9 populære gademad i Hyderabad (varm og sød)

Hyderabad streetfood er nogle varme og krydrede måltider, du ikke kan modstå, hvis du er på tur rundt i byen. Morgenmad starter fra Pragati College Road. De serverer sydindiske retter af idli, dosa, vada osv. Lette og tunge nok til morgenmad. Madpakkerne er fortrinsvis på Nizam -måde og gumler på nogle lækre Hyderabadi Biryani, og aftensmadene kan være en blanding af mad fra forskellige stater, som starter fra Sindhi -kolonien, der serverer Punjabi Pao Bhaji’s, Bombay Chats, også lidt kinesisk og italiensk mad.

Street Foods i Hyderabad:

Her udforsker vi det bedste af Hyderabads Street Food -opskrifter

1. Hyderabadi Biriyani:

streetfood i hyderabad

Du får Hyderabadi Biriyani overalt i Hyderabad (1), fra gaderne til de dyre restauranter, og opskriften adskiller sig ikke. Opskriften blev bragt af muslimske rejsende, og dens anvendelse i Nizam er så populær, at den er tilgængelig overalt i byen og til enhver tid. Gedekød, marineret med krydderi, anbringes midt i køkkenredskabet, inde i Basmatirisen, og derefter dækkes det og holdes under ild for at lave mad. Smagen af ​​kødet og krydderierne absorberes i risene og giver det den lækre smag.

2. Samosalu:

bedste gademad i hyderabad

De ligner en velsmagende gadesnack ovenover. Disse er kendt som Samosa. En af de bedste mad på gadesiden i hyd, der bliver lavet en dej med mel og derefter fortykket. Små stykker tages ud af det og fyldes derefter med kogt kartoffel og steges derefter. På billedet kan vi se Samosa blive solgt med chutney.

3. Uthappam:

hyderabad berømt gademad

Det er sydindisk gademad fremstillet af ‘Dosa’ dej. ‘Dosa’ er en indisk pandekage, der spredes over ‘Dosa’, der laver ‘tawa’ og steges tynd og sprød. De serveres almindeligt eller sammen med fyld eller kartoffel, løg, nogle gange ost osv. ‘Uthapam’s’ er en tungere form af en pandekage, der er lavet med påfyldninger af forskellige slags. De sælges sammen med en karry kaldet ‘sambar’ og ‘chutney’. Vi ser også en ‘sada vada’, som er en friturestegt cirkulær form, lavet af den samme dej.

4. Kylling Shawarma:

spise street i hyderabad

Disse er kyllingekød, der sidder fast på en jernstang over en varmemaskine, der bliver ved med at stege kyllingen for at gøre den spiselig nok. De serveres med en chapatti og tilsættes grøntsager og mayonnaise og er ekstremt velsmagende. Denne ret kan lide alle ikke-vegetarer i Hyderabad.

5. Pani Puri:

natgademad i hyderabad

Pani puris er velsmagende Hyderabad street food, som er tilgængelig overalt i Telangana, men har forskellige fyld brugt. Sprøde stegte ‘puris’ serveres sammen med fyldt krydret kartoffel og surt vand. Folk står i kø og venter på deres tur til at få fat i noget af det.

6. Kartoffel Bajji:

gademad i hyderabad om natten

Kartofler koges og blandes med krydderier og ingredienser for at lave en velsmagende fyld, derefter udflades og formes i cirkler og dyppes i en dej af grammel og derefter friturestegt. Sådan laves de velsmagende Alur Chops.

7. Kyllingekebab:

Nv street food i hyderabad

Du må ikke gå glip af kebaberne i Hyderabad. Det er en biriyani -by, så det er indlysende, at du får velsmagende kebab. Disse er marineret kylling eller oksekød fyldt på pinde og derefter stegt. De er krydret og velsmagende gademad i hyd city.

8. Paratha med Kabab:

midnat gademad i hyd

Nogle velsmagende gademad er de forskellige ‘parathas’ og ‘nan roti’s’, vi får i Hyderabad. De serveres sammen med forskelligt kødforberedelse og absolut lækker vand. Den ‘paratha’, som vi ser nedenfor, er kendt som ‘Varqi paratha’. De er ikke så fedtet som normale ‘paratha’er’ er. De tilbydes med sheikh kebab, grøn chutney og lidt løg og citron.

9. Punugulu:

mad ved vejene i hyderabad

Punugulu er mest elsket gademad i Hyderabad, der er lavet af Dosa dej. Dejen laves i runde former og steges i olien. Disse er lokalt meget almindelige i Hyderabad. På billedet herunder kan vi se mænd nyde ‘punugulu’ med sydindisk ‘chutney’.