Top 9 komfortfødevarer til bruden

Bryllupper skaber alle slags følelser i en brud. Der er tidspunkter, hvor hun føler absolut lykke og spænding, og så er der de dage, hvor hun oplever ekstreme niveauer af stress og angst. Det er et kendt faktum, at du tænker på overspisning, når du er stresset. Det er de syndige fødevarer, du har lyst til og noget, der tilfredsstiller dine smagsløg.

komfort-mad-til-bruden

Når en blivende brud har lyst til komfortfødevarer i sådanne stressperioder bare et par uger før brylluppet, skal der være en vej ud for at skære ned på alle de kalorier og alt det usunde, der følger med disse fødevarer.

Her er de ni bedste komfortfødevarer til bruden, som ikke vil føre til øgede kalorier og en dårligt opført hud –

Bedste komfortfødevarer til bruden:

1. Mørk chokolade:

Comfort Foods til bruden 1

Chokolade er muligvis den bedste trøstemad, du kan finde for en kvinde. Spis mørk chokolade i stedet for normal eller mælkechokolade, for en skyldfri og kaloriefri oplevelse. Den mørke chokolade, du spiser, skal helst være usødet og indeholde 70-80% kakao.

2. Yoghurt med lavt fedtindhold:

Comfort Foods til bruden 2

Tag en fedtfattig yoghurt, og sammensæt den med dine yndlings sunde frugter. Dette er ikke kun en god komfortføde, men er også en god kilde til forskellige vitaminer og andre næringsstoffer til din krop.

3. Pasta i rød sauce:

Comfort Foods til bruden 3

Hvid sauce i pastaen bør erstattes med den røde sauce, hvilket er den sundere mulighed. Den røde tomatsauce i pastaen kan slås sammen med sunde grøntsager med naturlige antioxidanter. For at tilføje lidt til smagen tilsættes lidt revet hytteost. For at gøre denne pasta endnu sundere skal du bruge fuldkornspasta og hytteost fremstillet af skummetmælk.

4. Bagte snacks & Nødder:

Comfort -mad til bruden 4

I tider med stress længes de bedste af os efter noget stegt og fedt. Sådanne fødevarer kan virkelig tage en vejafgift på din hud og mave. Alternativet i dette tilfælde er bagte snacks eller endda nødder. Nødder som mandler og valnødder er rige på sunde fedtstoffer og er virkelig gavnlige, når de indtages med måde. Indtagelse af disse nødder i ideelle mængder på daglig basis vil give dit hår og din hud en sund glød.

5. Skummetmælkshakes:

Comfort -mad til bruden 5

Tykke shakes er fulde af sukker og kalorier. Disse kalorier fjerner helt sikkert stresset, men de kommer med en enorm pris. Alternativet i dette tilfælde er din foretrukne friske frugt i skummetmælk. Føj disse frugter til kølet skummetmælk, blend det til en tyk shake, og du har en godbid til dine smagsløg.

6. Frugtsaft:

Comfort Foods til bruden 6

Frisk frugtsaft er en af ​​de sundeste fødevarer til en glødende hud og en velegnet krop. Få disse frugtsaft uden sødestoffer til en sund, frisk og vitaminrig godbid.

7. Frugt & Grøntsager:

Comfort Foods til bruden 7

Spis frisk frugt og grønt, og sig farvel til fed, salt og krydret mad lige inden D-dagen.

Frisk frugt og grønt er fyldt med den nødvendige fiber, som gør dig mæt i en længere periode. De indeholder også antioxidanter, der afgifter din krop.

8. Salater:

Comfort -mad til bruden 8

Spis salater, der indeholder spirer eller salat for at forblive i din bedste form på din bryllupsdag. Kombiner sunde grøntsager og frugter i din salat, hvis du vil spise noget lækkert, men alligevel næringsrigt.

9. Sunde dips:

Comfort Foods til bruden 9

Dips lavet af fedtfattig yoghurt er en rigtig god mulighed til at gå med dine bagte snacks. Den anden fedtfattige mulighed er salsadip.

Disse dips kan bruges sammen med dine bagte snacks, eller kan også kombineres med nogle friske grøntsager beregnet til salater.

Dette er en absolut lav-kalorieindhold og næringsrig mad, uden at gå på kompromis med den smag og yumminess, som bruden tørster efter i tider med stress.