15 Bedste sunde madopskrifter til børn – enkelt og let

Det er svært at vide, hvad der er madopskrifterne til børn. En mor ville bedst vide, hvor svært det er at få dit barn til at spise sundt og holde sig i form, når du er i et konstant pres om, at han er en fin æder. Dette er almindeligt for de fleste børn på et bestemt tidspunkt i deres fase, hvor de grønne salater og grøntsager ignoreres totalt for is og burgere. Faktisk er det også almindeligt at blive syg og bytte for bakterier i denne alder. Nu er det blevet bemærket, at børn ønsker variation fra hverdagsmaden, og derfor er her nogle sjove og sunde madopskrifter til børn, som du kan prøve derhjemme, som ikke kun ville være sundt, men sjovt for dine børns appetit.

Enkle og lette madopskrifter til børn:

Nedenfor er der givet en liste over sunde madopskrifter til børn sammen med nogle sjove, som også er enkle og lette at lave. Vælg en af ​​nedenstående idéer til børns madopskrift, og hold dine børn mere sunde.

1. Bagte mozzarella -pinde:

Bagte Mozzarella -pinde Madopskrifter til børn

Til dette skal du bruge kyllingeterninger grundigt kogt og marineret i søde majssauce, mozzarella strengost, brødkrummer og marinara sauce. Rist nu brødkrummerne let i salt og oregano og skær derefter osten i to dele. Den ene del bliver smeltet og pakket ind i kylling, mens den anden bruges i sin faste form. Pak nu blandingen i lidt mel og bland den derefter godt med brødkrummerne inden stegning. De fleste af mødrene prøvede dette, som er en af ​​de bedste opskrifter til børn.

2. Mini Subs:

Sunde madopskrifter til børn Mini Subs

Hvis dit barn er en veggiehater, skal du tilføje røget laks eller tunfilet til en undermandwich og derefter blande babymajs med kål og salatblade i en separat gryde. Brug pebermynteblad sammen med spinat og en lille smule sennepsdækket broccoli. Skær subsandwichen i tre mini -subs og fyld dem op.

3. Prosciutto og ægsalamier:

Nemme madopskrifter til børn Prosciutto og ægsalami

Generelt kan børn lide forskellige madopskrifter uden sundhedsbevidsthed. Men denne får stedet på listen over madopskrifter til børn med sunde proteiner. Rul en lille dejpizza op med mel og olivenolie og tilsæt derefter smeltet parmesanost ovenpå. Du kan også tilføje marinara sauce på den. Nu før hånd røræg og derefter jævnt fordele det på pizzaen. Brug nu Prosciutto salamis og pepperonis som topping. Bag pizzaen i ovnen, og du er klar med din aftensnack.

4. Honey-Lime Chicken Kebab:

Toddler Food Opskrifter Honning-Lime Kylling Kebab

Skær den grillede kylling i små udbenede kebab, og steg den derefter i olivenolie, hvidløg, oregano, kosher salt, ingefær og et strejf af chilipulver. Når den er færdig, tilsættes citronsaft og citronskal til blandingen og taller den derefter op. Dryp nu lidt honning og citron på fadet, inden du tilføjer et strejf af peber og chiliflager.

5. Kylling og grøntsagssuppe med pasta:

Kylling og grøntsagssuppe med pasta Sund mad til børn Opskrifter

Sundhed i en skål kommer ikke bedre end dette, fordi det er en af ​​de mest velsmagende og sunde madopskrifter til opskrifter. Start med at stege forårsløg, kål og spinat i en gryde med smør og varme lidt ost på et separat sted. Du kan endda tilføje selleri, gulerod og hvidløg til stegepanden. Kog kylling bouillon i en separat gryde og hæld pastaen deri. Nu under blanding tilsættes den smeltede ost til alle, og du er klar. Salt og krydr efter behov.

6. Engelsk Muffin Egg Pizza:

Børn Madopskrifter Engelsk Muffinæg Pizza

Her er en sjov brunchfix, der kun tager et minut eller deromkring. Skær og skær de hårdkogte æg i tynde skiver og rist derefter nogle engelske muffins. Tilsæt derefter olivenolie og osteskiver til muffinspladen, inden du tilføjer tomater og ægskiver. Revet ost på toppen er den sidste finish, inden du tilsætter salt og peber og gobler dem op. Dette er en af ​​de lette opskrifter til børn sammen med bedre smag.

7. Calzones:

Børns madopskriftsideer Calzones

Du kan tilføje calzones på listen over nemme opskrifter til børn sammen med sjov og smag. Calzones er en klassisk salte ret, hvor du tilføjer fyldte toppings lavet af svampe, kylling, løg og hvidløg og ost og så videre. Disse er ikke kun tilfredsstillende, men også velsmagende for munden.

8. Havregryn:

Enkle madopskrifter til børn Havregryn

Kog havregryn i mælk og honning, så en varm konsistens koges op. Karameliser nogle bær på siden og tilføj det som topping. Småbørn viser interesse for at spise havregrynopskrifterne. Det er en af ​​de hårdeste opgaver at forberede opskrifter til småbørn til mødre.

9. Laks og majs Patty:

Madopskrifter til børn Laks og majs Patty

I en skål mos nogle kogte kartofler. Blend dem helst for at reducere forme. Tilsæt nu majs og laks i en separat pande sammen med røræg og ost og lav derefter en kugle af pastaen. Kartoflen hjælper dig med at bevare formen. dypp det i let ristede brødkrummer og steg det til det får farve. Dette er en anden enkel og bedste sund mad til børn, som kan give stærke proteiner til børns krop.

10. Kødbold:

Opskrifter til børns madkød

Dette er den fineste madopskrift til børn, som er meget god i smagen. Frikadeller er en rig proteinkilde, og når de ligner en muffin, får den retten til at virke endnu mere slående. Hver kødbold har mange andre næringsstoffer, da en mængde grøntsager som gulerødder og bønner går ind i blandingen. Hver last har mindre end 150 kalorier og er dermed en sund mad. For at begynde, varme din ovn til 350 °. I mellemtiden svitses dine grøntsager med krydderier i 2 minutter. Kombiner blandingen med kværnet kød og top med lidt ost og ketchup. Bag dette i cirka en halv time og server det varmt.

11. Honning ingefær kylling:

Sunde madopskrifter til børn Honey Ginger Chicken

Når du leder efter opskrifter til børnemat, vil du ikke have fedtede stegte ting på den. Dette kød med sød smag vil gøre dit måltid en retfærdighed. Du kan parre din mad med ris, hvis du serverer den til frokost. For at starte, få nogle udbenede kyllingelår. Kombiner alle krydderierne i din mængde sammen og tilsæt citron og ingefærpasta. Bland godt og tilsæt din kylling med denne blanding. Stil på køl natten over. Start med at tage kyllingen i en gryde og kog den op. Tag derefter en bradepande, der har sprøjtet olie på den. Bag kyllingen ved 425 grader og tag kyllingestykker dyppet i majsstivelse; læg dem på formen og bag dem færdig. Fjern fra varmen, hæld blandingen i honning og lad den sætte sig. Serveres varm.

12. Bagt kyllingekød:

Nemme madopskrifter til børn bagt kyllingekød

Sunde opskrifter til børn kan ikke omfatte stegt mad. Det er her, dette alternativ træder ind og er lige så velsmagende. Start med at forvarme over til 400 grader. Din kylling skal skæres i stykker på 2 tommer. Tilsæt krydderiblandingen først til kyllingen. Derefter dækker kylling med mel, og dypper derefter dette overtrukne stykke i æg. Tag derefter noget Panko pulver og tryk på stykket for at få belægningen jævnt. Læg stykket på risten og kog, indtil det er færdigt. Sørg for at vende kyllingen halvvejs. Gør det samme for alle stykker og server med sauce, når den er færdig.

13. Maishunde:

Småbørnsfødeopskrifter Maishunde

Start denne sunde mad til børn ved at opvarme ovnen til 375 grader. Læg derefter en bagefolie med bagepapir. I mellemtiden tilsættes majsmel, mel, bagepulver, sukker og salt i en skål efter smag. Pisk denne blanding og tilsæt mælk, olie og æg. Bliv ved med at dreje, indtil blandingen har en jævn konsistens. Dyp babykorn i denne blanding og bag den, indtil den er færdig. Tilsæt ketchup og sennepssauce til servering.

14. Banan Spiraler af jordnøddesmør:

Sund mad til børn Opskrifter Jordnøddesmør Bananspiraler

Din jordnøddesmør sandwich kan altid tændes på noget bedre. Til at starte med kombineres jordnøddesmørret med lidt yoghurt og piskes til det er glat. Denne blanding skal forsigtigt dækkes på skivede bananer. Sørg for, at bananerne forbliver solide, ellers bliver de klæbrige. Kombiner denne blanding til ruller, hvis du ønsker det, og server den kold som dessert. Andelen af ​​bananer burde være mere for at gøre denne ret til en i det væsentlige sund.

15. Pandekager, der fyldes med gulerod:

Børn Mad Opskrifter Gulerod Fyldning Pandekager

Da pandekager kan nydes uanset hvilken tid det er, er denne en ret sund mad til børn. Det har en dosis gulerødder, og din lille vil elske forskellen i smag end den sædvanlige. Riv gulerødderne fint for at starte. Lav derefter din pandekagedej som normalt. Tilsæt guleroden til din blanding i midten, når du lægger dejen i gryden. Prøv at bringe de to ender af din dej sammen i gryden, så guleroden fungerer som en fyldning. Kog til brun og server varmt.

Med disse fødevarer vil dit barn aldrig have lyst til at tage en bid af den usunde fastfood hver dag. Selvom han er kræsen med, hvad han har, vil det farverige fad placeret foran ham gøre det svært at sige nej til de retter, du serverer.