Sådan slipper du for strækmærker hurtigt og naturligt?

De fleste af os er frustrerede over strækmærker, som normalt er et resultat af vægttab eller simpel vægtforøgelse. Disse er typiske linjer og revner som mærker på huden, som har en meget svagere farve og til tider også kan stikke meget ud. Strækmærker er forårsaget, når dermis river. Hurtig vækst eller hurtige vægtændringer vil føre til hurtigere strækmærker. De kan også blive påvirket af hormonelle ændringer i forbindelse med puberteten, graviditeten, bodybuilding eller hormonbehandling. Disse er meget genstridige og biologiske symptomer, der tager meget tid at blive fjernet. Disse smalle linjer, der forekommer på hudens overflade, vil tage et stykke tid at forsvinde permanent. De er normalt røde, når de vises og falmer derefter til en sølvhvid farve. Disse er almindelige blandt kvinder og nogle gange endda blandt mænd.

Når kroppen vokser, begynder forbindelsesfibrene i dermis langsomt at strække sig ud for at følge med langsom vækst. Hurtig vækst fører imidlertid til pludselig strækning. Dette får dermis til at rive, hvilket gør plads til, at de dybere lag af huden vises.

Sådan slipper du for strækmærker hurtigt og naturligt

Hvad forårsager strækmærker for mænd og kvinder?

Strækmærker er et almindeligt fænomen blandt kvinder. Huden har tre lag. Strækmærker dannes på din dermis eller mellemlaget, når bindevævet strækkes ud over grænserne for dets elasticitet. Dette skyldes normalt hurtig ekspansion eller sammentrækning af huden, som vægtøgning.

Tag en liste over årsagerne til strækmærker.

 • Hurtig vægtforøgelse vil også være den næste grund til, at du kan se et strækmærke på din krop. Når du tager hurtigt på, strækker huden sig og giver derved mærker, som du ser.
 • Puberteten er en anden årsag til mærket. Den hurtige vækst er typisk for unge, der går i puberteten. Dette kan føre til strækmærker.
 • Visse medicinske tilstande kan forårsage strækmærker, såsom Marfan syndrom og Cushings syndrom. Marfan syndrom fører til nedsat elasticitet i hudvævet, og Cushings syndrom kan få kroppen til at producere for meget af et hormon, der fører til hurtig vægtforøgelse og hudskørhed.
 • Graviditet: Den primære årsag til forekomsten af ​​strækmærker er graviditet. Efter graviditeten vil strækmærkerne virke fremtrædende. Dette sker på grund af det pludselige vægttab og sammentrækning af maven efter fødslen.

Hvad er de sædvanlige steder for strækmærker?

På lårene: Lår er de vigtigste kropsdele, der vil have strækmærker. Du vil kunne se den tynde hvide streg på tværs af dine lår. Dette er et klart tegn på, at du har strækmærker.

Om hofter og bryster: Hofter og bryster vil også have mærker. Når kroppen hurtigt tager på, vises disse mærker tydelige på kropsdele som hofter og bryster, det er en indikation på, at din hud strækker sig.

On Under Arms: nogle gange er dine armhuler også tilbøjelige til at stramme mærker. Gnidning af E -vitamincreme i de første dage med udseende hjælper med at helbrede det. Imidlertid er hovedårsagen vægtforøgelse. Vægtøgning forårsager strækmærker stort set overalt på din krop.

Der er imidlertid ingen medicinsk dokumenterede strategier for at slippe af med dem. Ikke desto mindre er der en række midler, du kan prøve. Hvis du undrer dig over, hvordan du hurtigt fjerner strækmærker, er her nogle midler, du kan prøve.

strech mærker fjernes

Der er mange grunde til, at disse blegfarvede mærker vises. Dette er arvelighedsfaktorer, hurtig stigning eller fald i vægt, graviditet, hormonelle ændringer, stress, hurtig vækst og typiske ændringer i fysiske forhold. De er brune eller råhvide i farven. I et omfang spiller mangel på ‘kollagen’ -fiber en vigtig rolle i udviklingen af ​​strækmærker. Strækmærkerne giver ikke nogen dårlig effekt på dit helbred, men de får dig til at føle dig dårlig og flov, når du prøver at klæde dig ud, som du vil. Der er flere måder, hvorpå du let kan fjerne strækmærker.

23 bedste hjemmemedicin for at slippe af med strækmærker naturligt for kvinder og mænd:

De fleste mennesker har svært ved at fjerne strækmærker, men der er flere hjemmemediciner, og ud af det er nogle nævnt her. Nogle af dem arbejder også på mænd. De er som følger.

1. Skat & Yoghurt:

At slippe af med strækmærker naturligvis yoghurt og honning

Først og fremmest er det vigtigt at kende årsagen til, hvorfor du skal vælge dette. Dette skyldes, at honning er en naturlig fugtighedscreme, og yoghurt indeholder mælkesyre, som igen er naturlig blegemiddel. For at vide, hvordan man behandler strækmærker med disse to, skal du gøre er,

 • Tag yoghurt i en skål og det bliver endnu bedre med græsk yoghurt.
 • Bland nu lidt honning herpå og smør pastaen pænt på strækmærkerne for at lade den hvile i cirka 20-25 minutter og vask derefter af.

2. Grapefrugt & Kokosnød:

For at fjerne strækmærker hjemme Coco og drue

Dette er igen det samme tilfælde med kombinationsmassagen af ​​disse to juicer. Igen er grapefrugt naturlig blegemiddel og er kendt for at forsvinde skavanker, og kokosolie tilføjer fugt til din hud.

 • Bland blot portioner af kokosvand til grapefrugtsaft og massér derefter strækmærkeområderne med dette to gange om dagen.
 • Sørg for, at forholdet mellem kokosolie og saften skal være 3: 1.

3. Kartoffelsaft:

For at fjerne strækmærker naturligvis kartoffelsaft

Husk, at væsken fra kartofler er fyldt med mineraler plus vitaminer, som understøtter genoprettelse af hudceller. Kartoffelsaft er dit bedste svar for at slippe af med strækmærker naturligt. 1

 • Begynd med at skære en kartoffel og skrub den derefter på det berørte område.

Strækmærkernes eminence vil falde. Det er en af ​​de bedste naturlige løsninger til strækmærker.

4. Aloe Vera:

Brug Aloevera Gel til at helbrede strækmærker

Som du ved, er Aloe Vera effektiv til behandling af forskellige hudproblemer, fordi den indeholder flere vitale næringsstoffer og energiske forbindelser, der bruges til at helbrede lette skader. Aloe Vera besidder også beroligende og helbredende egenskaber og spiller derfor en vigtig rolle for at fjerne strækmærker.

 • Du kan anvende dette direkte på dit ansigt ellers smøre en pasta tilberedt ved at blande E -vitamin kapsler aloe Vera gel og olie fra 5 vitamin A kapsler.
 • Efter et stykke tid vaskes med lunkent vand.

5. Shea & Kakao smør:

Til behandling af strækmærker Shea & amp; Kakao smør

Smør som disse to er meget populære, når det kommer til bodylotion og andre ansigtspakker. Det er fordi disse er naturlige og hjemmemekanismer til at fjerne pletter samt rynker på din hud. Denne slags smør er også velkendt for at reducere strækmærker. Lav let en pasta af dette.

 • Bland en ske fuld af hvert smør, og blend dem derefter sammen med vitamin E -olie
 • Påfør blandingen på dine strækmærkeområder, de vil helt sikkert forsvinde.

6. Ricinusolie:

Ricinusolie til strækmærker

Dette er som magisk olie, fordi det har visse egenskaber, der reducerer strækmærker og kender helbredelsen af ​​en række hår- og hudproblemer. Ricinusolie er også en fordel for at fjerne uønskede bumser, hudorme, pletter og modermærker.

 • Påfør ricinusolie på de specifikke områder og dæk det derefter med en bomuldsklud, hvorpå du skal anvende vandvarme.

Dette er en anden effektiv metode til naturligt at slippe af med strækmærker derhjemme.

7. Sukker:

For at slippe af med strækmærker sukker

Brug naturligt hvidt sukker, fordi det er en af ​​de største naturlige lægemidler til bortskaffelse af strækmærker. Anvendelsen af ​​sukkerbrug eksfolierer din hud. Gør dette enkle, let at gøre afhjælpning derhjemme.

 • Tag 1 spsk råsukker og bland det i et par dråber citronsaft og bestemt mandelolie.
 • Smør dette på det berørte område og gnid mildt i 10 minutter hver dag, før du tager et bad.

8. Alfalfa:

For at reducere strækmærker Alfalfa pulver

Den indeholder vitamin E, aminosyrer og K -vitamin og bruges i vid udstrækning til at fjerne mærkerne. Det fungerer også som toner. Dette middel kan laves derhjemme som en strækmærkebehandling.

 • Tag 1 tsk lucerne pulver og blend med kamilleolie.
 • Læg denne pasta på strækmærker og lad den tørre i cirka 15 minutter.
 • Vask til sidst med vand.

Gør dette 3 gange om dagen for at se de bedste resultater.

9. Æggehvider:

For at fjerne strækmærker æggeblomme og hvid

Æggehvide dækker 40 forskellige proteiner, og derfor spiller det en afgørende rolle i hudens kondition. Det er også ironisk i kollagen såvel som A -vitamin og kan som et resultat kurere ar ellers vabler for effektivt. Start med at lave det på egen hånd for at forhindre strækmærker.

 • Tag æggehviden ud ved at sortere æggeblommen fra ægget.
 • Pisk derefter æggehviden let med en gaffel.
 • Læg denne blanding på dine strækmærker i næsten cirka 15 minutter. Skyl derefter med vand og smør lidt olie eller fugtighedscreme på.

10. Citronekstrakt:

Naturlige skønhedstip - frisk juice

Citronsaften er bestemt sur, der giver fordel ved at bosætte sig plus reducerer strækmærker, acne, hudskader udover andre skavanker. Prøv dette hurtige middel derhjemme.

 • Skrub frisk citronvæske let på strækmærkerne ved cirkulære bevægelser.
 • Lad det sidde i 10 minutter og vask derefter med varmt vand.
 • Du kan også blande agurkesaft i citronsaften og smøre dette på strækmærkerne.

Gør dette hver dag i over en måned og fortsæt, indtil du ser resultater.

11. Agurk:

Agurk til strækmærker

Frugten af ​​agurk har en masse hudens lysende egenskaber og også ar fjernelse egenskaber. Dette er også grunden til, at den i vid udstrækning bruges til behandling af solbrændthed og mørke. Den hurtige måde at bruge agurk til at forhindre strækmærker på gør følgende.

 • Til behandling af strækmærker er det meget let at bruge agurk, fordi du bare skal få skiver af det.
 • Gnid en ad gangen på strækmærkeområdet.
 • Når du er færdig, kan du skylle områderne med varmt vand.

12. Avocado:

avocado til strækmærker

Avocado indeholder folsyre, som er meget god til at reparere ødelagt og revnet hud eller strækmærker. Du kan bruge det på 3 måder.

 • Det nemmeste er ved at blande avocadomasse, blande citronsaft og derefter anvende pastaen.
 • For det andet kan du bruge avocado, olivenolie og lidt aloe gelé og derefter anvende dette.
 • Til sidst kan du blande avocadomasse, havregryn og blande lidt olivenolie i dette og anvende det på dine strækmærker.

13. Kaffe:

De fleste af os elsker den aromatiske kaffe, men er ikke klar over, at kaffe også hjælper med at behandle strækmærker.

 • Tag bare nogle kaffebønner og knus det først, eller det er bedre, hvis du har kaffepulver.
 • Tilsæt lidt Aloe Vera juice eller gelé og lav en fin pasta af de to.
 • Påfør nu dette på strækmærkerne og massér pænt.
 • Efter lidt tid rengøres områderne med en bomuldsklud og varmt vand.

14. Æblecidereddike:

æble-cider-eddike-2

Mere end hvor meget det tilføjer smag til mad, kan denne type eddike helt sikkert tilføre dit hår, din hud samt strækmærker en smule glød. Æble- og eddikesyreindholdet i æblecidereddike hjælper med at bryde pletter og mærker ned fra rødderne. Ansøgningen er også meget let.

 • Fortynd eddike og vand og sprøjt det på områderne inden du går i seng og vask det derefter af næste morgen.

15. Sort te:

Sort te til strækmærker

Ja, det er den samme sorte te, der bruges i dit hjem. Denne slags te indeholder mange vitaminer og mineraler, som vi ikke engang er klar over, og ligesom den er god som hårbalsam, og den helbreder også strækmærker.

 • Tag bare lidt sort te og begynd at koge den i vand sammen med salt.
 • Afkøl nu dette vand og massér med de berørte områder dagligt for de bedste resultater.

16. Tea Tree Oil:

Tea treeoil til strækmærker

Denne æteriske olie bruges i vid udstrækning i aromaterapi og hjælper også med at fjerne strækmærker naturligt. Bare husk på en ting, at dette er et naturligt antibiotikum, men ikke særlig velegnet til mennesker med følsom hud. Her er en hurtig måde at bruge den på.

 • For strækmærker påføres olien direkte et par gange hver dag og masseres derefter pænt.

17. Hvedekimolie:

Sådan fjernes strækmærker - hvedekimolie

Dette er ofte kendt som en gammel teknik, hvor du sikkert kan fjerne strækmærker, men med regelmæssig brug, og det også mere end en gang hver dag.

 • Til dette har du brug for lidt hvedekimolie og en vatrondel, som vi bruger til make-up.
 • Hæld nu lidt olie på denne pude og påfør den pænt på strækmærkeområderne for hurtigt at få resultater.
 •  For de bedste resultater, brug regelmæssigt.

18. Glykolsyre:

For at slippe af med strækmærker hurtigt brug glukolsyre

Glykolsyreapplikation på strækmærker giver en spredning i kollagenkonstruktion, der samtidig konstruerer din hud ekstra fleksibel generelt. Kontakt din hudlæge, før du bruger dette.

19. Gulerødder:

gulerødder til strækmærker

Du har brug for dampede gulerødder til denne fantastiske behandling af strækmærker. Du skal tage gulerødder og dampe dem. Brug gulerødder effektivt til at reducere strækmærker.

 • Lav en pasta af disse gulerødder og påfør denne pasta på dine strækmærker.
 • Massér nu godt, og efter et stykke tid kan du vaske af med varmt vand.

Gør dette regelmæssigt for at slippe af med strækmærker.

20. Tag et varmt bad:

Strækmærker helbreder med varme begge dele

Du skal vide, at varmt vand er til gavn for at genoprette din blodgennemstrømning, der hurtigt kan formindske strækmærker. Du er dog i badekarret, børst energisk områderne hvor som helst du sikrer strækmærker ved en loofah. Dette skyldes, at loofah eliminerer belægningen af ​​døde hudceller arrangeret den udvendige del af huden og på samme måde taber dine strækmærkeres hårdhed.

21. K -vitamin:

at behandle strækmærker Brug K -vitamin

Dette er ikke et meget populært næringsstof, som vi ofte taler om, men K -vitamin er afgørende for en god og blød hud. Det er for nylig bevist, at K -vitamin også virker effektivt til at fjerne strækmærker ved regelmæssig brug.

 • Til dette kan du enten indtage de grønne og farverige grøntsager med et højt indhold af vitamin eller anvende K -vitamin lotion og creme på de berørte områder.

22. Træningssessioner:

Forhindre strækmærker Gør øvelser

I dagens travle liv passer mange af os ofte ikke meget på vores livsstil og bruger ikke tid på fysisk træning, hvilket er ekstremt vigtigt. Nu med strækmærker er motion den måde, du naturligt kan slippe af med strækmærker. Der er forskellige stillinger og positioner for forskellige berørte områder, og derfor skal du øve dig derefter.

23. Hydrering:

For at fjerne strækmærker hurtigt drikke vand

Vand spiller en vigtig rolle for at bevare din hud fugtet såvel som fleksibel. Den ekstra hydreret din hud, færre chancer for at dyrke strækmærker. Hvis din hud er velhydreret hud, tilbyder den regelmæssig rensning af hudens porer og renoverer bounciness, hvilket gavner meget at fjerne strækmærkerne.

 • Prøv derfor at tage omkring 8 til 10 glas vand hver dag, og på den måde bliver din krop hydreret.

3 Seneste laserbehandling Sådan fjernes stretch effektivt:

Når alle metoderne fejler, har du den sidste mulighed, og det er laserbehandling. Laserbehandlingen er for det meste afsat til vedvarende strækmærker. Laserbehandlingen er meget dyr, men meget effektiv til at fjerne strækmærker.

Laserbehandlinger er af 3 typer, og de er som følger;

 • Vaskulær laser: Dette er en meget populær metode til at fjerne røde strækmærker. Dette er så dyrt for hver session udover, at mindst 3 til 6 sessioner er obligatoriske.
 • Fraktioneret laser: Det hjælper med at fjerne langvarige, dybe strækmærker. Til dette kræves omkring 3 sessioner. Dette er en anden effektiv måde at reducere strækmærker på.
 • Excimer Laser: I denne metode genereres det melanin, der findes i din hud; derfor knækker dine strækmærker den samme nuance lige så godt som huden ved siden af ​​den. Denne excimerlaser kræver mindst 10-20 transaktioner.

6 bedste allopatiske cremer til at reducere strækmærker:

Udover de naturlige midler til at reducere strækmærker er der også nogle populære cremer på markedet for at slippe af med dem. Tag et kig.

1. Påfør Retin A Cream:

Stretch Marks Cure With Retin A Cream

Dette er en fugtighedscreme. Hvis du vil fjerne strækmærker, er påføring af fugtighedscreme på friske strækmærker en af ​​de bedste metoder. Imidlertid kan udtværing af creme på gamle strækmærker genoprette deres ankomst, dog ikke så operativt som på friske strækmærker. Fugtighedscremen giver hudens elasticitet. Retin er en retinsyre creme og er meget nyttig til at reducere ankomsten af ​​strækmærker.

2. Palmers kakaosmør:

Reducer strækmærker med Palmers kakaosmør

Et af de mest pålidelige produkter til behandling af strækmærker er Palmers kakaosmør. De indeholder E-vitamin, sheasmør og bio c-elaste. Deres pris er rimelig og er let tilgængelig på større markeder.

3. Cerave Intensive Stretch Mark Cream:

Slip af med strækmærker med Cerave Intensive Stretch Mark Cream

Denne effektive creme til at reducere strækmærker er ideel til mennesker med følsom hud. Det er også kendt at reducere dybden af ​​strækmærker. Det er glutenfrit og hypoallergisk. Produktet er ikke testet på dyr, og produktet behøver ikke at påføres regelmæssigt. Det er relativt billigt.

4. Dermologi strækmærke creme:

Reducer strækmærker med dermatologi

Strækmærkerne er bogstaveligt talt usynlige efter brug. Vitaminer, squalenolie, grapefrugtfrøekstrakter vil fremskynde kollagenproduktionen. Det er den bedste forebyggende creme og bruges derfor bedst inden cremen ser ud. Du kan effektivt forhindre strækmærker med denne creme.

5. Mustela strækmærke creme:

Stretch Marks Behandling med Mustela

Dette er en let duftende creme og er også en forebyggende creme. Det forbedrer hudens elasticitet. Da den er lavet af naturlige, plantebaserede ingredienser som avocado, vil den hurtigt blive absorberet og fri for parabener. Prisen er lidt på den højere side, men produktet er pengene værd.

6. Frisk mælkecreme:

Vi taler om frisk mælkecreme her. Bare køb nogle fra markedet eller tilbered det derhjemme med frisk mælk. Mælk har et utal af proteiner og mineraler, og dine strækmærker reduceres meget hurtigt.

Mælkecreme til Strech Marks

 • Påfør bare mælkecreme direkte på strækmærkerne.
 • Lad det hvile i mindst en halv time, og derefter kan du vaske af.

Strækmærker kan forekomme af flere årsager, og de ser ud til at være ret stædige. De fleste gange er vægtøgning den eneste grund. Med antallet af hjemmelavede midler og de tilgængelige cremer kan strækmærker reduceres i et omfang. Prøv dem regelmæssigt og oprigtigt for at se de bedste resultater.

Sådan fjernes strækmærker naturligt