Street Foods i Bangalore: 10 berømte fødevarer, du ikke kan gå glip af

Vidste du, at Bangalore, sammen med at være et it -knudepunkt, er byen mest kendt for sit natteliv og mikrobryggerier? Men det giver dig også de bedste gademadscener i landet. Havebyen er fuld af farver og udsender deres egen kulturarv. Selvom folk her har travlt som en bi, er de venlige og venlige mennesker. Byen har en overflod af valg af gadefoder; du kan ikke stoppe dig selv fra at prøve! Rul ned og udforsk den berømte liste over gademad i Bangalore, der vækker dine smagsløg og hvor du kan finde dem.

Street Foods i Bangalore

Liste over bedste gademad i Bangalore:

Føj disse gademad til din must-eat-liste, når du rejser til Bangalore. Rul ned for at tjekke menuen.

Dosa:

Dosa

Sydindien har en særlig kærlighed til dosa, da Bangalore er en integreret del af det, mange af folk sydpå elsker skålen. Det serveres i alle boder på gaden og restauranter også. Der findes en række forskellige muligheder i dosa, såsom almindelig dosa, Karam dosa, nyere dosa, masala dosa osv. Masala dosa har kartoffelmos fyldt mellem dosaen, og Ghee dosa er en anden specialitet, der serveres i formen af en kegle med masser af ghee. Varme og sprøde doser serveres med kokoschutney og sambar.

Mangalore boller:

Gademad i Bangalore

Mangalore bolle er en berømt delikatesse, der fås i form af fluffy puri, der er fyldt med bananer. Det er en sød ret, der bedst værdsættes med sambar og kokos chutney. Denne ret har sin oprindelse fra regionen Udipi, Karnataka, og den er let tilgængelig på alle gadevogne og restauranter i hele Bangalore. Dette er en af ​​de bedste snacks at spise til morgenmad eller te-tid, du skal prøve, når du besøger havebyen.

Uthappam:

Uthappam

Uthappam er en anden bangaloreansk yndlingsgademad, der er en blødere og tykkere version af dosa. Den grundlæggende uthappam tilberedes ved hjælp af rismel, tomater og løg. Gadesælgerne leverer forskellige versioner ved at tilføje ost, paneer osv. Men hvis du leder efter en autentisk uthappam, så prøv den uden ekstra tilføjelser. Det genopliver dine sovende smagsløg og serveres med frisk kokoschutney.

Medu Wada:

Sent mad på gaden i bangalore

Medu Wada er en populær sydindisk snack, der ligner en doughnut, men krydret i smagen. Denne friturestegte snack tilberedes fra urad dal gennemblødt og formalet med chili, koriander, og nogle sælgere tilføjer også løg. Pastaen steges derefter i olie, og det kan aldrig være en forkert beslutning at bestille en Medu Wada, da den ikke kun beroliger din smag, men også din sjæl. Det serveres med en række chutneys og sambar. Nogle boder serverer endda wadas gennemblødt i en masse sambar.

Kebab og ruller:

Kebab og ruller

Kebab og rundstykker er berømt blandt alle gademadboder i hele landet. Men for at få denne ikke-vegetariske special med et bangaloreansk touch, skal du prøve disse i Bangalore. Kylling og fårekød er de vigtigste stykker kød, der bruges til at tilberede kebab, serveret frisk fra grillen serveret med mynte chutney og løg. Der serveres rundstykker i form af tynde sprøde paranthas med vegetariske og ikke-vegetariske fyld. Dette er den bedst tilberedte gademad, du kan spise!

Idli:

Idli I Bangalore

Idli er også kendt som signaturret i Bangalore, der er let tilgængelig og overkommelig morgenmad på gaderne i Bangalore by. Det er en af ​​de sunde snacks, der findes overalt i det sydlige Indien, da det er dampet og ikke stegt. Du kan få dig selv til at servere varme idlis med frisk chutney og sambar på en lys morgen. Mange lokale har dem på vej til kontoret som en enkel morgenmadspost.

Obbattu:

Bangalore gademadliste

Obbattu eller lokalt, også kendt som Bele Holige, Bobbatlu eller Puran Poli, er en sød ret tilberedt hjemme under festivaler som Sankranthi, Diwali og Ugadi. Lavet med mel, kardemomme pulver, jaggery og Rava. Denne lækre ret sælges frisk og varm på gadernes boder med masser af ghee på toppen.

Tandoori:

Tandoori i Bangalore

Tandoori er en anden ikke-vegetarisk special tilgængelig på Bangalores gader for alle kødelskere. Kylling tilberedt i tandoori -stil er tilgængelig på hver kebabbod eller på alle Mughlai -restauranter. Disse boder serverer fugtig og smidig kylling, der er marineret med krydret rød masala og grill dem på serveren. Disse stykker kylling er kogt til perfektion og vil tilfredsstille enhver kødelskers sult efter kød.

Bajji med filterkaffe:

Natgademad i bangalore

Hvis du er ude for at få en varm kop te eller en filterkaffe, så er bhajji en perfekt snack til at koble den sammen. For at nyde det afkølede vejr i Bangalore er bajji med krydret chutney den perfekte te-snack. Gadeboderne serverer en række bajjis lavet med flere grøntsager, der vinder mange turister og lokalbefolkningers hjerter og smagsløg.

Pani Puri og Chaat:

Midnat gademad i bangalore

Chaat og Pani puri er en favorit blandt mennesker i alle aldre i hele Indien, og Bangalore har grundigt vedtaget chaat-kulturen. Der er boder på hvert hjørne af hver vej, der serverer varianter af pani puri og chaat. Aloo chaat, Papdi chaat, Dahi puri serveres med yderligere påfyldninger af bhujia, ostemasse, sort salt tilsat chaatens smag. Pani puri serveres med fyld af kogte ærter, løg og det specielt tilberedte pani puri -vand.

Bedste madgadens navne i Bangalore:

  • Hver by har en gade, der serverer alle slags gademad, Bangalore er ingen undtagelse. Thindi beedi er det sted, der ligger i et af de ældste områder i Bangalore, V V Puram. Fyldt med vogne, boder og madbutikker, der er spredt over 300 fod og serverer varme og en række sydindiske, kinesiske, nordindiske delikatesser. Skodderne til disse boder begynder at åbne fra aftenen og fortsætter med at servere til langt ud på natten.
  • Moskevejen i Fraser -byen Bangalore er det perfekte sted at forkæle alle kødretterne. Det er specielt oplyst i den hellige måned Ramzan inviterer kødelskere, både lokale og turister, der ligner dens læskende opskrifter og aromatiske lugte. Du kan også få fårekød, Haleem, Seek kebab og nogle vegetariske versioner.
  • Chaai point er et sted, der serverer alle slags drikkevarer til indenlandske og internationale flyvere. Gademad ved Punjab grill, Goli vada pav, Adyar Ananda Bhavan er nogle andre steder i og omkring Kempegowda internationale lufthavn, der serverer overkommelig og lækker mad.
  • Hver banegård har en servering af boder og madbaner til alle passagererne. Der er mange boder og restauranter, der serverer frisk, varm og lækker mad, som er overkommelig. Shri Sagar ctr, New Krishna Bhavan er nogle steder, hvor du kan købe noget til dig selv, inden du går ombord på toget.
  • Sri Raghavendra -butikkerne ligger lige overfor Malleshwaram -banegården, der serverer dig varme, varme idli, dosa, Wada, shavige -bad med frisklavede chutneys og sambar. Idli-Wada-kombinationsboksen er temmelig berømt på dette sted og er et must-try.
  • Srinathji i Marathahalli, Spicy corner i Jeevanbheema Nagar og Murli i Bellandur er nogle af de bedste steder i Bangalore, der serverer den indokinesiske mad. Du kan få mad, der er lommevenlig, og den sprøde, krydrede og syrlige blomkål Manchurian er stjerneskålen på dette sted, der serveres med en række saucer.
  • Golmaal paratha i Jayanagar, Paratha plaza i Koramangala, Hari super sandwich zone i Jayanagar og Tiwaris ghee paratha & chai i Banashankari er nogle af de steder, der serverer dig en række parathas, du kan vælge imellem med smør på toppen. Du kan få en hurtig bid, der fylder, men alligevel ikke putter hul i lommen, så serveres de varme hele natten og tilfredsstiller dine sultpiner hele natten.

Så folkens! Med listen over topgadefødevarer kan du prøve, ikke vent med at planlægge en tur til havebyen. Vi har givet dig de bedste gademad i Bangalore og alle de steder, du kan finde dem, så du kan og skal prøve. Skønheden i byen Bangalore er, at når som helst på dagen, vil du kunne finde mad på gaderne klar til at spise, det eneste du skal give afkald på er komfortable siddepladser.