9 bedste fødevarer til stærke knogler – som du kan spise i alle aldre

Vi er virkelig nødt til at spise en afbalanceret kost for sunde og stærke knogler. Det, du spiser, spiller en meget vigtig rolle for at bestemme, hvor vedligeholdt dit knoglesundhed er. Vores knogler begynder at blive tynde, når vi rører 30’erne. Men der er måder at sætte bremserne på og lade vores knogler være sunde og stærke gennem livet. Her meldte vi os til top 9 fødevarer til stærke knogler. Lad os tage et kig på dem.

Bedste fødevarer til stærke knogler, som du kan spise i alle aldre

At spise den rigtige form øger ikke kun din knogletæthed, men hjælper også med at forbedre tilstanden af ​​dit helbred. D -vitamin og calcium spiller en afgørende rolle for at opretholde din knogle stærk og sund. Prøv disse bedste 9 fødevarer til sunde knogler.

Bedste fødevarer til stærke knogler:

Lad os se, hvordan man øger knoglestyrken med følgende fødevarer.

1. Mælk:

Bone Health Foods Mælk

Mælk og calcium går hånd i hånd. Det gør ikke kun vores knogle stærk, men hjælper også med skeletmuskelvækst og udvikling. Voksne op til 51 år kræver 1000 milligram om dagen. Tallene begynder at stige, når du krydser 51 år. Så begynd at drikke 3 glas mælk hver dag for sundere knogler.

2. Yoghurt og ost:

Benforstærkende fødevarer Yoghurt og ost

Hvis du mangler calcium i din kost, kan din knogle bare svækkes, eller det kan føre til knogleskørhed. Yoghurt og ost er rige kosttilskud af calcium og D-vitamin. Prøv at spise en almindelig fedtfri yoghurt i stedet for frugtyoghurt. Du kan også spise en lille mængde ost i din daglige rutine for at styrke dine knogler.

3. Tofu:

Kost til stærke knogler Tofu

Tofu er en slags sojamad, der er meget rig på calciumindhold. Du bør spise tofu hver dag for at forbedre din knogletæthed. Du kan enten spise tofu kogt eller almindeligt valget er helt dit. Men at spise tofu gør bestemt din knogle sund og stærk.

4. spinat:

Knoglestærk madspinat

Spinat er en af ​​de bedste grønne bladgrøntsager, der har et højt calciumindhold. Du bør indtage spinat i din daglige kost, fordi spinat ikke kun gør din knogle stærk, men hjælper også med at forbedre dit generelle helbred. Spinat er højt i jern, kalium og magnesium. Så du kan sautere spinaten og lave en grøntsag af den eller spise den rå ved at lave en salat af den.

5. Laks:

Strong Bones Food Laks

Hvis du ønsker at forbedre knogletæthed og knogleansamling i kroppen, skal du begynde at spise laks regelmæssigt. Laks er ikke kun rig på calcium, men der er andre vigtige næringsstoffer til stede i laks, hvilket gør det sundt for vores krop. Laks er også godt for mennesker, der lider af et hjerteproblem.

6. Sardiner:

Knoglevækst Fødevarer Sardiner

Sardiner er meget rige på calcium og D -vitamin. Hvis du lider af knogletæthedsproblemet eller knogleskørhed, skal du begynde at inkludere sardiner i dit almindelige kostdiagram. Sardiner er også meget rige på omega 3 fedtsyrer, vitamin B 12. Du kan nyde sardiner i form af dåse. Du kan enten tilføje sardin i dine salater eller på pizza -topping. Sardin hjælper bestemt med at forbedre dine knogletilstande og gør det stærkere og sundere for fremtiden.

7. Hvedebønner:

Hvedebønner indisk mad til stærke knogler

En anden bedste superindisk mad, der gør din knogle sund og stærk, er hvedebønner. Du kan simpelthen inkludere hvide bønner i din suppe eller salater. Hvide bønner nærer ikke kun dine knogler, men hjælper også med at holde din krop sund og rask. Bortset fra hvid bønne forbedrer du også kvaliteten af ​​dine knogler og muskler med marine og sorte bønner.

8. Æg:

Fødevarer til styrkelse af knogleræg

Æg spiller også en meget vigtig rolle for at holde dine knogler sunde og raske. Du kan sige, at æg er de bedste fødevarer til stærke knogler, da disse er høje i D -vitamin og hjælper med at forbedre tætheden af ​​din knogle. Den æggeblomme, der findes i æggene, er meget vigtig for knogleudviklingen. Prøv at spise en æggekage hver dag for at få bedre knoglerne.

9. Collard Greens:

God mad til knogler Collard Greens

Den bedste måde at søge calcium og D -vitamin på er at tilføje Collard Green til din daglige kostliste. Collard green er en grøn bladgrøntsag, der har alle næringsstoffer, der er afgørende for knogleudvikling. De antibakterielle egenskaber, der findes i collardgrøn, gør grøntsagen endnu vigtigere til forbrug. Den bedste måde at spise denne grøntsag på er at sautere denne grøntsag med løg og hvidløg og med chapatti. Collardgrøn gør bestemt din knogle stærk og sund. Så det er de bedste fødevarer til stærke knogler.

Ældre eller yngre, uanset alder, skal du følge en god kost for stærke knogler. Sørg for, at din daglige kostplante starter med mindst et element ovenover, der helt sikkert får din knogle til at styrke.

Fødevarer til stærke knogler