Top 9 fødevarer til kræft

Når han får konstateret kræft, er en af ​​de vigtige ting, personen skal passe på, hans/hendes kost. Det er vigtigt for kroppen at få nok og de rigtige næringsstoffer til at kunne bekæmpe kræft. Det menes, at den rigtige kost og motion kan forbedre chancerne for overlevelse efter kræft og også forhindre, at det kommer tilbage.

kræftbekæmpende mad

Her har vi de ni bedste fødevarer til kræft:

1. Rød & Gule peberfrugter:

kræftbekæmpende fødevarer

Rød & Gul peber er en populær kilde til C -vitamin for kroppen. C -vitamin er kendt for at forbedre immunsystemet i kroppen og holde giftstoffer væk. De er også rige på carotenoider. Disse carotenoider har kræftbekæmpende egenskaber og beskytter derved din krop mod at udvikle kræftceller.

2. Solsikkefrø:

Solsikkefrø

Solsikkefrø er rige på E -vitamin og zink. Zink hjælper C -vitaminet med at fungere, som det skal, og fremskynder helingstiden. Denne mad vil føre dig til en sund prostata og ingen prostatakræft.

3. Gulerødder:

Gulerødder

  • Gulerødder er meget rige på betacaroten. Denne betacaroten i gulerødder har kræftbekæmpende egenskaber.
  • Betacaroten, når den indtages, omdanner sig til vitamin A inde i kroppen, når som helst som krævet af kroppen.
  • Sammen med kræftbekæmpende egenskaber hjælper gulerødder også med at forbedre din hud, øje og hår.

3. Svamp:

champignon

Svampe er blevet etableret for at forbedre det overordnede immunsystem i kroppen og for at bekæmpe kræft.

Visse medicinske svampe bør indtages i den rigtige mængde og måde at bekæmpe kræften på.

4. Tomater:

tomat

Tomater, helst kogte, bør indtages 7-10 gange om ugen. Dette forbrugsniveau af tomater kan hjælpe kroppen med at bekæmpe lunge-, bryst- og livmoderhalskræft. Tomater indeholder lycopen, hvilket gør tomaterne til en god antioxidant. Det hjælper også med at beskytte kroppen mod de usunde fedtstoffer, der forstyrrer dets blodgennemstrømning. Tomater hjælper med at stoppe væksten af ​​livmoderkræftcellen i kroppen, beskytter den mod kræft eller fra at komme tilbage.

5. Nødder:

Nødder

Nødder er rige på selen, som har rigtig gode kræftbekæmpende egenskaber i sig. Blandt alle nødder skal mandler og valnødder fungere bedst for en sund og velfungerende krop. Mandler og valnødder giver sunde olier og fibre til kroppen.

Det er dog nødvendigt at holde styr på mængden af ​​nødder, der indtages. Forbrug af mandler og valnødder i den rigtige mængde kan gøre underværker for din krops sundhed.

6. Hvidløg:

Hvidløg

Hvidløg indeholder Aliicin, som forhindrer kræften i at sprede sig inde i kroppen på forskellige måder og måder. Denne mad er også kendt for at dræbe gær og mikrober, som kroppen normalt bliver modtagelig for efter indtagelse af antibiotika. Hvidløg har også antiinflammatoriske egenskaber i det og indeholder tryptophan, selen og andre midler, som direkte angriber kræftcellerne inde i kroppen.

Folk, der spiser hvidløg, har lavere chancer for at udvikle kræft, især i tyktarmen, maven eller spiserøret.

7. Grønne grøntsager:

grønne bladgrøntsager

Grønne grøntsager, som salat og spinat, er rige på antioxidanter, betacaroten og folsyrer. Disse folsyrer hjælper dit DNA med at replikere effektivt og beskytte det på tidspunktet for strålebehandling. Disse grøntsager indeholder også Sulforaphanes, som gavner kroppen mod kræft.

Alt i alt forbedrer grønne grøntsager kroppens immunitet, hvilket dybest set er kroppens evne til at bekæmpe patogener.

8. Rødbeder:

Rødbede

Rødbeder, som mange andre lilla farvede fødevarer, indeholder Anthocyanin, som vides at ødelægge kræftceller inde i kroppen. Denne mad menes undertiden også at indeholde Resveratrol, som er kendt for at bekæmpe hjernekræft og blodkræft.