40 bedste – liste over fødevarer, der er rige på proteiner – tilgængelig i Indien

Protein er et af de mest essentielle næringsstoffer, der er nødvendige i vores krop, udover kulhydrater og fedtstoffer. Vigtig metabolisme proces og organer i vores krop har brug for fødevarer, der indeholder protein for at hjælpe den med at vokse og få styrke. Muskler bruger protein til deres vækst og udvidelse, protein hjælper med hukommelsesudvikling, protein hjælper også med at forbedre vores immunsystem osv. Der er forskellige fordele ved at have protein hver dag. Der er mange proteinrige fødevarer, der indeholder protein, som vi indtager i vores daglige liv, som æg, nødder, kylling, havre, mælk, ost osv..

Høj proteinrig madliste tilgængelig i Indien

Der er også forskellige andre fødevarer, der også kan give dig den bedste proteinkilde. Hvis du spørger, hvilke fødevarer er proteinrige? Og derfor, for at kende alle de andre proteinkilder, skal du gennemgå denne artikel i sin helhed. Med flere madmuligheder ved din side, vil du kunne opleve forskellige opskrifter hver dag og stadig også indtage protein på daglig basis.

Hvad er protein?

Protein betegnes som en forbindelse, der indeholder aminosyrer og hjælper med kroppens vækst. Det betragtes som livets byggesten og findes i øjeblikket i hver eneste celle i vores krop. Proteiner er knyttet med et molekyle til et andet i lange kæder. Den måde aminosyrerne er opstillet med hinanden vil bestemme det specifikke proteins rolle.

Betydningen af ​​protein for din krop:

Protein hjælper med at spille forskellige roller i din krop, og uden protein kan din krop ikke fungere. Top proteinrige fødevarer hjælper med at transportere forskellige typer molekyler gennem kroppen og hjælper også med at reparere forskellige skadede celler i hele kroppen. Proteiner hjælper også med at isolere kroppen fra alle slags bakterier og virus og beskytter kroppen mod større sygdomme. Bortset fra det er protein også en meget vigtig normal vækst af højde, krop, vægt, muskler osv. af kroppen. Derfor er naturlige proteinerige fødevarer meget vigtige for teenagere, børn og også gravide. Betydningen af ​​protein er enorm i menneskekroppen.

Hvor meget protein har du brug for?

Kosttilskuddet har anbefalet, at minimumsmængden skal være 0,8 gram protein pr. Kilogram af din kropsvægt. Det betyder, at hvis du har en kropsvægt på 40 KG, så bør 32 gram protein være dit anbefalede proteinindtag på daglig basis. Overindtagelse af fødevarer, der har protein, anbefales ikke, da det kan føre til aflejring af for store aminosyrer i din krop.

Bedste liste over fødevarer med højt proteinindhold i Indien:

Her hentede vi 40 lækre proteinkilder til mad og hvordan du kan inkludere det i din kost. Lad os tage et kig på dem.

højt proteinindhold

1. Jordnøddesmør: 7,7 gram protein pr. 2 spsk

Det kan let opleves, at med 2 spiseskefulde jordnøddesmør får du næsten 8 gram protein. Du kan nemt fylde dit brødskål op med denne mad, og det vil være en god kombination. Man kan også tilføje det til proteinshakes eller smoothies også. Selvom det er en vegetarisk kost, har den store mængder protein. Det vil hjælpe din krop med at få flere næringsstoffer til at opbygge muskler og immunsystemet.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare jordnøddesmør til en skål med frugt eller brød hver morgen eller aften.

2. Schweizerost: 7,5 gram protein pr. Skive

Dette er også en anden kilde til sunde proteinrige fødevarer, som kan hjælpe dig med at gavne dine øjne, knogler og også dit immunsystem. Det har et lavt indhold af kalium, og derfor kan selv nyrepatienter også spise denne mad. Der er også gedeost, som har 7 gram protein pr. Ounce. Ved hjælp af dette fødevareprodukt behøver du ikke bekymre dig for meget om kalorieindtag.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilføj bare schweizisk ost til din sandwich eller en skål suppe, og du er god til at gå.

3. Hytteost: 28 gram protein pr. Kop

Det skal bemærkes, at hver halve kop hytteost indeholder omkring 13 gram proteinrige fødevarer af høj kvalitet. Fødevaren er ikke særlig dyr og er også stadig sund. Det giver ikke kun protein til musklerne, men giver også calcium til knoglerne. Kombination med grøntsager eller frugt er en god måde at spise det på. Der er også andre former for hytteost.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tilføje hytteost til din toast, grøntsag eller frugtsalat eller nyde den alene.

4. Æggehvider: 3,6 gram protein pr. Æg

Det er ikke en overraskelse at se, at æg er en glimrende kilde til proteinrig madliste for de fleste brugere. Æggehvider har et lavt kolesterolindhold og er meget proteinrige. De er også fedtfattige. Derfor kan du nemt få en sund og nærende morgenmad med den. Det vil også give dig al den energi og aminosyrer også. Det anbefales at spise mindst et æg om dagen til voksne.

Sådan indgår du i din kost:

 • Bare gør æggehviderne til en del af din daglige salat.

5. Tofu: 12,8 gram protein pr. ¼ tofu

Det er uden tvivl at se tofu som en fantastisk alternativ mad til animalsk kød og bruges derfor også meget i de fleste indiske retter. Det er også meget rig på fødevarer med højt proteinindhold, magnesium, jern og andre typer essentielle næringsstoffer. Tofu reducerer også hjertesygdomme ved at reducere det dårlige kolesterol i kroppen og derved fremme godt kolesterol. Godt kolesterol er nødvendigt for et godt hjerte og også normalt blodtryk.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt prøve det med dine yndlingsopskrifter ved at erstatte kød med tofu.

6. Græsk yoghurt: 11 gram protein pr. ⅔ kop

Hvis du indtager græsk yoghurt, får du ikke kun protein, men også calcium og vitamin B12. Calcium er en bestemt slags mineral, som du ikke kan producere på egen hånd og derfor har brug for at indtage mad, der har calcium. Calcium er også meget vigtigt for dine knogler. B12 -vitamin er også meget nødvendigt for dannelsen af ​​røde blodlegemer i din krop. Ved dannelsen af ​​flere røde blodlegemer bliver iltindtaget i din krop højere.

Sådan indgår du i din kost:

 • Efter afslutningen af ​​dit måltid skal du bare have græsk yoghurt.

7. Sojamælk: 8 gram protein pr. Kop

Hvis du er vegetar, er sojamelk også en god kilde til fødevarer, der har et højt proteinindhold. At drikke sojamelk med din hverdagsmad hjælper med at genopbygge det daglige nødvendige proteinbehov for en normal mand. Det er også blevet bevist ved forskellige undersøgelser, at sojamelk også kan hjælpe med at reducere knogleskørhed, hvilket er mildest talt fremragende. Dette hjælper dig med at mærke dine stærke knogler, selv når du bliver ældre og forbliver i form.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare sojamælk til din daglige morgenmadsprodukt.

8. Bøf (hakket oksekød): 7,6 gram protein pr. Ounce

Bøf indeholder meget aminosyrer. Disse aminosyrer hjælper med at beskytte kroppen mod forskellige former for sygdomme, der er relateret til muskelfibre. De hjælper med at opbygge dine kropsmuskler. Aminosyrer hjælper også med at reducere blodtrykket og gør også bindevæv stærke. En normal portion hakket oksekød, som er på 85 gram, indeholder 23 gram protein. Den høje mængde protein i bøffen hjælper dig med at nå dit daglige proteinbehov.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan lave oksekødssuppe eller inkludere oksekød i din salat.

9. Svinekoteletter: 39 gram protein pr. Svinekotelette

Svinekoteletter indeholder ikke kun proteinrige fødevarer, men også zink. Zink er meget vigtigt for at opretholde mange reaktioner i kroppen. Hvis du har mangel på zink, kan du også let føre til natblindhed eller et svagt immunsystem. Bortset fra svinekoteletter kan du også spise canadisk bacon og spansk svinepølse.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan sagtens have svinekoteletter med salat eller grøntsager, der er kogte.
 • Du kan også spise den med brune ris og champignonsauce.

10. Tyrkietbryst: 4 gram protein pr. Skive

Dette er en af ​​de bedste typer proteinrige fødevarer med store mængder protein. Kalkunbrystet kan også gøre din mave fuld i længere perioder. Kalkunens bryst har lave mængder kalorier og fedtstoffer end andre typer kød. Tyrkiet kød indeholder også selen, som kan hjælpe dig med at bekæmpe forskellige former for kræft. Dette fødevareprodukt er også relevant for patienter, der i øjeblikket er i kræftbehandling.

Sådan indgår du i din kost:

 • Få en frisk, økologisk kalkun, og spis ikke forarbejdet kalkun.
 • Du kan spise kalkun i dit aftensmåltid.

11. Kyllingebryst: 28 gram protein pr. ½ kyllingebryst

Hvis du begynder at tage fjerkræprodukter, kan du også have mange forskellige sundhedsmæssige fordele for din krop. Hvis du er en person med et højt protein- og kaloribehov, vil fjerkræprodukter være det bedste for dig. Du kan bruge kyllingebryst til dine krav, og efter at have smidt benene væk, kan du lave suppe. Dette er god mad med et højt proteinindhold. Fedt- og kolesterolindholdet er uden tvivl lavt i kyllingebrystene.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan spise kyllingebryst med fuldkorn, grøntsager og frugt.

12. Helleflynder: 42 gram protein pr. ½ filet

Helleflynder er en type fed fisk, der er meget rig på omega-3 fedtsyrer. Denne type fedtsyrer er meget gode for dit hjerte og hjælper også med at reducere enhver form for hjertesygdomme. Det er derfor, helleflynder, der har et lavt indhold af mættet fedt, meget anbefales til dit helbred. Mættet fedt er meget usundt for din krop. Mættet fedt fører også til diabetes og forskellige andre sygdomme i hjertet og blodkarrene.

Sådan indgår du i din kost:

 • Denne type fisk nydes, når den bages eller grilles, sammen med citron, krydderurter og krydderier.

13. Sardiner: 3 gram protein pr. Lille sardin

Sardiner er meget høje i omega-3 fedtsyrer, hvilket hjælper med at reducere enhver risiko for betændelse og også enhver form for hjerte-kar-sygdomme. Der er også andre næringsstoffer, der findes i sardiner, som er meget rige på selen og også vitamin B12. Sardin har også vitamin D, hvilket hjælper med knoglesundheden. Med stærke knogler behøver du ikke bekymre dig om knogleskørhed i alderdommen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare sardiner, der er hakket til din hovedsalat.

14. Pacific Cod Fish: 21 gram protein pr. Filet

Det bedste ved at spise torsk, bortset fra dets høje indhold af forskellige typer af proteinrige fødevarer, er også indholdet af fedt, det har. Der er også mange mono- og flerumættede fedtstoffer, der kan findes i torsk. Der er også spor af vitamin d og b12, som også hjælper dig med at forbedre dit helbred og også forbedre funktionen af ​​dine nerver. God nervøs funktion vil også føre til bedre reflekser og også et godt hjernesundhed.

Sådan indgår du i din kost:

 • Torsk skal også spises med grønne bønner sammen med en meget lækker sauce.

15. Ansjos: 5,7 gram protein pr. Ounce

Ansjos indeholder ikke kun protein, men er også meget rig på magnesium, fosfor og calcium. Disse mineraler er meget vigtige for udviklingen af ​​knogler og også vedligeholdelse af knogler. Calcium hjælper også med bedre funktion af det kardiovaskulære system i vores krop. Calcium stimulerer også blodkar inde i hjertet, og magnesium hjælper med at slappe af. Afslappede blodkar pumper mere blod ind i hjertet og holder derved blodcirkulationen normal.

Sådan indgår du i din kost:

 • Vælg altid friske ansjoser, som kan grilles med pasta og tomatsauce.

16. Blæksprutte: 4,2 gram protein pr. Ounce

Blæksprutte er, ligesom alle fisk og skaldyr, meget mindre i kalorier. Men den største ulempe er, at det er meget højt kolesteroltal. Derfor skal du være forsigtig med at spise for meget. Bortset fra det er Octopus meget rig på jern, hvilket hjælper med transport af ilt fra celle til celle. Blæksprutte har også selen og vitamin B12. God ilttransport mellem celler er meget påkrævet for et godt og afslappet helbred og krop.

Sådan indgår du i din kost:

 • Lad blæksprutten simre i fiskefisk, tilsæt løg, laurbærblade, salt, peber og også citron.

17. Gul-fin tun (let tun): 6,6 gram protein pr. Ounce

Bortset fra at være rig på protein, er tun også rig på vitamin b. B -vitamin hjælper med at fungere bedre i nervesystemet og hjælper også i blodcirkulationen. Tun har et lavt kalorieindhold og fedtindhold, hvilket gør den til en ideel proteinkilde. En portion på 154 gram tun indeholder 39 gram protein. Denne mængde protein vil i høj grad hjælpe dig med at løse alle dine problemer med lavt næringsindhold i din krop.

Sådan indgår du i din kost:

 • Den bedste måde at spise tun på er ved at grille den.

18. Alaskan laks: 6,3 gram protein pr. Ounce

Det er ikke en overraskelse for nogen, at laks bare er et kraftcenter for alle slags næringsstoffer. Det bidrager i høj grad til kroppens generelle sundhed. Det har omega-3 fedtsyrer, der hjælper med behandling af ledsmerter, hjælper med hjertesundheden, reparation af det neurologiske system og kan også hjælpe med at fremme hudens sundhed. God hud er påkrævet for en sund krop, så du ikke lider af hudsygdomme.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare laks, der er røget til din pasta, og tilsæt derefter fløde.

19. Tilapia: 4,2 gram protein pr. Ounce

Tilapia er ikke kun proteinrig, men indeholder også omega-3 fedtsyrer, ligesom andre populære fisk. Omega-3 er en god kilde til calcium, som hjælper med at bygge knogler og stærke tænder. Det har også kalium, som gør det muligt for nervesystemet i vores krop at fungere på den rigtige måde. Nervesystemet er nøglesystemet i vores krop, der styrer alle de andre kropsfunktioner.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt tilberede tilapia med enhver form for mad.
 • Du kan tilføje den til din salat eller lave mad med din yndlingssauce.

20. Pistacienødder: 25 gram protein pr. Kop

Bortset fra at være en høj proteinkilde er pistacienødder også en god fiberkilde. Fiber hjælper med at forbedre din fordøjelse og kan også holde din mave fuld. Dette forhindrer dig i enhver form for overspisning og hjælper dermed med slankekure eller vægttab. De er også højt i folat, hvilket er vigtigt for gravide. De indeholder også antioxidanter. Antioxidanter hjælper med at få din krop til at afgifte af sig selv og fjerne alle de giftige elementer fra kroppen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare pistacienødder til din salat eller yoghurt, og du er færdig.

21. Quinoa: 24 gram protein pr. Kop

Quinoafrøene indeholder to slags planteforbindelser, kendt som kaempferol og quercetin. Disse planteforbindelser hjælper med at bekæmpe betændelse i din krop og har også forskellige egenskaber mod kræft. Derfor reducerer du ved at spise disse fødevarer dine risici for at få kræft. Dette gør denne mad til en god mulighed for patienter, der i øjeblikket bekæmper kræft og vil hjælpe med at helbrede den hurtigere. Bortset fra det vil det også levere alle de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde patienternes sundhed.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du skal bare koge frøene, tilføje salt og nyde som en god aftensnack.

22. Mandler: 5,9 gram protein pr. 10 mandler

Mandler har ikke kun store mængder protein, men er også meget effektive til at reducere enhver form for kræft i menneskekroppen. De hjælper også med at reducere enhver form for hjertesygdomme. Mandler hjælper også med at reducere kolesteroltalet. Det er derfor, mandler også er meget effektive til at bekæmpe diabetes, og også lavere risiko for diabetes. Dette vil hjælpe med at reducere enhver form for slagtilfælde eller hjerteanfald på kroppen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tilføje mandler til salater eller andre retter eller smoothie for at få den bedre smag.

23. Valnødder: 18 gram protein pr. Kop

Hvis du regelmæssigt spiser valnødder, kan det hjælpe med at forhindre enhver form for dannelse af galdesten. Valnød indeholder også kobber, bortset fra protein. Kobber hjælper med at forbedre knoglemineraltætheden og forhindrer dermed enhver form for knogleskørhed. Valnødder indeholder også magnesium, hvilket hjælper med at bekæmpe enhver form for epilepsi. Det er derfor valnødder meget anbefales af læger til en sundere livsstil. Valnødder giver også fiber til at forbedre fordøjelsen af ​​mad i kroppen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tilsæt bare valnødder til dine salater.

24. Græskarkerner: 12 gram protein pr. Kop

Frøene af græskar har protein i dem og også zink også. Dette hjælper i høj grad med at forbedre din krops immunitet. Zink gør det også muligt at forbedre prostata sundhed og forhindrer dermed enhver form for prostatakræft hos mænd. Frøene tillader også, at insulinudskillelsen er normal i kroppen, og forhindrer dermed enhver form for diabetesrisiko i kroppen

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan sagtens spise frøene på egen hånd, eller bare lave topping til dine salater.

25. Pekannødder: 10 gram protein pr. Kop

Pekannødder bortset fra at have store mængder proteinfødevarer indeholder også sunde fedtstoffer, som hjælper med at opretholde vægten i kroppen. Pekannødder indeholder også mange antioxidanter, hvilket kan hjælpe dig med at lindre enhver form for stress. Pekannødder hjælper også med hårets vækst, forbedrer fordøjelsessystemet og kan også reducere slagtilfælde. Med godt hår og fordøjelsessystem kan du have en god samlet positiv sund kropsstruktur.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan sagtens få ristede pekannødder som en god aftensnack.

26. Hampfrø: 9,2 gram protein pr. Ounce

Hvis du er allergisk over for sojaprodukter, bør du prøve hampfrø. Frøene giver dig alle de essentielle næringsstoffer, som aminosyrer, som kroppen vil bruge til at opbygge nye muskler. Fedtsyrerne inde i hampfrøene hjælper også enormt med at forbedre immunsystemet i din krop. Ved at have bedre immunitet kan du beskytte din krop mod skadelige bakterier og bakterier.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan spise hampfrø ved at riste dem eller spise dem normalt.

27. Cashewnødder: 5,1 gram protein pr. Ounce

Cashewnødder indeholder jern og kobber, bortset fra protein, som hjælper med dannelsen af ​​nye røde blodlegemer. Dette hjælper med at holde hele kroppens system til at fungere bedst muligt. Cashewnødder er også gode til dine øjne. Cashewnødder indeholder også magnesium, som er et nødvendigt mineral i menneskekroppen. Cashewnødder hjælper også med at opretholde vægten og kan også forhindre kræft. Da cashewnødder er ret billige at få, bør du have dette hver dag.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt spise cashewnødder alene eller i din smoothie.

28. Chiafrø: 4,4 gram protein pr. Ounce

Chiafrø er meget rige på fiberindhold og indeholder også omega-3 fedtsyrer. Chiafrøene giver også også energiboost. Disse frø indeholder enorme mængder næringsstoffer, med kun få kalorier. Chiafrø kan reducere risikoen for hjertefare, og endda også type 2-diabetes, hvilket gør dem til en god mad til diabetespatienter. Det vil også hjælpe med normal udskillelse af insulinhormonet.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tilføje chiafrø til din smoothie og nyde dem.

29. Sojabønner: 68 gram protein pr. Kop

Sojabønne har de højeste mængder af højt proteinrige fødevarer liste til vægttab blandt alle typer af plantekilder. Den har alle de essentielle aminosyrer, sammen med omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at forhindre enhver form for sygdomme relateret til det kardiovaskulære system. Sojabønne forbedrer også fordøjelsen. Det har også store mængder jern og calcium også. Dette hjælper med at opretholde et optimalt helbred.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan gå til sojamelk eller tilføje sojacreme til din morgenkaffe eller te eller spise sojayoghurt.

30. Linser: 3,1 gram protein pr. Spiseskefuld

Linser er meget rige på kalium, fiber og også folsyre. Således er disse gode til dit hjerte. Folinsyre er vigtig for gravide. Det forsinker tidlig fødsel og reducerer også enhver form for fødselsdefekter hos nyfødte babyer. Linser hjælper også med at bekæmpe træthed, da de er meget rige på jernindhold. Mere jernindhold hjælper også i celler, der transporterer mere ilt i hele kroppen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt tilføje linser til enhver form for suppe og derfor få næringsstoffer og fibre.

31. Nyrebønner: 1 gram protein pr. Spiseskefuld

Nyrebønnerne er meget rige på vitamin B1 og hjælper derfor med at forbedre hukommelsen. Bønnerne hjælper også med at undgå Alzheimers sygdom. Bønnerne indeholder molybdæn, som gør det muligt for kroppen at afgifte. Alle former for kidneybønner er rige på proteiner. Det er derfor, nyrebønner er den foretrukne snack for flere mennesker derude og derved også store fordele. Kidneybønner er meget lette at finde og er derfor en god mulighed for en daglig snack.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt inkludere bønner i supper og salater og nyde.

32. Hvedekim: 27 gram protein pr. Kop

Det er ikke tilfældigt, at en anden plante vegetariske fødevarer med et højt proteinindhold, der har et meget højt proteinindhold. Hvedekim indeholder også vitamin E, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Det indeholder også andre vigtige næringsstoffer og vigtige mineraler, der er nødvendige for kroppen, f.eks. Magnesium, kalium, thiamin og endelig zink. Dette gør hvedekim til en perfekt all-round mad for mange mennesker. Hvedekim kan let fås af mennesker, der lider af sygdomme med mangel på næringsstoffer.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du skal bare tilføje hvedekim til din yoghurt eller smoothie, og det vil gøre det.

33. Havre: 26 gram protein pr. Kop

Sammen med det høje proteinindhold er havre også en god kilde til plantefibre. Fiber hjælper med at forhindre enhver form for koronar hjertesygdomme og forbedrer også fordøjelsen i maven. Havre forhindrer også kolorektal kræft. Også ved at spise fiber hjælper dig med vægttab og holder din mave fuld. At have gode fibre i din hverdagsmad er nødvendig for et bedre tarmsystem.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan bruge havre i din smoothie eller spise havre med æble, yoghurt og kanel til en meget kraftig morgenmad.

34. Byg: 23 gram protein pr. Kop

Byg er meget fiberrig, ligesom havre. Dette hjælper med at forbedre fordøjelsen og også vægttab. Bortset fra det opretholder byg også blodsukkeret til det normale niveau og kan også opretholde kolesterol. Det hjælper også i beskyttelsen mod kræft også. Derfor bør byg være din daglige ingrediens til indtagelse af liste over magert protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan sagtens spise fuldkornsbrød og få byg.
 • Du kan også tilberede den med korn.
 • Byg kan også påføres forskellige former for fyld.

35. Kikærter: 15 gram protein pr. Kop

Det kan let siges, at kikærter indeholder den mest komplekse kulhydratstruktur, og derfor har brug for tid til fordøjelse og frigivelse af energi. Det hjælper med at holde blodsukkerniveauet i skak. Det har også fibre og lavt kalorieindhold med højt proteinindhold. Det høje fiberindhold forbedrer også fordøjelsen og tillader derfor at tabe sig. En normal portion kikærter indeholder cirka 3 gram protein. Og den mængde protein er nok til en normal persons proteinbehov.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt tilføje kikærter til din hovedsalat og nyde.

36. Soba Nudler: 4 gram protein pr. Ounce

Hvis du vil have en god kilde til mangan, er soba -nudler en god måde at opfylde dette behov på. Mangan hjælper med at forbedre metabolismen af ​​glukose og hjælper også nervesystemet til at fungere bedre. Mangan hjælper også med at accelerere sårheling. Soba nudler indeholder også thiamin, hvilket reducerer muskelsvaghed og forvirring. Derfor vil dine kropsmuskler være stærke og sunde, så du kan udføre mere arbejde.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan lave soba -nudler med spinat, svampe og gulerødder og endelig nyde al den ekstra mængde næring.

37. Grønne ærter: 9 gram protein pr. Kop

Grønne ærter er ikke kun rige på fedtfattige fødevarer med højt proteinindhold, men har også forskellige andre næringsstoffer, som jern, zink, kobber, mangan, calcium og også vitamin K. Disse næringsstoffer hjælper med funktionen af ​​kroppen som helhed. Ærter forhindrer også enhver form for hjerneskade og forhindrer derfor også Alzheimers sygdom. De er også billige at købe. De har også fibre til forbedring af fordøjelsen. Det kan også hjælpe med vægttab samt god afføring i kroppen.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan simpelthen tilføje ærter til din salat.

38. rosenkål: 3 gram protein pr. Kop

Disse spirer bortset fra at have en moderat mængde protein i dem, indeholder også fibre, vitaminer, mineraler og også proteiner. Disse spirer er organiske og hjælper derfor din krop til at fungere bedre. De indeholder også alle de essentielle næringsstoffer og har også forskellige kræftbekæmpende egenskaber, hvilket gør det fantastisk til at reducere enhver risiko for at have kræft. Denne mad kan også fås af patienter, der i øjeblikket også lider af kræft.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan nemt blande spirerne med dine normale salater og derefter også nyde dem rå.

39. Broccoli: 4,3 gram protein pr. Broccoli

Broccoli er en af ​​grøntsagerne med det højeste proteinindhold derude. Det kan endda også bekæmpe kræft. Da det har fytokemikalier, er det uden tvivl også en god mad mod kræft. Det er også en kæmpe fiberkilde. Du kan også også få vitamin k, hvilket kan hjælpe med at forbedre knoglesundheden og også calciumabsorption. Gode ​​tænder og knogler vedligeholdes ved at have calciumindtag i kroppen via dette fødevareprodukt.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tilføje broccoli til dit daglige måltid eller spise som en salat.

40. Asparges: 3 gram protein pr. Kop

Asparges kan ikke kun give dig et godt proteinindhold, men også hjælpe med at forhindre enhver form for urinvejsinfektioner. Det har også aminosyrer, som er et naturligt vanddrivende middel. Det har også e -vitamin, som forbedrer hudens sundhed. Bortset fra det er det også en kilde til vitamin b6 og også folat, der øger humør eller følelser. Dette hjælper dig med at øge dit humør, når du er ked af det eller er i depression, og hjælper dig med at komme tilbage til det normale liv.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan spise Asparges som en rå grøntsag, eller bare dampe den.

Hvis du spørger, hvilken mad indeholder mere protein? Så kan det let ses, at der er forskellige måder at få protein på, enten fra plante- eller dyrekilder. Men som vi kan se ovenstående fødevarer, er det ikke en overraskelse at se så mange økologiske planteprodukter, hvilket faktisk er en god ting, fordi du også får fiber fra planteprodukter, bortset fra alle proteiner og mineraler. Protein kan også i høj grad hentes fra fisk, som vi også har dækket i artiklen. Giv os besked om din feedback og forslag, hvis du har nogen. Og forhåbentlig kan du ved hjælp af denne artikel nyde gode spisevaner, hvis du vil vide, hvordan du får protein fra mad.