Top 9 sunde juicer til bekæmpelse af kræft

Kræft er en epidemi af enorme proportioner, men takket være moderne medicin og igangværende forskning er kræftformer i mange former ret helbredelige. Forskere har knyttet kræft i mange former til dårlige kostvaner og dårlige livsstilsvaner, hvorfor en sund kost sammen med medicin og kemoterapi er et integreret handlingsforløb for helbredelse og endda forebyggelse. En holistisk tilgang til bekæmpelse af kræft er det daglige indtag af kræft, der bekæmper frugt og grøntsager, der er højt på antioxidanter, vitaminer, blade og antiinflammatoriske egenskaber. Selvom madlavning ofte kan resultere i tab af disse helbredende egenskaber, er fremstilling af juice og smoothies den bedste måde at gå. Læs videre for at få indsigt i et par enkle juicer, der hjælper med at bekæmpe kræft.

Sunde juicer til bekæmpelse af kræft

Sunde opskrifter til bekæmpelse af kræft:

1. Mango/spinat/ananasjuice:

msp juice

Alt hvad du behøver for at sammensætte denne enkle juice derhjemme er en mellemstor mango, en halv kop ananas og 2 kopper spinat. Blend dem blot sammen for at skabe en sammensætning, der er høj på antioxidanter, antiinflammatoriske egenskaber, vitamin A, C, D og K, klorofyl, jern, foliat og alkaliserende egenskaber.

2. Ingefær/vandmelon/spirer saft:

wgs ​​juice

Tag en kop vandmelon, to kopper spirer og en halv centimeter ingefær og blend dem sammen. Denne juice er rig på antiinflammatoriske egenskaber, lycopen, klorofyl, vitamin A og C, folsyre og alkaliserende egenskaber.

3. Grønkål/æble/citron/ingefærjuice:

lkg juice

En anden god mulighed for en blandet frugt- og grøntsagssaft, der hjælper med at bekæmpe kræft, er denne sammensætning af 2 kopper grønkål, et æble, en halv citron og en halv tomme ingefær blandet sammen. Bortset fra quercetin, vitamin A og C, klorofyl og folsyre, er denne saft også kendt for at have alkaliserende egenskaber.

4. Romaine blade/agurk/honningdags citronsaft:

jui

Denne potente potion til bekæmpelse af kræft består af 4 Romaine blade, 1 mellemstor agurk og en kop honningmelon alle blandet sammen. Denne kraftige saft er rig på alkaliserende egenskaber, antiinflammatoriske egenskaber og vitamin B og C og er en holistisk tilgang til bekæmpelse af kræft. Denne saft er også kendt for at indeholde beta -carotener og kalium.

5. selleri/ kiwifrugt/ romaine blade/ ingefærjuice:

kiwi

Alt hvad man behøver for bekvemt at lave denne saft derhjemme er en kiwifrugt, fire Romaine -blade, tre stilke selleri og en halv centimeter ingefær. Denne juice er rig på kræftbekæmpende næringsstoffer og egenskaber som vitamin A, B og C, klorofyl, calcium, magnesium, kalium, jern, folsyre, antiinflammatoriske og antioxidantegenskaber.

6. Gulerodssaft:

Gulerodssaft

Saftning af rå gulerødder i stedet for at tilberede dem kan bidrage til at bevare deres kræftbekæmpende egenskaber. Man må endda tage til at overveje, at det er langt lettere at drikke en juice bestående af 6 rå gulerødder end at spise rå gulerødder i et møde. Blend blot flere gulerødder til denne saft og nyd dens antioxidantegenskaber, vitamin A, B, C, D, E, K, magnesium, natrium, kalium, calcium, fosfor, svovl, silikone og klor.

7. Roesaft:

juice mod kræft

Blandt de mange fordele er rødbeder kendt for effektivt at bekæmpe kræft i vid udstrækning. Rødbeder er kendt for at befri kroppen for skadelige kræftfremkaldende toksiner. Roer er også kendt for at øge ilt i blodstrømmen, som er en vital komponent til helbredelse af kræft. Rød på rødbeder er kendt for at fremme væksten af ​​nye sunde celler.

8. Korsblomstret grøntsagssaft:

Krydret grøntsagssaft

Krydstogtgrøntsager er kendt for at have et højt indhold af næringsstoffer, der bekæmper kræftfremkaldende frie radikaler. De er kendt for at fremme celle reparation og vækst. Fremtrædende eksempler på korsblomstgrøntsager er brøndkarse, kål, grønkål, majroer, rucola, collardgrønt og blomkål. Disse kan presses sammen i forskellige kombinationer for at skabe kræftbekæmpende juicer.

9. Noni Juice:

Noni Juice

Noni juice er kendt for at være effektiv til bekæmpelse af kræft i de indledende faser, da det dræber kræftceller og stimulerer produktionen af ​​hvide blodlegemer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80