Street Foods i Goa: 10 bedste gademadsteder at besøge

En af de vestlige stater i Indien, Goa, er kendt for den enorme kystlinje, smukke strande, sidst men ikke mindst, de lækre gademad, der serverer Goan -delikatesser. Goa bliver koloniseret, portugiserne, der viser virkningen på kulturen og deres køkkener. Nogle af de populære ingredienser, du kan finde i opskrifterne, er oksekød, svinekød, fisk og eddike. Tjek de læbebaserede gademad i Goa, der vil sætte dig i en madvanvid.

Lækker gademad i Goa:

Gå ikke glip af disse lækre gademad, når du besøger Goa.

Fish Thali:

Goa berømt gademad

Fisk thali eller et fad, som alle skal prøve, hvis du nogensinde har en chance for at besøge Goa. Chapathis, en kop ris, fiske curry, en veggie curry, pickle og stegt fisk, der fuldender en thali. Solkarry er en anden mulighed, nogle boder tilbyder. Goa tilbyder disse fade i hver bod, der fylder din mave med de læbende smag.

Frankies:

Soya Chunks

Goa har boder, der sælger Frankies individuelt med en række fyld i dem. Flatbreads grilles og fyldes med krydret eller almindelige grøntsager efter din smag. Kylling er en anden berømt fyld; sælgerne præsenterer dig for innovative ruller, der bare får din mund til at vandre. Disse Frankies er behagelige at holde og æg, sojabiter, kylling og grøntsager, der kan bruges som fyld i disse ruller. Glem ikke at prøve en!

Kroketter:

Kroketter

Der er mange madboder i kø på Goas gader, der serverer kroketter, der er lækre og lette at have med rundt. Brødstykker, æg, tomater, løg, svinekødspølser, oksekødfars er hovedingredienserne i tilberedningen af ​​denne yndlingssnack; de har en syrlig og krydret smag, der får dine smagsløg til at blive levende.

Ros Omelet:

Ros Omelet

Det er en særlig omelet, der er ulig din almindelige; specialiteten er omelet serveret med kyllingkarry og til en meget rimelig pris. Koriander og løg bruges som pynt med omelet dyppet i kyllingekarryen, hvilket giver lyst til at gå efter mere. Boder i nærheden af ​​Panjim -kirken sælger disse hele natten.

Gadbad Icecream:

Veg street food i goa

Som navnet antyder, er isen en kombination af forskellige is med smag i en enkelt portion. Det serveres normalt i et højt glas eller en tallerken, der er toppet med gelé og nudler. Når du først har prøvet Gadbad -is, vil du aldrig kunne arbejde normalt.

Svinekød Vindaloo:

Svinekød Vindaloo

Gademad, der primært repræsenterer den kristne kultur i Goa, er svinekød vindaloo. Berigelse af retten med eddike gør de krydrede smag af denne ret endnu mere forstærket. Det tilberedes ved at tilføje indiske krydderier til det udbenede svinekød, der også indeholder spidskommen, nelliker, Kashmiri peber og alle gadeboder, der serverer denne fantastiske mad.

Kinesisk fastfood:

Manchow suppe

Kinesisk mad med et indisk skær er blevet en vigtig del af streetfood. Der er madvogne, der serverer kinesiske og indiske snacks, der mætter din sult. Kyllingechili, Schezwan -stegte ris, Hakka -nudler, Manchow -suppe er nogle af de bedste kinesiske retter, du skal prøve. Prøv lækker mad til en rimelig pris, der er hygiejnisk.

Shawarma:

Shawarma

En af de få udenlandske delikatesser, der har gjort en fremtrædende plads i Goan street food -scenen, er Shawarma. Lidt mindre krydret end en typisk rulle tilberedes shawarma ved hjælp af pitabrød med en kombination af vinsyre eller hummus. Det serveres også med en kombination af pickles.

Goan slik:

Gademad i Goa

Goa serverer ikke kun varm og krydret mad, men det er også berømt for slik på gaden. Bebinca, Perad, Baath -kage og Dos er nogle af de populære desserter, du skal prøve, når du besøger byen Goa. Mange butikker kan servere disse Goan -dessertdelikatesser, du vil nyde.

Pav Bhaji & Misal Pav:

Misal Pav

Mange af turisterne i Goa er fra Mumbai, og du kan finde boder, der sælger Mumbaikars foretrukne gademad, der er Pav bhaji. Miramar -stranden har madhjørner, der serverer de bedste pav bhaji, pani puri, sev puri og mange andre chaats. Misal pav er en nærende ret, der serveres med indisk brød, der kan spises til morgenmad eller en te-snack. Karryen består af spirer, mølbønner og linser, hvilket gør det til en sund mulighed.

Bedste steder at finde gademad i Goa:

  • Candolim -markedet er et perfekt sted for dig at prøve skatter af lokale fødevarer. Tilsyneladende uskyldigt udseende Candolim-marked og den tilstødende gade forvandles til en gademadfestival. King Kane, Monicos strandhytte og Michael Lobos centrum er nogle af de fremtrædende steder, hvor du kan prøve kyllingepind, rejekoteletter, æggekoteletter osv..
  • Miramar -stranden tilbyder også en række boder på strandlinjen, der tiltrækker både turister og lokale. Boderne er åbne, når solen går ned og er åben hele natten. Shwarma -stande, chaatboder, isgola er nogle af de bedste retter, du kan prøve.
  • Der er et ugentligt marked i Mapusa åbnet på fredag, der ligger i det nordlige Goa. Dagligvarer, kunsthåndværk, husholdningsartikler sælges på markedet, men højdepunktet på dette ugentlige marked er indbegrebet af Goan street food. Mirchi pakoda, kinesisk mad, tandoori, shakes, der får din sjæl til at sige yum!
  • Hvis du vil prøve de tørrede fisk- og skaldyrsdelikatesser, er Goa berømt for; så skal du besøge Panjim -markedet. Du kan også finde boder, der sælger tandoori, der er åbne i skumringen og tilgængelig langt efter midnat.
  • Shwarma, fiske- og skaldyrsretter som pomfret, makrel, østers, krabber, muslinger for blot at nævne nogle af mængdenes favoritter.

    Dabolim lufthavn har mange overkommelige og hygiejniske restauranter, der giver dig lækker mad, før du går ombord på flyet. Cafeccino & Bar, Claudis -hjørne, Monginis, Scirocco er nogle af stederne omkring lufthavnsradius på 4 km.

  • Madgaon Junction Station har mange gademadboder og restauranter, der serverer dig en hurtig og hurtig budgetvenlig bid. Kamat Milan, Atithi, shahi darbar, jameera, tanggies er nogle af de bedste kundebedømte steder, du skal besøge.

Goa er et populært feriemål for mange mennesker, der giver fantastiske vibes med deres natteliv og noget ro med strandene. Men intet kan toppe den lækre Goan -gademad, du kan prøve. Med topgadefødevarer i Goa, skal du ikke forsinke planlægningen af ​​en tur til dette paradis på jorden. Fortæl os, hvordan du fandt vores forslag.