19 bedste multivitaminer til mænd i 2021: En hurtig guide

Vitaminmangel er blevet en stigende del af alles liv. Der har været bevidsthed om vitaminmangel og hvordan man kan overvinde det voksende i dag! Vitaminer og mineraler er en grundlæggende del af vores liv som vejrtrækning. Flere undersøgelser viser, at de er afgørende for at holde vores kroppe sunde og hjælpe dig med at bekæmpe sygdomme. Mænd er nogle af ofrene for utilstrækkelige vitaminer og mineraler i deres kroppe. Det er nødvendigt at have en idé om det essentielle multivitamin for mænd og kilderne, hvorfra du kan få det.

Vigtige vitaminer og mineraler, som mænd har brug for:

De organiske stoffer, der produceres af planter eller dyr, kaldes vitaminer og syntetiseres ikke i vores krop (undtagen vitamin D) og skal derfor hentes fra mad. Mens mineraler er uorganiske og er tilgængelige fra jord, sten eller vand, og du kan optage mineraler fra miljøet Vitaminer er to slags, vandopløselige, der indeholder otte B-vitaminer og vitamin C. Vitaminer A, D, E og K er fedtopløselige.

 • Perfekt hud og godt syn-A-vitamin.
 • Producerer energi – vitamin B1 (thiamin).
 • Beskytter din krop mod radikaler – vitamin B2 (riboflavin).
 • Reducerer potentielle hjertefare – Vitamin B3 (Niacin).
 • Øger immuniteten – vitamin B5 (pantothensyre).
 • Myelin og celleproduktion – Vitamin B6 (Pyridoxin).
 • Øger stofskiftet og hudens sundhed – Vitamin B7 (Biotin)
 • Forbedring af nervesystemet – B9 -vitamin (folat).
 • RBC -produktion – Vitamin B12 (Cobalamin).
 • Kropsvævsvækst-C-vitamin.
 • Stærkere knogler-D-vitamin.
 • Immunitet – E -vitamin.
 • Hjerte- og knoglesundhed-K-vitamin
 • Skjoldbruskkirtlen sundhed – Jod.
 • Magnesium til kroppens biokemiske funktion
 • Omega 3 fedtsyrer til hjernens sundhed
 • Calcium til knoglesundhed.
 • Jern forhindrer anæmi.
 • Cholin til leverfunktioner.

Bedste madkilder til essentielle vitaminer:

Mange fødevarer er rigelige med vitaminer og mineraler, der er afgørende for din krops sunde funktion. Ved at foretage et par kostændringer ved at tilføje nogle sunde frugter, grøntsager og mælkeprodukter for at foretage en sund forandring. Her er en liste over fødevarer, vitaminer og mineraler, de giver dig, så du kan holde dig i form og er let tilgængelig.

19 bedste multivitaminer til mænd:

Selv med alt diætindtag, vil der nogle gange være behov for at tage kosttilskud for en bestemt mangel afhængigt af din krop. Tjek disse multivitamintilskud, især til mænd, der er let tilgængelige på markedet.

1. GNC Mega Men 50 Plus One Daily Multivitamin:

Gnc Mega Men 50 Plus

KØB NU

Den ultrakoncentrerede multivitamintablet fra Gnc mega men 50 plus one leverer dagligt 39 vitale næringsstoffer, der indeholder 18 vitaminer og mineraler i en kapsel. Det bekæmper radiklerne fra din krop, da den er fyldt med antioxidanter. Det har også folsyre og vitamin B1, der hjælper med at øge stofskiftet og produktion af energi. GNC mega men multivitamin har også L-arginin, der øger seksuel sundhed, da lycopen fremmer optimal prostatafunktion og korrekt urinstrøm.

Bivirkninger: Ubehagelig smag, mavebesvær, kvalme og rødme er nogle af bivirkningerne, og hvis disse symptomer vedvarer, skal du kontakte en læge.

2. Essattovite mænd:

Essattivite mænd

KØB NU

Disse multivitamintabletter har 300mcg lycopen, der hjælper med at forbedre hjertesundheden, blanding af vitamin A, E og zink, der har antioxidantegenskaber, der hjælper din krop med at hele. 15mcg mcg Brahmi, som øger vitalitet og reproduktiv sundhed hos mænd. vitaminer D3 gør dine knogler stærke, og ashwagandha hjælper med korrekt fordøjelse, reducerer også træthed.

Bivirkninger: Der er ingen specifikke bivirkninger.

3. Naturyz Men’s Sports Multivitamin:

Naturyz Herre Sport

KØB NU

Dette er et multivitamin til mænds sport af Naturyz. Den har en blanding af 55 vitale næringsstoffer og ydeevne boostere, der omfatter vitaminer, testosteronforstærkere, mineraler, antioxidanter, sportsaminosyrer, vitalitet phytonutrienter, fordøjelsesenzymer, der hjælper din krop med at genopbygge de nødvendige vitaminer og mineraler. Det understøtter også knogler og øjne sundhed.

Bivirkninger: Der er ingen specifikke bivirkninger.

4. MuscleXP MultiVitamin Mænd Daglig sport med 47 næringsstoffer:

Muclexp Men Daily Vital Sports

KØB NU

Muscle XP multivitamin mænd daglig sport har en altomfattende og komplet formulering, der leverer 47 mineraler, vitaminer, phytonutrienter, antioxidanter, aminosyrer, fordøjelsesenzymer, der blander sig i en tablet. Det opfylder og hævder alle de krav, mænd stiller.

Bivirkninger: Selvom der ikke er nogen bivirkninger, er det nødvendigt at opretholde doseringen.

5. Optimal ernæring, ON Opti-Men Multivitamin:

På Opti Men

KØB NU

Hvis du leder efter et multivitamin, der fremmer et sundt liv, så er Opti-men multivitamin det bedste for dig. Det er et perfekt næringsstoftilskud, der er lille i størrelse og hjælper med at tabe unødvendigt fedt. Det er en blanding af ingredienser, der har antioxidanter, vitaminer og ekstrakter, der lægger et fundament og hjælper med at fremme en sund krop.

Bivirkninger: Forstoppelse, mavebesvær og diarré er nogle af bivirkningerne, og de reduceres, når din krop vænner sig til tabletterne.

6. One-A-Day One-A-Day Multivitamin Men’s Health Formula Tablets:

One A Day Mænd

KØB NU

Det er et multivitamin- og multimineraltilskud, der er formuleret på en sådan måde, at det understøtter hjertesundhed og opretholder dit blodtryk på et sundt niveau og giver immunitet til din krop, der hjælper med at bekæmpe sygdomme.

Bivirkninger: Nogle mindre bivirkninger er mavebesvær, ubehagelig smag og hovedpine. Hvis der er alvorlige virkninger som nældefeber, er det bedre at konsultere en læge.

7. Centrum Silver Men:

Centrum Silver Men 50

KØB NU

Centrum silver men er et multivitamintilskud, der forsyner dig med næringsstoffer som magnesium, vitamin D og B6, der hjælper muskelfunktionen. Zink og B -vitamin understøtter hjernens sundhed, vitamin A, C, E og Lutein hjælper med at holde dine øjne sunde. Alle næringsstofferne i disse tabletter hjælper med at opretholde en sund krop.

Bivirkninger: Kvalme, mavebesvær, ubehagelig smag og rødme er nogle af bivirkningerne. Det er bedre at kontakte din læge, hvis du er allergisk over for ingredienser.

8. TrueBasics Multivit Mænd:

Truebasics Multivit Mænd

KØB NU

True basics multivitamin til mænd er en blanding af næringsstoffer, der tilbyder forskellige fordele. Saberry, lutemax hjælper en aktiv livsstil med energi og immunitet. Omega-3, ginkgo Biloba, choline, Celastrus paniculatus hjælper med at forbedre din hukommelse. Styrken hos mænd forstærkes med ingredienserne som Tribulus, ashwagandha, mucuna frøekstrakter, Safed Musli.

Bivirkninger: Folk kan ikke lide den stærke smag.

9. Swisse Men’s Ultivite Daily Multivitamin:

Swisse Herre Ultivite Multivitamin

KØB NU

Dagligt multivitamin fra Swisse mænds ultivite er en formulering, der blander over 40 ingredienser, der indeholder flere vitaminer og mineraler og naturlige urteekstrakter og andre næringsstoffer, der er en glimrende måde at opretholde et godt helbred. Dette er en måde, hvor en tablet giver over 40 ernæringsbehov hos mænd. Det hjælper også med produktion af energi, kognitiv kondition og korrekt muskelfunktion.

Bivirkninger: Kontroller med ingredienserne, så du ikke er allergisk over for noget.

10. Rainbow Light Men’s One Multivitamin:

Rainbow Light Mens One

KØB NU

Dette er et multivitamintilskud, der indeholder en fusion af grøntsagssaft, probiotika og fordøjelsesenzymer, der gør det til et fødevarebaseret vitamintilskud. Det forbedrer hjerte, prostata og reproduktiv sundhed. Dette er et perfekt valg for mænd med fødevareallergi, da det er fri for gluten, mejeri, jordnødder, æg, fisk.

Bivirkninger: Ingen specifikke bivirkninger, hvis du tager den i den nødvendige dosis.

11. Nu Foods ADAM Superior Men’s Multiple Vitamin:

Nu Food Adam Superior Mens Multi

KØB NU

Denne multivitaminkapsel til mænd har Saw palmetto, Lycopen, Alpha lipoic acid og CoQ10 sammen med vindruekerneekstrakter og naturligt Resveratrol, der er de nødvendige næringsstoffer, der hjælper med at opretholde perfekt helbred. Specialet ved dette multivitamin er, at det ikke bruger unødvendige ingredienser, som mænd har brug for til passende vedligeholdelse.

Bivirkninger: Der er ingen angivne bivirkninger.

12. Nature Made Multi For Him Vitamin Og Mineral:

Naturemade Multi til ham

KØB NU

Den består af 22 vitale næringsstoffer, der giver din krop den nødvendige ernæringsstøtte. A -vitamin er afgørende for sund øjenfunktion og opbygger et robust immunsystem. Det har D -vitamin, der hjælper med at styrke knogler, tænder, muskler og immunforsvar. Dette er glutenfrit, har ikke tilføjede farver og ingen kunstige smagsstoffer.

Bivirkninger: Taget i korrekte doser har det ikke mange bivirkninger.

13. Vitafusion Men’s Gummy Vitamins:

Vitafusion Multivites

KØB NU

Det er en mænds gummi-vitaminer fra Vitafusion, der bruger dristige smag og farver, der er et nærende og lækkert alternativ til piller, der er svære at sluge. De giver dig en fornøjelig måde at tage multivitaminer, der er afgørende for mænd dagligt. Energiproduktion, prostata sundhed og boost af immunsystemet er nogle af fordelene ved disse multivitamin gummier. Det er glutenfrit og uden mælk, jordnødder, nødder eller soja.

Bivirkninger: Forstoppelse, diarré, mavebesvær er nogle af bivirkningerne, indtil din krop tilpasser sig disse multivitaminer.

14. Nature’s Way, Alive! En gang dagligt, mænds multi-vitamin:

Naturens måde levende én gang dagligt herre

KØB NU

Det har førsteklasses B-vitaminer, en aktiv form for B12, Quatrefolic L-Methylfolate, den aktive form for folat, der understøtter ernæringen af ​​hele din krop. Næringsstofferne hjælper med at opretholde hjerte, øjen sundhed. Det hjælper også i muskelknogler, celler, fordøjelse, immunitet og metabolisme. Det har også en kraftig effekt på hår, hud og negle.

Bivirkninger: Almindelige bivirkninger er mavebesvær, hovedpine og ubehagelig smag.

15. Livets have, min venlige økologi, mænds en gang dagligt, hele fødevaremultivitamin:

Mykind Mens Once Daily

KØB NU

Dette er et multivitamintilskud, der har helt naturlige og vitale næringsstoffer, der hjælper dig med at opretholde en sund krop. Det øger stofskiftet i din krop og opretholder energi i en længere periode. Det er også velegnet til hjerte og prostata sundhed. Alle ingredienserne, der bruges i dette, er økologiske og GMO-verificerede.

Bivirkninger: Det er nødvendigt at tage disse multivitaminer i korrekt dosering, hvis det tages i overskud, kan det forårsage alvorlig allergi.

16. Mega Food Balanced Whole Multivitamin til mænd:

Megafood Multi til mænd

KØB NU

Det er et afbalanceret multivitamin til mænd, der fremmer optimal sundhed for mennesker, der tager det. Den består af naturlige og organiske ingredienser som gulerødder, broccoli, appelsiner, brune ris tilsat næringsstoffer, der understøtter en sund prostatafunktion og knoglesundhed med vitamin

Bivirkninger: Forstyrret mave, diarré og forstoppelse er nogle af de bivirkninger, der er midlertidige og forsvinder, når din krop vænner sig til det.

17. Nyt kapitel Every Man’s One Daily 40+ Multivitamin:

Nyt kapitel Every Mans One Daily Multi

KØB NU

Det er et multivitamintilskud, der er skånsomt og har økologiske ingredienser. Det er i gæret form for at maksimere næringsindtag. Dette multivitaminer i det nye kapitel indeholder superfoods som ingefær, gurkemeje og savpalme, der er økologiske grøntsager og urter, der hjælper med at opretholde hjerte- og prostata sundhed sammen med at forbedre din immunitet. Alle ingredienserne fremmer optimal sundhed.

Bivirkninger: Der er ingen specifikke bivirkninger.

18. Smarty Pants Gummy Vitamins All-in-One Multivitamin:

Smarty Pants Adult Formula

KØB NU

Det har 15 essentielle næringsstoffer til mænd i flere varianter og er et tyggeligt multivitamin. Det har vitamin B12, og folat gør næringsoptagelse meget mere tilgængelig. Disse multivitaminer er også velegnede til hjertesundhed, da de indeholder CoQ10 og omega-3 fedtsyrer og zink, lycopen fremmer prostata sundhed. Det er ikke-GMO og fri for allergener.

Bivirkninger: der er ingen specifikke bivirkninger.

19. INNATE Response Formula – Mænd Over 40 En daglig jernfri, grundlæggende multivitaminformel til mænd:

Medfødte mænd over 40 en daglig jernfri

En tablet giver dig ultimative energiniveauer og er et fødevarebaseret multivitamin. Den indeholder ægte frugt og grøntsager som ingredienser, der hjælper med at støtte immunsystemet og fremmer hjertesundheden. Denne multivitaminformel er meget lettere at fordøje end de syntetiske vitaminer, der findes på markedet. Den indeholder essentielle 20 næringsstoffer, der er nødvendige for, at mænd kan opretholde et sundt liv.

Bivirkninger: Ingen specifikke bivirkninger.

Multivitaminer til mænd er afgørende for at kompensere vores krop med mangelfulde næringsstoffer. Flere fødekilder giver os de nødvendige vitaminer og mineraler, men nogle gange er der behov for yderligere tilskud for at overvinde svaghed. Men det er også vigtigt at huske at konsultere en læge, før du begynder at bruge et af disse multivitaminer. Vælg en og begynd at leve et sundt liv!

Ansvarsfraskrivelse: Artiklen lover eller forsikrer dig på ingen måde om at helbrede vitaminmangel. Det er bare en beskrivelse af de produkter, der er tilgængelige på markedet. Det er altid bedst at konsultere en læge, før du begynder at bruge multivitaminer, eller hvis du oplever alvorlige reaktioner.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Gør vitamintilskud?

Ans. Vitamin- og mineraltilskud fungerer kun godt, når de ledsages af en ordentlig kost og motion, der hjælper med at absorbere kosttilskud hurtigt og har en sund livsstil.

2. Er alle multivitaminer vegetariske?

Ans. Nogle vitamin- og mineraltilskud er vegetariske. Ingredienserne er angivet på bagsiden af ​​formen og bestemt om det er vegansk. Så hvis du vil tage vegetariske multivitaminer, så tjek ingredienserne først.

3. Hvor lang tid tager det for multivitaminsarbejdet?

Ans. Det tager et par timer, før multivitaminen nedbrydes og producerer øjeblikkelig energi. Andre lovede fordele stjerne