9 forskellige kinesiske gademadopskrifter navne og billeder

Håber du at få en forsmag på ægte kinesisk gademad i Kina? Pas på hvad du ønsker dig. Selvom nogle er delikatesser, som du simpelthen ikke kan modstå, kan andre være dem, du gerne vil modstå. Uanset hvad det er, er det autentisk og en del af kulturen og snavs billigt. Forbered dig, mens vi giver dig et indblik i nogle af de mest kendte kinesiske retter i og omkring byens gader.

Kinesiske Street Food -opskrifter i Beijing og Wuhan:

1. Bing:

kinesiske gademad

Et hvedemelbaseret fladbrød, der kan sammenlignes med en fransk crepe, en indisk paratha eller en mexicansk tortilla, spises Bings mere almindeligt til frokost. Du kan finde dem blive tilberedt på en stegepande eller gryde i mange boder ved vejkanten, mens nogle af dem simpelthen bages. Bings kommer også med deres egne variationer, såsom Jianbing, som er en stegt ægpandekage, Luo bo si bing, der er fyldt med strimlet radise og en række andre.

2. Tang hu lu:

kinesisk gademad

Også kaldet bing tang hu lu, det er en traditionel kinesisk snack med sukkerovertrukket frugt, der spydes sammen på bambuspinde. Disse sælges bredt af leverandører i mange kinesiske byer. Den originale frugt, der blev brugt, var kinesisk hagtorn, men i dag bruger sælgerne også frugter som appelsiner, jordbær, kiwifrugter, ananas, blåbær og druer. Spydet dyppes traditionelt i sukkersirup, men smager lige godt med en chokoladeovertræk eller sesamdryss. Dette er den velsmagende kinesiske streetfood -opskrift.

3. Sheng Jian:

gademad på kinesisk

Disse dampede eller stegte dumplings er en klassisk Shanghai-ret. De er lavet af mel til en sprød ydre og er fyldt med svinekød og er en populær favorit på gaden. De smager bedst, når de steges og pyntes med sesamfrø eller forårsløg.

4. riskugler:

kinesisk streetfood -kultur

En meget foretrukket sød ret, risbolde eller ci fan tuan, som de kendes, laves ved tæt at pakke et stykke stegt dej ind med søde klæbrige ris. Andre fyld, der går ind i det, er syltede grøntsager, flosset floss og sukker, hvilket gør det til en populær morgenmadsret.

5. Spydede græshopper:

traditionel kinesisk gademad

Insektspisning er det mest naturlige i Kina som denne buket spydede græshopper. Kogt eller ristet til en skarp, de er en delikatesse på de lokale markeder og nydes godt af folk, der ønsker at få en smag ud over det sædvanlige.

6. Chuanr:

kinesiske gademadnavne

Disse stegt kebab stammer fra Kinas Xinjiang -provins og er en populær gademad i byerne Beijing, Jilin og Tianjin. Traditionelt lavet af lam, de er nu lavet af kylling, svinekød, oksekød og skaldyr som skaldyr. For dem, der ønsker at udvide deres smagsløg, kan Chuanr også findes fremstillet af forskellige insekter og insekter og andre eksotiske dyr, hvor du kan gemme dem uden for nattelivssteder og taxaholdere. Dette er den bedste kinesiske streetfood -opskrift.

7. Chou Doufu eller Stinky Tofu:

madlavning på gaden i Kina

Chou Doufu eller stinkende tofu, som det er kendt, får ikke kun dine smagsløg til at prikke, men får dine næsebor til at blusse. En slags fermenteret tofu med en stærk lugt, det er en snack ved vejen, der er udbredt i Kina. Stinkende som altid kan den spises kold, dampet, stuvet eller steges med chilisauce til tilbehør. Med sammenligninger med blå ost og råddent kød siges det at stinke tofu smager bedre, når lugten er stærkere.

8. Slangekød:

kinesiske gade snacks

Indtagelse af slanger har været en lang tradition blandt det kinesiske folk, hvor spydspidser er en populær gade -delikatesse. Kineserne mener, at bortset fra at det smager godt, har det også visse helbredende egenskaber. Hvis du er til det, kan du få en smag af slangekød på de mange boder ved vejen og lokale markeder, der myldrer på det sted, hvor du kommer til at vælge din egen slange.

9. Ristede Søstjerner og Skorpioner:

bedste gademad i Kina

Sprøde skorpioner og søstjerner friturestegt eller ristet på et spyd er en populær snack blandt det kinesiske folk og en ny delikatesse blandt vesterlændinge. Den rige farve, behagelige aroma og smag er alt for tiltalende og ikke så frastødende.