9 Mest populære Kerala Street Foods med billeder

Kerala er et sted, hvor du får autentisk mad fra det sydlige Indien og også forberedelser fra andre stater og endda udenlandske retter med indisk smag. Kerala eller enhver anden sydindisk stat har ris i overflod, og derfor har de fleste af deres retter noget lavet af ris. For eksempel de autentiske Idli’s og Dosas og alle lavet af risdej.

Kerala Street Food

Bedste gademad i Kerala:

Her deler vi nogle berømte Kerala -snackopskrifter, der til enhver tid er tilgængelige på Kerala -gader.

1. Dosa:

kerala street food

De mest autentiske retter i Kerala er Idli og Dosa. Først skal ris formales til en form som en dej, som er nødvendig for alle retter af denne slags. Risdejen fordeles over en ’tawa’ til Dosa, og derefter opvarmes den, til den er sprød. Derefter bruges olie over og omkring Dosa til at stege det og også, så det ikke sætter sig fast på redskabet. Sydindianere bruger for det meste kokosolie, men solsikkeolie bruges normalt til at lave dosas over hele landet. Dosa’erne kan holdes almindelige eller tilføjes med fyld for at give den smag. Løg Dosa’s, kartoffelfyldte Dosa’s; Ost Dosa er almindelige former for Dosa’s tilberedt. Dette er den bedste Kerala street food opskrift.

2. Chola Bhatura:

Mel blandes med vand og olie for at lave normal puris, men du skal tilføje lidt ostemasse eller gær og bagepulver for at lave ordentlige Bhaturas. Den tykke og runde formede puri dyppes i olie og steges og indtages sammen med velsmagende Chola -karry.

3. Sundal:

Sundal er en sydindisk kikærtesalat. Disse bønner skal udblødes med salt og opbevares natten over. Den følgende dag skal den koges i et redskab eller i trykkogeren. Efter 1 eller 2 fløjter er det klaret, så smid vandet efter det. Tag en pande og kom ghee eller olie på den, og kom sennepsfrø, karryblade og chili. Når de er stegte nok tilsættes de kogte bønner, og det drysser revet kokos i slutningen.

4. Idlis:

gademad i munnar

At vende tilbage til udtrykket autentisk mad fra Kerala ville omfatte idli (1). Idli’s og sunde og tunge sydindiske riskager, som meget almindeligt indtages. Dejen med rispasta skal sættes på redskaberne, der specifikt bruges til idlis, og derefter er de dækket til dampning. Dampen gør riskagerne bløde. De indtages med den sydindiske ‘chutney’ og en karry kaldet ‘sambar’.

5. Chana Chaat:

Sælgere bevæger sig rundt på strandene eller nogle gange har der sat små boder op for at sælge Channa Chat. Disse er kogte Chholas tilsat løg, tomat, koriander, salte og krydderier for at give det en krydret smag. Dette er en slags sund og velsmagende gademad.

6. Uttapam:

gademad i alleppey

Uttapam er en tykkere version af Dosas. De er de rigtige sydindiske pandekager. De sættes på ‘tawa’en og dampes. Ligesom Dosa drysses olie over og omkring uttapam, og vi kan se små huller i dem. Disse er fyldt med forskellige slags toppings, som løg, paprika, tomat, ost, afhængigt af kundernes efterspørgsel og derefter vendt på hovedet, men bør ikke sidde fast i ” tawa ‘.

7. Parippu Vada:

Dal eller linser skal formales som fremstillet som en dej og derefter tilføjes med karryblade, løg og chili. Derefter laves denne blanding i runde former og friturestegt. Denne gademad er kendt som Parippur Vada eller Dal Vada og sælges populært i det sydlige Indien. Dette er den bedste Kerala street food opskrift.

8. Tilberedning med is:

På billedet ovenfor ser vi isflager lagt på en kop tilsat jordnødder, pickles og Channa Dal. De ser ekstremt farverige ud.

9. majs:

Ristede majs kendt som Bhutta er almindelig gademad i Indien, men findes i overflod i syd.