18 Kraftfulde immunforstærkende fødevarer

En sund krop og sind er det, der gør en person og hjælper dem til at komme videre i livet. Uanset om det er det faglige område eller det personlige, er det kun en egnet krop og sind, der kan leve et problemfrit og problemfrit liv. Imidlertid sker det mange gange, at der er forskellige eksterne faktorer og fremmede partikler i miljøet, der kommer ind i kroppen og forårsager infektioner og lidelser. Kroppen er udviklet på en sådan måde, at den skaber celler, der bekæmper og afværger en sådan infektion, der forårsager virus og bakterier. Dette er almindeligt kendt som immunitet. Den effektive løsning til forbedret immunitet er at indtage fødevarer, der øger immunitet regelmæssigt.

Kraftfuld immunforstærkende mad

Disse fødevarer indeholder et højt indhold af næringsstoffer og nødvendige for en persons velbefindende. Immunitetsforstærkende fødevarer kan hjælpe dig med at forhindre at blive smuk til almindelig sygdom. Disse fødevarer er alle naturligt tilgængelige for at forsyne kroppen med vitaminer, mineraler for at styrke systemet.

Tjek dem ud og udvid din viden om mad for at øge immuniteten.

Bedste fødevarer til at øge immuniteten:

1. Yoghurt:

Yoghurtimmunitet øger mad

En af de førende fødevarer, der hjælper med at styrke immunitetsniveauerne, er økologisk og almindelig yoghurt. Probiotika, også kendt som gode bakterier til stede i denne mad, fungerer som levende aktive kulturer, der hjælper med at rense systemet for dårlige bakterier såvel som toksiner. Omkring 2 skåle yoghurt anbefales i dette tilfælde og er en af ​​de bedste fødevarer til immunitet.

2. Fuldkorn:

Fuldkorn immunitet rige fødevarer

Hele korn som byg såvel som havre er igen nogle af de fødevarer, der hjælper med at nå målene om god immunitet. Betaglucan er en slags fiber i disse, der har både antioxidante såvel som antimikrobielle egenskaber til at rense systemet for virus og bakterier. Det øger både immunitet og helbredende kræfter i kroppen.

3. Hvidløg:

Hvidløgsfødevarer er gode for immunsystemet

Sammen med antivirale egenskaber og antimikrobielle fordele har hvidløg også allicin, der hjælper med effektiv bekæmpelse af bakterier og virus i kroppen. Sammen med behandling af infektioner kan hvidløg, hvis det indgår i den daglige kost, øge immuniteten i det lange løb og give dig store fordele.

4. Kyllingesuppe:

Kyllingesuppe mad for at øge immuniteten

Der er antiinflammatoriske midler i kyllingesuppe, der vides at behandle forkølelse og hoste ved ikke kun at tynde slimet ud, men også ved at forbedre kroppens kampkapacitet. Denne immunitetsforbedrende mad er en velsmagende godbid, du kan få 2-3 gange om ugen. Det er bundet til at hjælpe på store måder.

5. Skaldyr:

Skaldyrs bedste fødevarer til immunsystemet

Selen er en slags protein, der findes i ikke kun skaldyr, men også hummer og krabber. Disse hjælper med at skylle virus og bakterier ud, der forårsager infektioner i kroppen. To portioner på en uge hjælper i høj grad med at øge immunitetsniveauerne.

6. Svampe:

svampemad til immunsystemet

Cytokiner er nogle celler, der vides at bekæmpe infektioner i kroppen. At have en portion svampe hjælper med at øge disse celler og dermed øge immuniteten. Polysaccharider er også til stede i den mad, der understøtter immunsystemet.

7. Te:

Pebermynte te immunsystem booster drink

Sort te og grøn te er to versioner, der hjælper med at give dig de ønskede resultater for immunsystemet. L-theanin er til stede i begge disse, der er en aminosyre, der understøtter et godt helbred og immunitet. Decaf -versioner gavner også.

8. Ingefær:

Ingefær

Sesquiterpenes er et kemikalie, der findes i ingefær i en god mængde, der er målrettet mod rhinovirus, der er ansvarlige for forkølelse og hosteinfektioner. At have ingefær te eller andet inklusive ingefær hjælper måltiderne som en immunitetsforøgelse.

9. Søde kartofler:

Sød kartoffel

Der er vitamin A, der er søde kartofler, der hjælper med at holde væk og afværge hudinfektioner ved at øge immunsystemet. Du kan inkludere søde kartofler i kosten mindst 2-3 gange om ugen for de bedste resultater.

10. honning:

Honning mad til at styrke immunsystemet

De medicinske, antioxidante og antimikrobielle egenskaber i honning sammen med helbredende midler gør det til en perfekt immunforstærkende mad, der kan indgå i kosten, især når du står over for infektioner. Prøv at tage honning i te for perfekte resultater.

11. Citrusfrugter:

Citrus

Enhver form for citrusfrugt, du vælger, er god i C -vitaminindholdet. Der er enorme mængder antioxidanter, der kan gøre underværker ved enhver form for infektioner og lidelser. Du kan overveje at tage frisk juice af citron, lime eller appelsiner eller medtage i kosten som frugt.

12. Sort peber:

Sort peber

Piperine er en forbindelse, der findes i sort peber og er det middel, der hjælper med at styrke immuniteten. Det holder også feber væk sammen med forkølelse og hosteinfektioner. Sammen med dette lindrede sort peber også smerter i et godt omfang.

13. Nogle krydderier:

krydderier

Oregano, timian, salvie og rosmarin er nogle af de tørrede urter, der ikke kun forbedrer madens smag, men også er gode immunitetsforstærkere. Alt du skal gøre er at drysse lidt på salater, sandwich og andre retter i løbet af dagen.

14. D -vitamin kosttilskud:

D -vitamin kosttilskud

D -vitamin kapsler er tilgængelige på markedet, der kan være en del af kosten i den rigtige dosis for at sikre, at immuniteten styrkes effektivt. Sørg for at konsultere en professionel om, hvor meget D -vitamin der skal tages hver dag til dette.

15. Oksekød:

Bøf

Zink er et mineral, der er meget vigtigt for fejlfri udvikling af hvide blodlegemer. Oksekød er det produkt, der har zink i gode mængder, og en del af dette 1-2 gange i ugen kan hjælpe langt med at forbedre immunitetsniveauet og bekæmpe sygdomme og infektioner. Sørg for at overveje magert oksekød her. Omkring 30 gram oksekød dagligt kan også tages.

16. Broccoli:

Broccoli er en kraftfuld mad, der kan styrke immunsystemet. Den indeholder en stor mængde calcium, magnesium og kalium, der kan styrke nervesystemet og regulere blodtrykket. Det er også en rig kilde til vitamin K og C -vitamin, som kan fremme et godt knoglesundhed. Denne antioxidantrige grøntsag kan bekæmpe celleskader forårsaget af frie radikaler og reparere kroppen. Zink og selen til stede i Broccoli kan øge dit sygdomsbekæmpelsessystem.

17. Gurkemeje:

Gurkemeje hjælper med at styrke dit immunsystem ved at hjælpe kroppen med at bekæmpe sygdomsfremkaldende bakterier. Dette fantastiske krydderi tilføjer ikke kun farve og smag til din ret, men kan også holde sygdom i skak. Curcumin er en forbindelse, der findes i gurkemeje, som er ansvarlig for dets antiinflammatoriske egenskaber. Det kan hovedsageligt bekæmpe symptomer som forkølelse, hoste, ondt i halsen, lungeinfektioner, sår og andre bakterielle infektioner. Det tages bedst i pulverform.

18. Papaya:

Papaya er en super mad med enorme sundhedsmæssige fordele. Den er rig på vitaminer og mineraler, der er afgørende for et styrket immunsystem. Det hjælper med en bedre fordøjelse for at øge energiforsyningen til kroppen. Papaya er også en rigelig kilde til vitamin C, K, A, B, der er afgørende for at styrke immuniteten. Det er rig på calcium, kalium, kobber og magnesium, der fremmer et godt knoglesundhed og hjælper med en korrekt funktion af kroppen.

Immunitet er meget vigtig for kroppen. Ofte at blive syg kan få dig til at blive hjemme og hæmme dit liv. Et godt immunsystem kan forhindre sygdomme og gøre dig nogensinde klar. Ingen regn eller sol kan få dig til at blive syg. Sammen med en nærende, kan opretholdelse af et godt træningsregime og en sund livsstil hjælpe dig med at opnå et bedre immunsystem. Prøv disse madvarer og sig farvel til sygdomme.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80