Street Foods i Lucknow: De yummiest Street Delicacies du skal prøve

Lucknow kaldes byen nawabs, der også er hovedstaden i staten Uttar Pradesh. Awadhi -regionen er stedet, der gav anledning til kogning af kød på en langsom ild, der er blevet populær overalt i landet. Du kan se finessen ved madlavningen på gaderne i Lucknow. De serverer lækker biryanier til en række forskellige chaats og mange dessertdelikatesser. Nogle århundrede gamle restauranter og boder serverer den bedste gademad i Lucknow, der tiltrækker turister fra hele landet og verden.

Top Street Foods i Lucknow:

Tjek denne artikel for gademad, du skal prøve i Lucknow, hvilket giver dig en nawab -oplevelse.

Tokri Chaat:

Street Foods i Lucknow

Der findes en række forskellige chaats, der sælges på Lucknows gader, men den, der altid skiller sig ud og tiltrækker folk, er den lækre Katori chaat eller også kaldet Tokri chaat. Leverandører steger revne kartofler i form af en kurv. Derefter er det fyldt med papdi, linserfritter, aloo tikkis, kikærter og tilsætning af yoghurt, kold pasta og tamarindchutney gør det til en smagfuld smag. Granatæblekerner, revet gulerødder, sev er nogle af de fremragende toppings, der tilføjer smagen.

Malai Makkan:

Malai Makkan

Folk, der har lyst til en sød ret, Malai makkan er, du ikke bør gå glip af. Selvom det er populært i vintersæsonen, kan du finde det i mange boder. Et andet navn for den søde kaldes også Nimish. Toppet med tynde skiver i nødder, den lækre ret er lavet med mælk, der har skummende tekstur.

Kulche Nihari:

streetfood i lucknow

Kulche Nihari er utvivlsomt den bedste ret, Lucknow har at tilbyde. Det krydderi-gnidede kød marineres og koges natten over. Det resulterende kød fyldes derefter i Kulche tilberedt i en tandoori -stil. Dette er endnu en juvel i Lucknows gademad, som får dig til at føle dig som himlen på en tallerken.

Chole Bhature:

Berømt Chole Bhature i Lucknow

En af de berømte retter fra staten Punjab er Chole bhature. Chowk i Lucknow serverer mad, der slikker fingre, og chole bhature topper listen. Crispy Bhature tilberedes varm med en krydret karry tilberedt med en kombination af kogte kikærter med tomater og en blanding af krydderier, med koriander og løgpynt. Mange af disse boder serverer disse retter kun om morgenen og aftenen og sælger som hotcakes.

Pani Ke Batashe:

Pani Ke Batashe i Lucknow

Lucknow serverer den bedste Pani ke batashe, bliv ikke forvirret med navnet, det er ingen ringere end en all-favorite Pani puri. Nogle boder og stande serverer næsten ni slags pani, hvilket gør dem unikke og forskellige fra alle de andre pani puris i andre byer. Nogle af de bedste typer pani er dhania, jeera, pudina, saunf, aam, blandet og lime, for blot at nævne nogle få.

Sheermal:

Sheermal

Sheermal er en sød naan, der tilberedes med mælk, safran, nødder, maida, gær og nogle sødestoffer. Det vigtigste, der tiltrækker mange mennesker, er naanens safranfarve, der er tilberedt i en tandoor. Du kan nyde det alene eller endda med en kop te. Gæren, der bruges til tilberedningen, hjælper med at stige fladbrødet.

Awadhi Biryani:

Awadhi Biryani

Awadhi biryani er en anden gadespecialitet i Lucknow, som du ikke kan modstå. Denne biryani tilberedes med kød og ris. Kødet og risene tilberedes separat og derefter langsomt tilberedt sammen, hvilket gør det til en kraftfuld biryani. Mange lucknawis betragter det som deres snydemad.

Thandai:

streetfood i lucknow

Med alle de varme og krydrede gademadvarer er alt, hvad du behøver, en thandai for at lette maden igennem. Du kan prøve flere typer i den drik, almindelig og masala. Thandai’en er fyldt med ingredienser som hakket pistacie, cashewnødder, mandel, safran og kardemomme. Afkøl dig selv under en varm eftermiddag!

Khasta Kachori:

Khasta Kachori i Lucknow

Khastas er en af ​​de populære morgenmadssnacks kombineret med lige så lækker kikærtkarry. Hvis du er en person, der elsker at spise krydret karry, har sælgerne aloo -karry fyldt med røde chili. Morgenmadstiden i Lucknow minder dig om et fad serveret til en nawab. Khastas serveres på bladet med en kombination af krydret aloo curry eller matar curry.

Malai Pan:

Malai Pan i Lucknow