Indonesiske Street Foods: 11 berømte Street Foods i Bali

Bali, den berømte ø Indonesien, er en af ​​de mest populære turistmål i verden. Dette skyldes de smukke turkisblå strande, utallige bølger til surfing, dykning, vandfald, grønne uafskallet felter og mange flere. Bali kombinerer eventyr og fritid upåklageligt. Bali er kendt for sine sofistikerede og mangfoldige kunstformer som maleri, træskæring og scenekunst. Dette sted har også et karakteristisk køkken, og derfor er Balis gader altid overfyldte med en række gademad.

De balinesiske mennesker er virkelig fantastiske og venlige bortset fra deres varme og imødekommende karakter. De har et åbent sind og har en ren kærlig ånd. Udover alt dette ligger Balis virkelige stolthed i dens traditionelle lokale gademad. Gademad på Bali sælges i Hawkers og Warungs. En høger er en fødevaresælger, der rejser rundt med en madvogn, der sælger sin mad på Balis gader, hvorimod en Warung er et lokalt spisested med et bestemt sted på gaden, der serverer de lokale retter.

11 traditionelle indonesiske gademadopskrifter:

Hver region i Bali har sin egen gademad, der kan findes på warungs og hawkers. Her er vores udvalg af de bedste og prisbillige gademad i Bali:

Sate Lilit:

Sate Lilit

Denne Bali -skål ligger uden tvivl på listen over gadefødevarer, der er tilgængelige på dette sted, hvilket kan oversættes til ‘grillet kød på bambuspinde.’ Denne Sate er dybest set stykker hakket kød på spyd. Hakket kød, revet kokos, citronsaft, skalotteløg blandet med kokosmælk og chilipeber og vikles rundt om en citrongræspind eller bambus, derefter grillet på kul. Den autentiske Sate Lilit er lavet af svinekød eller fisk, men nogle gange kan du vælge kylling eller oksekød til kødet. Denne lækker snack har en krydret, sød og salt smag, der kan nydes ved at se solnedgangen på Balis strande.

Babi Guling:

Gademad i bali

Turisterne i Bali siger, at turen til Bali ikke slutter uden at have Babi Guling. Sådan er specialiteten ved denne lækre gademad på Bali. Den brændte gris er fyldt med de bedste krydderier, traditionelle urter, løg, hvidløg, skalotteløg og citrongræs. Dette var engang en ceremoniel ret, men er blevet ganske populær på gaden på grund af dens karakteristiske stegeteknik, der gør Babi Guling til en fremragende ret.

Nasi Campur:

Nasi Campur

Det siges, at indonesere ikke kan leve uden Nasi Campur, fordi dette er fast måltid i mange sydøstasiatiske lande. Dette er faktisk ikke Balis mad, men Bali-versionen af ​​Nasi Campur er et must-prøve på grund af dets krydderier og forskellige ris, de tilbyder. Denne lækre mad leveres af næsten alle warungs i Bali, som består af Nasi Puti (hvid ris), nasi kuning (gul ris kogt i kokosmælk) eller røde ris. Risene ledsages af tofu eller tempeh i krydret sauce, stegte grøntsager og kogte grøntsager, kogt æg og kød, hvis det ønskes, og sate lilit.

Bakso:

Bedste streetfood i bali

Bakso er i sig selv en indonesisk frikadelle serveret med varm bouillon, bløde nudler og stegte dumplings. Denne mad er ret berømt solgt af mange hawkers, der bevæger sig rundt i Balis gader. Den autentiske Bakso er lavet ved hjælp af oksekødsfars, rismel og salt. Varianter af svinekød, kylling og rejer kan også bruges af nogle leverandører. Dette nydes bedst mellem måltiderne eller på kolde vinteraftener.

Nasi Jingo:

Nasi Jingo

Dette kaldes også Jinggo Rice, den bedste mulighed for en sund morgenmad eller brunch. Denne ris serveres i et bananblad med de foretrukne sideretter. Der er et ordsprog om, at du kan passe hele Nasi Jingo i din håndflade, og derfor anses det for at være et on-the-go-måltid for mange turister. Tilvalgsmulighederne spænder fra krydret nudler, grøntsager, chilisauce, og hvis du ønsker at have kød, er mulighederne æg, skaldyr, oksekød, svinekød osv..

Pisang Rai:

Koreansk street food bali

Bali er et tropisk land, og der er rigeligt med frugter som kokos og bananer. Denne traditionelle morgenmad på Bali er lavet med de bedste bananer belagt med hjemmelavet rismel, og kombinationsboksen koges eller dampes. Den resulterende skål toppes derefter med friskrevet kokos og serveres i et kokosblad. Mange gadesælgere serverer denne salivationsret med en sauce lavet af brunt sukker for at tilføje sødme til Pisan Rai.

Advokat:

Lawar

Lawar er noget af et stort måltid, der kan nydes til frokost eller middag, der normalt findes i mange Balis warungs. De dampede ris serveres med en blanding af grøntsager, kokos og hakket kød nedsænket i rige krydderurter og krydderier (formalet peber, grønne bønner, jackfrugt og rejerpasta). Traditionelt lavet Lawar bruger blod til at intensivere smagen og den røde farve. Valget af hakket kan være svinekød, oksekød eller kylling.

Bubur Mengguh:

Gadefødevarer i Indonesien

Bubur Mengguh er Bali’s lækre ret, som er lavet med eller uden kød. Her er risengrøden kogt i kokosmælk og toppet med flere ingredienser såsom grønne bønner, jordnødder, galangal. Denne ret serveres med en sauce bestående af brune og røde løg, skalotteløg, gurkemeje, rød chili, koriander, salt og peberfrugt. For ikke-vegetarer kan der vælges en topping af stegt kylling med laurbærblade. Jo mere kokos i fadet, jo mere cremet bliver det.

Srombotan:

Srombotan

Denne grøntsagsret er en blanding af grøntsager drizzled med sambal kelepa, en kokos chili sauce og bumbu koples, en sød sojasovs, blandet med smukke krydderier. Srombotan stammer faktisk fra Klungkung, men den fås også på Bali i sin egen smag af krydderier. Dette betragtes som en af ​​de lækre vegetariske retter, der findes på Bali.

Laklak:

Laklak

Laklak er Balis grønne traditionelle kage fremstillet ved at blande rismel og kokosmælk. Den grønne farve på Laklak er på grund af sujibladene og pandanbladene. Denne søde mundskål serveres med revet kokos og en brun sukker sauce. Dette kan bedst nydes afslappet om aftenen.

Martabak:

Indonesisk streetfood

Martabak er en af ​​Balis foretrukne snack, der kan nydes på de rolige strande eller under middagen som dessert. Dette er et olie -wienerbrød fyldt med lækre salte fyld såsom æg eller hakket kylling deri. Den søde version af Martabak er en pandekage fyldt med chokolade og jordnødder eller honning og banan. Denne lækre søde Martabak tilfredsstiller dine trang til en dessert.

Bedste gademadsteder i Bali Indonesien:

  • Bali, et attraktivt turiststed, er også vært for forskellige gademad rundt omkring i byen. Sindhu Market nær Kota Denpasar serverer dig en af ​​de lækre Nasi Campur i byen.
  • Sate Lilik, en af ​​de berømte snacks på Bali, findes på hvert hjørne af Bali, men de bedste findes på Seminyak nær Bintang Supermarked.
  • Elnino Bali Street mad i Denpasar by serverer også den bedste Sate Lilik i hele byen.
  • Hvis du vil starte dagen med en lækker snack, så tag afsted til morgenmarkedet ved Ubud Kabupaten Gianyar for at smage den dejlige Pisang Rai.
  • Det lækre måltid fra Lawar fås bedst på Segara -stranden eller i nærheden af ​​Sangeh, Abiansemal, i byen.
  • Gaden til Sanur, Kec Denpasar Sel, serverer dig en af ​​de bedste Babi Guling.
  • Mange warungs kan ses i byen, der serverer den bedste indonesiske gademad, men de bedste warungs kan ses på Sanur Kaja, Denpasar Selatan.
  • Hvis du er i nærheden af ​​lufthavnen og har brug for en hurtig bid, er Warung Mufu Balinese det perfekte valg, inden du tager afsted til flyvningen.

Gademad er den mest autentiske skildring af stedets tradition og kultur. Balis kulinariske scene er kun så livlig som dens blå strande og vandfald fyldt med traditionel skik og farverig smag. Balinesisk gademad giver dig en chance for at opleve, hvad Bali handler om at give dine smagsløg en vild tur. Sørg for, at du kun spiser gademad på travle hawkers og warungs for at undgå at blive syg af Bali -mad. Så hvorfor vente? Fortsæt til Bali street food tour, og glem ikke at dele din oplevelse med os.