Mumbai Street Food Places: 10 Scrumptious Street Foods i Mumbai

Mumbai betragtes som landets finansielle hovedstad og hovedstad for staten Maharashtra. Mumbai er en pakke med et kulturelt fænomen, der afspejler gadefødevarer, der er tilgængelige i Mumbai. Fra sydindisk, kinesisk, gujarati og mange flere gør byen og dens folk inklusiv for alle. Denne by er et paradis på jorden for alle madelskere, da overflod af de bedste gademad i Mumbai, du skal prøve!

Mumbai Street Food-navne: Gadefoder, der skal prøves i Mumbai:

Tjek denne artikel for de top 10 lækre gadekøkkener, du skal prøve, når du besøger byen Mumbai!

Vada Pav:

bedste vada pav i mumbai

Vada pav er en af ​​de snacks, der er tilgængelige på hvert hjørne af hver gade, og hvad der definerer Mumbai i en jist. En pav er skåret og påført en grøn chutney hovedsageligt, og der er mange varianter i chutneyerne. Derefter tilføjelsen af ​​en patty, der har kartoffelmos tilberedt med krydderier proppet i den. Glem ikke at spise de stegte chilier, de tilbyder dig med vada pav. Chutney påført i den fluffy hvide pav gør hele forskellen.

Bhel Puri:

Berømt gademad i Mumbai

Selvom Bhel puri er berømt over hele landet, med regionale vendinger tilføjet til det. Den bhel puri, der findes i Mumbai, er den, du får mange steder, f.eks. Langs vejene ved Juhu -stranden. En perfekt blanding af puffet ris, sev, kartoffelmos, tomater, løg tilsat chutney med topping af koriander. Det er en af ​​de munchy snacks, som du ikke kan stoppe, når du først starter.

Kebab og ruller:

Kebab og rundstykker

Kebab og rundstykker er enhver kødelskers favorit og er en af ​​de mest værdsatte gademad i Mumbai. Kebab lavet med alle slags kødstykker er varmt salg. Bhuna-ruller er en anden publikumsfavorit, der tilberedes med en tynd rumali roti fyldt med udbenet kylling, der tilberedes langsomt i sovs. Det er også en trøstemad, der kan spises uden at føle skyld.

Pani Puri:

bedste veg street food i mumbai

Små små puris lavede et hul og fyldt med en blanding af kartoffelmos, kikærter med tilsatte smag, der tilsættes puri og fyldt med vand, der ligner jaljeera. Pani puri er en berømt gademad over hele landet, der har fans af mennesker i alle aldre. Specialet i disse er, at du skal putte puri i munden uden at få det til at blive klippet. Når du tager en bid, fyldes dine smagsløg med en smagseksplosion.

Bombay Duck Fry:

Bombay Duck Fry

Selvom skålens navn er Andesteg, er det en firbenfisk, der er belagt med et lag semulje og friturestegt i spolen, hvilket gør det ydre sprødere, men indersiden er tilberedt helt, hvilket gør kødet blødt og cremet. Thali, der indeholder ris, chapati med nogle karriretter på siden, er en perfekt måde at spise denne andestegl på, hvilket øger smagen, så du kan nyde hver bid af den.

Dosa:

Traditionel Dosa Mumbai

Dosa stammer fra Sydindien, men du får en række forskellige doser på Mumbais gader, da byen kan være en blanding af kulturer fra hele landet. Lavet med en dej af ris og fermenteret uradbønnemel, hvilket gør det til en perfekt dej til at lave en varm tallerken med crepe-lignende konsistens. Mangfoldigheden af ​​doser er fyldt med en række forskellige fyld, der får dig til at glemme den traditionelle dosa. Disse serveres med kokos- eller tomatchutney på siden.

Kanda Poha:

streetfood i mumbai

En anden populær gade -snack i Mumbai tilberedes med flageris, der tilberedes med en kombination af løg, kartofler, ærter og grøn chili og en knivspids gurkemeje. Hærdet med sennepsfrø gør blandingen endnu mere smagfuld, og derefter er garneringen udført med et klem citron og koriander.

Falooda:

Falooda Mumbai

En persisk dessert tilpasset på Mumbais gader kaldes Falooda. Det er en sød drink tilberedt med vermicelli med en blanding af mælk, hakkede mandler, pistacienødder, basilikumfrø og rosesirup med topping af is. Den er klar i lag i et glas; en ske bruges til at spise desserten. Lagene gør den mere lækker, og den fås på boderne på gaderne.

Keema Pav:

Keema Pav

Hvis du ikke har prøvet keema pav på din rejse til byen Mumbai, vil dit besøg være ufuldstændigt. Hakket motton, der er langsomt kogt i tomatsovs og derefter fyldt i pavanen eller også kan spises separat. Det er en af ​​de must-try-snacks for enhver kødelsker og føles ikke dårligt, hvis du tørrer din tallerken ren.

Pav Bhaji:

streetfood i mumbai

Pav Bhaji er en anden berømt gademad, der er populær og læbestrikkende god. Pav’en er gryde eller tawa stegt med ghee. Det serveres med karry, der består af mosede grøntsager. Kartoffelmos med tomater er en anden simpel karryopskrift på en smurret bolle eller pav. På ethvert tidspunkt af dagen kan du i det mindste finde en bod, der serverer dig varm og velsmagende Pav Bhaji, der kan mætte din sult.

Bedste steder at spise streetfood i Mumbai:

  • Carter road khau Galli nær Bandra tilbyder dig en række gademad spredt på de lange gader. Denne gade er fyldt med kiosker og boder, der serverer velsmagende og lækker mad, og den største attraktion er Shwarma. Momos, Falafels, traditionelt kinesisk køkken tilberedt med wok er nogle delikatesser serveret på dette sted sammen med vafler, cupcakes is og cupcakes for at tilfredsstille din søde tand.
  • Ghatkopar er et andet sted, der har en gade fuld af boder og stande, der serverer lækker vegetarisk mad. Især en række doser med flere varianter af fyld. De serverer sprøde doser med lækker fyldning, hvilket gør det til et forbløffende besøg. Har du nogensinde troet, at du vil høre om Icecream dosa? Besøg derefter Ghatkopar Kau Gali er et must!
  • Pav er en af ​​de ivrig anvendte fødevarer i Mumbai, der blev introduceret under det portugisiske styre. Wada Pav er en populær gademad, der fås i sin bedste smag i boderne omkring CST -metroen, hvilket gør det til det bedste sted for en hurtig bid. Pav er Tawa -stegt og serveret med en krydret karry lavet med mosede grøntsager med et strejf citron og rå løg.
  • Mohammed Ali Road er et must-visit sted for enhver kødelsker. Der er en række båse og stativer, der sælger rykende varme naan -sandwich på en varm Tawa placeret på gaderne. Sukkulent kebab, patties, tikkas, lækker Bhuna gosht sammen med de lækre malpuas fylder din mave og dit hjerte.
  • Hvis du vil prøve aftensnacks og momos med flere fyld, så sørg for at besøge Utsav Chowk i Kharghar. En simpel gade om morgenen bliver til en madbane med et incitament for et vand springvand, der tilføjer indretningen. Fyldt med vegetarisk og hakket kyllingestuffing serveres varme og bløde momoer med krydret schezwan -sauce.
  • Munna bhel puri hus, Saurashtra slik & farshan mart, Vijay butikker, Panshikar, Shreenath sweet og farsan, er nogle af de bedste restauranter, der er tilgængelige omkring Chatrapathi Shivaji indenrigslufthavn.

At besøge et sted kan være en god hukommelse, og det er forskelligt for hver person. Hukommelsen og turen bliver smuk, hvor mange ting mad er en af ​​dem. Gademaderne i Mumbai er selvfølgelig til at dø for, naturligvis ikke bogstaveligt talt! Med listen over de bedste gademad i Mumbai kan du planlægge en tur til drømmebyen!