesteder. Det serveres ofte med fiskesauce, sukker eller chiliflager, vælg efter dine smagsløg.

3. Kuay Tiew:

thailandske gadenudler

Kuay Tiew bedre kendt som nudelsuppe er den enkle glæde for folk, der søger velsmagende og sunde delikatesser i det thailandske køkken. Som navnet antyder, er nudelsuppen en bouillon lavet af suppe og risnudler tilberedt med alle slags kød som oksekød, svinekød, kylling, lam og alle former for havfødevarer, rejer, tun, hummer, krabber osv. Dette er en mad du kan slurpe såvel som tygge.

4. Som Tam:

street food thai marked

Som Tam er den krydrede papaya -salat, der har krydset kulturer og nået alles hjem på tværs af grænser og nationer. Den enkle opskrift gør det til en fornøjelig ret, og den er også nærende. Den søde sure skala varierer fra regioner, for forskellige kulturer bruger forskellige ingredienser til at genskabe den samme kulinariske magi. Strimlet grøn papaya med snittede kyllingestykker gør et fantastisk måltid, når det serveres med klistrede ris. Dette er den bedste Thai Street Foods.

5. Gai Med Ma Moung:

thai gademarked

Gai Med Ma Moung eller Chicken Cashew Nuts stammer fra Phukets strande. Kylling med ristede cashewnødder toppet med chili og med et tillæg af honning og hvidløgspasta er en fornøjelig forret for mange.

6. Geng Kheaw Wan Gai:

khaosan thai gademad

Geng Kheaw Wan Gai bedre kendt som Green Curry ligner meget indiske karriretter og krydderier. Farven kommer fra en grøn karrypasta, der er lavet med kokosmælk. Det er en medium krydret ret, der har mange eksotiske krydderier og kan laves af forskellige kødvarer – f.eks. Oksekød, svinekød, kylling eller lam.

7. Tom Kha Gai:

mad i bangkok

Når du blander kokosmælk med citrongræs, galangal og kylling, får du en forfriskende suppe, der hedder Tom Kha Gai. Det er den mest beroligende forret og mest populære forret. Det er en showstopper blandt mange andre retter.

8. Khao Phad:

thai chef gademad

Khao Phad er den almindelige stegte ris, der er afbildet i forskellige former i forskellige nationer, men den autentiske ret er en blanding af rejer, kyllinger med æg, løg, koriander, hvidløg og tomater. Det bør være din første ordre, hvis du vil nyde en thailandsk fest. Du kan ledsage Thai Green Curry til det.

9. Khao Man Gai:

street food bangkok

Khao man gai er for Thailand, hvad Fish and Chips er for Storbritannien. Det er et måltid, der nydes i løbet af dagen, da det er let og højt i kolesterol. Kyllingen koges til den er mør, og det samme vand bruges til at koge risene. Serveret med søde og krydrede saucer, er det en perfekt mellemmåltid

10. Thailand Street Pølser:

Thailand gadepølser

Den mest almindelige og lette form for thailandsk gademad er lækre pølser. Pølser lavet af kød af kylling, svinekød, oksekød osv. Opbevares og grilles, når og når kunderne efterspørger det.

11. Vagtelæg:

Thai vagtelæg

Æg af vagtler bruges normalt i Thailand til alle tilberedninger af æg. Billedet ovenfor viser ægpocherne på en slags bagt brød, tilberedt som et fad med kombinationen af ​​de to.

12. Grillet pandekage:

Thai grillet pandekage

Denne gademad i Thailand er grillet pandekage, der er fremstillet af en blanding af meldej og kokoscreme. Blandingen sættes på en lille rund formet jernpande og sættes på en kulfyr. Når pandekagerne er klar, bruger de til topping sød kokosmælk. Pandekagerne er derefter klar, det ser ud til at være sprøde og hårde på ydersiden, men er bløde i midten.

13. Dim Sims:

Thailandske dimser

På billedet herunder ser vi fire eller fem dim sims sat sammen med en pind i midten. Dim sims kunne tilberedes med kød af forskellig slags, som kylling, svinekød, lam osv. De laves til en fyld med krydderier og få grøntsager som kål og løg og fyldes i en melcoat. De sættes derefter i kogegrejene på den sædvanlige måde, hvordan dumplings laves, og serveres derefter. Dette er den bedste gademad i Thailand.

14. Ristet Thailandsk mad:

Ristet Thailandsk mad

Thailand street food boder bruger en række kød i deres tilberedning. Ænder, svinekød, oksekød er almindelige slags. På billedet ovenfor har vi stegt flæsk. Kødet marineres med forskellige krydderier og saucer og sættes derefter gennem stængerne, og delikatessen ristes.

15. Mohinga:

Thai Mohinga

Det er en slags suppe, der er lavet af ingredienser af rispulver eller bønnepulver blandet med flager af ferskvandsfisk og lavet som bouillon. Ingredienserne i suppen kan enten være sprøde fritter af linser eller grøntsager. Lidt gurkemeje og citrongræs tilsættes for smagen.

16. Bananbladspakker på grill:

Thailandske bananbladspakker på grillen

Dette er en af ​​de søde delikatesser, der findes som gademad og også i restauranter. Du har brug for søde klæbrige ris, dvs. de glutinøse ris, thailandske burbananer, bananblade og tandstikkere for at lave denne ret. Bananerne skal købes grønne og derefter modnes og opbevares i 2-3 dage. Først skal du lave de søde ris, derefter sætte en halv lodret hakket banan og putte den i risene. Riskagen skal derefter dækkes med bananblade og bindes med tandstikker på toppen. Det er klar til at blive grillet, ligesom vi ser på billedet ovenfor.

17. Grillet blæksprutte:

Thai grillet blæksprutte

En anden delikatesse ved gademaderne er grillet blæksprutte. Disse er fyldt med svinekød og lavet med karrypasta og forskellige ingredienser i krydderier. Duften af ​​urter gør den endnu mere fristende.

18. En Street Food -bod:

thai street food menu

Billedet ovenfor fanger en gademad i Thailand. Vi kan se en række retter, der opbevares til kunderne, de omfatter forskellige kød og insekter til at lave deres lækre retter. En person, der gumler på mad i Thailand, bør altid huske på at besøge steder, der er fulde af mennesker for at være sikker på, at maden der er sikker. De bør også selv vælge kødet og ikke lade butiksindehaveren gøre det for at bevare sikkerheden og forblive sund.