Street Foods i Ahmedabad: 10 bedste Gujarati Street Foods at prøve

Ahmedabad er hovedstaden i staten Gujarat og kendt for gæstfriheden og den venlige karakter af folket. Det er også en af ​​de store stater og den første, der blev anerkendt af UNESCO for verdensarv. Du kan nyde en række forskellige madvarer, der findes på restauranter og boder, der er til stede. Din mund begynder at vande med aromaen kommer ud af boderne, der serverer en bred vifte af slik, snacks osv. Se denne artikel for de bedste gademad i Ahmedabad, så du kan prøve!

Ahmedabad Street Food Opskrifter

Bedste gademad i Ahmedabad, Gujarat:

 • Locho
 • Khandvi
 • Dabeli
 • Jalebi og Fafda
 • Æg
 • Fårekød Chaap
 • Gujrati Patra
 • Thepla
 • Pani Puri
 • Methi Na Bhajiya

Her er en hurtig liste over lækre fødevarer, der er tilgængelige på gaderne i Ahmedabad, skriv dem ned, og glem ikke at prøve dem!

Locho:

gademad i Ahmedabad

Det er en dampet Gujarathi -ret lavet af grammel. Navnet stammer fra opskriftens formløshed, hvilket resulterer i et slutprodukt uden meget struktur. Ved at tilføje krydderier, løg, koriander er denne snack klar til at spise og hovedsagelig serveret med sød og krydret chutney. Du kan få denne snack på enhver madbod rundt omkring i Gujarat.

Khandvi:

street morgenmad i Ahmedabad

Enhver med kendskab til gujarati -køkken kender til Khandvi. Det er en krydret snack, også kendt som patuli. Dette er en perfekt morgenmad til rådighed frisk og varm på gaderne i Ahmedabad. De primære ingredienser er yoghurt og grammel, og mange spiser det også som forret. Disse er så bløde, at en du starter, kan du muligvis ikke stoppe!

Dabeli:

Ahmedabad bedste gademad

At være i Gujrat og ikke spise Dabeli er en forbrydelse mod gademad! To hovedingredienser i den er komprimeret pav og kartofler. Krydderier tilsættes passende til kartoffelmosen og placeres inden i brolægningen, så de smager syrligt. Hver bod har sit personlige præg til at forberede denne snack. Jordnødder, granatæblekerner og sev tilsættes og serveres med grøn chutney.

Jalebi og Fafda:

Jalebi og Fafda

Selvom der er mange desserter til rådighed på gaderne, er kombinationen af ​​sød jalebi og salte fafda den, lokalbefolkningen går amok efter. Nogle mennesker serveres også med stegt papaya, også kaldet sambhariyo. Denne kombination er temmelig populær under festivalen i Dussehra.

Æg:

Ikke veg street mad Ahmedabad

Æg er en anden tilgængelig gademad med det samme, og der findes en række muligheder i hver bod. Fra blødkogte æg og æggekage med et valg af ekstra masala på omelet er alt hvad du behøver for at starte en energisk dag. Ægburji er også en mulighed, bare vælg en bod og begynd at gumle!

Fårekød Chaap:

ikke veg street mad i Ahmedabad

En af de bedste ikke-vegetariske retter på Ahmedabads gader er fårekød. Mange af de ikke-vegetariske fødevarer er tilgængelige i de muslimske flertalsområder. Dahyabhai Parmar Road i Ahmedabad er et af de bedste steder at spise alle dine foretrukne ikke-vegetariske retter.

Gujrati Patra:

Gujrati Patra

Patra er en lækker sidesnack, der fås i boderne, som er lækker at prøve. Hovedingredienserne til dette lavt stegte eller undertiden dampede bid gram mel, ingefær chili pasta, krydderier og det centrale element er colocasia blad. Dette serveres varmt med forskellige chutneys, der skifter med hver bod. Dette er en forfriskende ændring for dine smagsløg.

Thepla:

bedste gademad ahmedabad

Selvom du i dag kan få en pakke med thepla overalt i verden, er Ahmedabads gader den bedste løsning for en autentisk oplevelse. Disse tilberedes typisk med hvedemel blandet med methi eller sesamfrø. Frisk tilberedt thepla smager bedst, når den serveres med pickles eller ostemasse.

Pani Puri:

Bedste pani puri i Ahmedabad

Navnet pani puri bringer vand i nogens mund, især kvinder. Nogle boder sælger pani puri individuelt eller med chaat side om side. Disse boder er tilgængelige i alle kroge og hjørner af byen og tilfredsstiller dine smagsløg på farten!

Methi Na Bhajiya:

sydindisk gademad i Ahmedabad

I modsætning til alle andre bhajiya -opskrifter tilberedes disse ved at hakke bukkehornsblade i små stykker og derefter tilsættes den krydret kikærtdej, og de stegte og danner bolde. Disse er i form af kugler og ikke sprøde, hvilket ligner vada pav. Disse serveres varme med krydret og sur chutney.

Bedste gademadsteder i Ahmedabad:

 • Manek Chowk, Bhatiyar Gali, Law garden, Baghdad yngelcenter, Food truck er de få navne ud af de mange områder, der sælger usædvanlige og velsmagende gademad, du kan prøve, både vegetarisk og ikke-vegetarisk.
 • Du kan finde boder uden for hver banegård og busstoppested med mad, der er klar til at spise, når du er på farten. Der er også nogle fremragende restauranter, såsom Shri Annapurna chawana og sweet mart, Shankar bhojanalaya, Janata restaurant, for blot at nævne nogle få.
 • Der er overkommelige spisesteder omkring en kilometer afstand fra lufthavnen, så du kan få en hurtig bid inden du går ombord på flyet. Pooja bhaji pav på 0,9 km, Esteem restaurant i en afstand af 1,2 km, for at nævne nogle få.
 • Mirch Masala er bedst kendt for nordindisk mad, der har filialer rundt om i byen, Veni Vichi -haverestauranten for lækker Punjabi -mad. Hvis du er fra det nordlige Indien og føler hjemve, kan du besøge disse steder.
 • Lijjath Kaman at mani Nagar, Salim Bhai i sarkej, Karnavati -paladset fra Neel Kanth -paladset er nogle steder, hvor du kan få kinesisk mad til en meget overkommelig pris. Selvom der er fine dining -restauranter overalt i byen, stopper de muligvis et hul i lommen.
 • Kovallam nær C G road, Balan dosa i Manek chowk, Dakshinayan nær Gulmohar park mall er nogle af de steder, hvor du kan finde autentisk sydindisk mad i byen Ahmedabad.
 • Morgenmad er en vigtig del af dit måltid og bestemmer, hvordan din dag bliver. Du kan finde boder i hver krog og hjørne, der serverer varm, aromatisk mad til at starte din dag. Efter en god nats søvn, bliv opdateret, og vælg en bod og spis en solid morgenmad.

Selvom byen Ahmedabad omtales som en vegetarisk stat, stiger antallet af kødspisere dag for dag. Med listen over de bedste gademad i Ahmedabad, vil du aldrig gå glip af madspecialiteterne i byen Ahmedabad, når du får en chance for at besøge. Hvis du får mulighed for at prøve dem, så lad os vide, hvordan du havde det, og hvordan ændrede maden dine smagsløg i processen.