Street Foods i Singapore: Bedste steder til Street Food i Singapore

Singapore, et lille øland og en suveræn bystat, er en af ​​hovedbyerne i Sydøstasien. Selvom det er lille, har Singapore en mangfoldighed af religioner, kulturer og sprog, og derfor siger mange internationale ledere, at Singapore ikke har noget specifikt sprog eller kultur. Køkkenmæssigt Singapore har en blanding af kinesisk, malaysisk og indisk i deres mad. I løbet af 1850’erne var Singapore den vigtigste handelshavn for britiske skibe på vej til Indien. På grund af dette flyttede mange kinesiske og indiske arbejdere til dette sted for at søge arbejde på havnen. Kort efter uafhængigheden bemærkede Singapores regering, at befolkningen i Singapore er en blanding af indianere, kinesere og malaysiere.

På grund af de forskellige kulturer og mennesker, der er til stede i Singapore, besøger folk denne by for sit varierede køkken og gademad. I 1970’erne begyndte Singapores regering at opføre markeder med hawkercentre og madkomplekser. Disse hawker -centre er set rundt omkring i byen med permanente madboder og fælles borde og sæder. Turister delte deres oplevelser med, at den virkelige gnist i Singapore ligger i hawkercentrene rundt omkring i byen.

Liste over 10 berømte og eksklusive gademad i Singapore:

I 2018 blev det fundet ud af, at der var 114 hawker -centre til rådighed rundt omkring i byen Singapore, der serverer den bedste gademad. Her listede vi nogle af de bedste gademad til rådighed på Singapores gader:

1. Frøgrød:

Streetfood i singapore

Frø!!! Føles det mærkeligt ?? Jeg tænkte det samme i begyndelsen, men det er ikke, hvad vi tror. Dette er en af ​​de reneste og mest populære retter, der findes i hawkercentrene. Frøen er gennemblødt i soja, vin og forårsløg sammen med ingefær og krydret chill. Denne marinerede frø koges derefter godt, indtil kødet bliver saftigt og delikat. Grøden, der følger med denne, er klistret, men alligevel let. Denne grød serveres ofte med grøn løgssauce. Hvis du er på en eventyrlig madtur, er det ikke skadeligt at prøve denne ret.

2. Hainanese kylling ris:

Hainanese kylling ris

Denne ret stammer fra øen Hainan, Kinas sydspids. Denne ret er blevet stemt som den uofficielle nationale mad i Singapore. Kyllingen blancheres i kogende vand og nedsænkes derefter i koldt vand for at gøre den saftig og saftig. Denne møre kylling serveres med ris, som koges i kyllingekraft, ingefær og hvidløg. En varm chilisauce serveres ved siden af, som er toppet med soja og ingefær sauce. Denne ret serverer dig perfekt frokostmåltidet på en lang og trættende dag.

3. Char Kway Teow:

Singapore street food nat

Dette betragtes som en af ​​Singapores mest elskede gademad. De flade risnudler (kway teow) omrøres (røg) i en bradepande med blodmudder, sojasovs, kinesisk pølse og bønnespirer over en høj flamme. Denne lækre ret serveres ofte med sprøde terninger af stegt spæk.

4. Bak Chor Mee:

Bak Chor Mee

Denne gademad er ret berømt i det kinesiske samfund, også kaldet hakket svinekødnudler. De tynde hvide nudler blancheres og smides derefter i olie med et røræg, sprød chilipasta, sort eddike. Dette serveres derefter med hakket svinekød, svinekødboller, frikadeller eller stegt spæk.

5. Sambal Stingray:

Natmad i Singapore

Sambal Stingray er en Singaporeansk opfindelsesret. Stingray blev på en eller anden måde betragtet som en billig og dårligt smagende fisk, men så gjorde den lokale idé om at belægge fisken med en traditionel Singapore -sauce retten til en åbenbaring i gaderne i denne by. Stingrayen grilles i et bananblad og med et fyldigt lag af Sambal (chili marmelade) på fisken. Denne snack kan bedst nydes på byens travle strande.

6. Laksa:

Laksa

Katong Laksa er en af ​​de berømte gademad i Singapore. Denne lækre kinesisk-malaysiske skål er lavet af hvide risnudler gennemblødt i en kokoskarrysauce, der er krydret med traditionelle krydderurter, der kombineres med halvkogte cockles, fiskekager, bønnespirer og rejer.

7. Fish-Head Curry:

Fish Head Curry

Denne lækre ret er hovedsagelig foretrukket af det indiske samfund, der bor i Singapore. Fiskehovederne simres i en krydret sauce med nogle grøntsager som brinjal eller damefinger, der kan tilbyde lidt tekstur til retten. Indiske stallere elsker at spise denne ret krydret, mens kineserne foretrækker en sødere version.

8. Chili krabber:

Berømt gademad i Singapore

Denne ret laves bedst med kødfulde srilankanske krabber. En hårdskallet mudderkrabbe omrøres enten med røde chiliflager eller sort peber. Den sortpeberede krabbe med jackfrugtsauce ledsaget af dampede boller er den bedste gademad, der definerer Singapore.

9. Roti Prata:

Roti Prata

Denne ret ligner ganske meget Keralites yndlingsret, ‘Beef Parata.’ Denne morgenmadsret i Singapore er lavet af rismel, som blandes med kokosmælk, derefter laves et brød og ristes over en bradepande. Ghee og smør spredes over denne varme roti prata for at gøre den smøragtig, sprød og flak. Dette serveres normalt med fiskekarry, eller hvis du vælger en vegetarisk Roti Prata, så bliver du serveret med kokoschutney og sukker.

10. Gulerodskage:

Street food singapore

Mange turister ville tænke dette som en dessert, men dette indeholder salte radise -terninger. Den store kage skæres i små stykker og steges med sojasovs, grøntsager, æg og fiskesauce. Disse gulerodskager er så generøse og lækre at spise, når de blandes med en tyk og fyldig sort sød sovs.

Bedste gademadsteder og tilgængelige fødevarer i Singapore:

  • Singapore er berømt for sine hawker madboder. Du kan finde madboder med fælles bænke og stole på hvert hjørne af gaden. De luftige Hainanese kyllingris fås på Bedok Market place.
  • Hvis du er i Singapore og er i og omkring Newton MRT -station, så er du på det rigtige sted for at smage den bedste gademad i Singapore. Newton Food Center er madparadiset for det centrale Singapore.
  • Amoy Street madcenter nær Teylok Ayer og Tanjong Pagar MRT -station er hjemsted for både traditionelle hawkers og moderne fusion hawkers til overkommelige priser. Dette er det bedste frokoststed for funktionærer og fagfolk.
  • Trænger du til indisk mad selv i Singapore? Så er Tekka center, hvor du skal stoppe. Du finder den læbebaserede dum biryani, indiske rojak og særlige sydindiske retter her.
  • Er Singapore Botanic Gardens på din rejseplan? Så er du heldig at have gademad på Adam Road madcenter, som ligger en sten væk fra haverne. Dette madcenter er berømt for Nasi Lemak. Du har også en metrostation i nærheden.
  • Lufthavnen er stedet, hvor du ankommer til eller afgår fra byen. Snup en hurtig bid fra Bedok Market -stedet, som serverer dig de bedste indiske og kinesiske retter. Dette er blot en femten minutters taxatur fra den internationale lufthavn.
  • Singapores berømte Satay-gade serverer dig med de bedst grillede oksekød og kyllingespyd. Denne gade kører til efter midten af ​​natten. Hvis du er et natdyr, bør du besøge denne gade, men sørg for at have din transport. Changi Village madcenter kører også sent til midnat.

Singapore, et kulinarisk mødested i Indien, Malaysia og Kina, byder på en bred madscene, der er en af ​​de spændende i Sydøstasien. Endnu vigtigere er, at byens hawker-centre tilbyder dig multi-etnisk singaporiansk mad, når den er bedst. Uanset om du har brug for en hurtig bid eller et afslappet måltid, efterlader omkostningerne ikke hul i lommen. Desuden er oplevelsen af ​​gademad i denne by unik og er en integreret del af livsstilen. Så gør dig klar til at udforske hawkercentrene i denne travle og smukke by, og glem ikke at efterlade dine kommentarer herunder.