8 effektive behandlinger til at reducere smerter i lænden

Starten på mandag morgen blev mødt af en øm smerte, der ramte din ryg, og mens din chef tror, ​​du bare finder en anden undskyldning for ikke at komme på arbejde, varmer du varmt vand i posen og tænker på måder at slippe af med dine rygsmerter ved i morgen tidlig.

Effektive behandlinger til at reducere smerter i lænden

Rygsmerter er et almindeligt sundhedsproblem, som hvis det er uden opsyn kan resultere i noget alvorligt. Ofte kan det være et muskeltræk eller en dårlig søvnstilling. Selvom dårlig kropsholdning kan udløse rygsmerter, fører en række faktorer som muskeltræk, traumer, arthirits, graviditet, diskusprolaps og ischias til akutte rygsmerter. Lændesmerter kan hæmme livet, og det er meget svært at klare smerterne. Hvis det skyldes simple faktorer som kropsholdning eller belastning på ryggen, vil smerten sandsynligvis falde væk efter 1 til 2 uger. Kroniske rygsmerter kan dog betyde et underliggende problem og har brug for lægehjælp

Sådan behandles smerter i lænden:

På nuværende tidspunkt er der et par behandlingsmidler, der kan hjælpe dig med at pleje dine ømme muskler. Her er vores top 7 behandlinger med lændesmerter med gode resultater.

1. Stræk smerterne ud:

strække

Småskala øvelser derhjemme hver morgen kan hjælpe dig med at håndtere dine rygsmerter bedre end nogen apoteksmedicin. Disse øvelser inkluderer normalt normal stretching, som bringer os til yoga. Dette er en langsom proces, og resultaterne kan tage et stykke tid at vise sig. Imidlertid kan en lille strækning om morgenen koordineret med korrekt vejrtrækning styrke dine rygmuskler og gøre dem mere fleksible. Dette er en af ​​de bedste lændesmerter.

2. Kiropraktor:Kiropraktor

Kiropraktorer omtales dybest set som kropshviskere, og at vælge en kiropraktiklektion kan hjælpe dig med at lette rygsmerterne på en mere professionel måde. En kiropraktor er en allrounder med speciale i diagnosticering og behandling af neuromuskuloskeletale problemer. At vælge en kan få dig helt ned til kilden til smerten, uanset om det er en dårlig sener eller en blød knogle eller nogle genstridige muskler. Dette er en af ​​de store lændesmerter.

3. Dyrke motion:

Gruppe af mennesker i gymnastiksalen i en aerobic -klasse

Lad ikke den dårlige ryg ødelægge din sjove tid. Vælg aerobe klasser, en blanding af dans og motion, hvor du intensivt træner et godt minut, før du endelig vælger en pause. Aerobic ligner meget yoga, men i et hurtigt tempo med et hurtigt slag. Når du bevæger dig til en god tempomusik, strækker du, vrider og trækker dig selv for at frigøre dine muskler for de stive knuder og slips. Dette er en af ​​de mest fremragende lændesmerter.

4. Spænde det op:

spænde den op

Vi ved, at en dårlig rygsmerte kan gøre dig endnu mindre fleksibel. Der er dage, hvor det bliver svært at bevæge sig rundt, og en eminent stønnen undslipper din mund hver gang du skal rejse dig fra at sidde. Det er for disse hårde dage, at du kan vælge rygstøttebæltet, som er et bredt bælte, der er viklet og fastgjort tæt omkring din talje for at holde smerten tæmmet. Imidlertid er det måske ikke en let prøvelse at bære dette væk. Dette er en af ​​de bedste lændesmerter.

5. Akupunktur til alvorlig behandling af lænden:

 

Akupunktur

Akupunktur er en ældgammel kinesisk healingsteknik, hvor slanke nåletoppe indsættes og podes i din krop, problemets område. Vores krop har en qui (chi) eller energi, der holder funktionerne i ligevægt, og når den frie strømning af qui er blokeret, viser de kropslige problemer sig. Ved at engagere sig i nålen i de rigtige knuder og rod, frigør de forhindringen, så qui kan flyde frit igen. Dette er en af ​​de store lændesmerter.

6. Kompressorer:

kompressor

Kompressorer er en god måde at hjælpe dig med at håndtere rygsmerter, men det er kun når smerten er overfladisk og ikke for dybt integreret i dit system. Et lille fald på ryggen kan forårsage smerter og betændelse, som kan reduceres med en kold gelkompress, mens en dårlig muskel kan have brug for hjælp fra en varm pose. Dette er en af ​​de mest fremragende lændesmerter.

7. Lægehjælp:

medicinsk

Ofte er den nemmeste og mest valgte måde at mindske rygsmerter ved at købe et rør med smertelindringsmassage eller gel og creme og massere ryggen grundigt, så de stive muskler bliver fleksible.Dette er en af ​​de bedste behandlinger i lændesmerter..

8. Ergonomisk madras

Hvis din madras enten er for hård eller for blød, kan det resultere i smerter i lænden. En ergonomisk madras kan lette dine smerter ved at tilbyde den rigtige støtte til dine rygmuskler. Hukommelsesskum er en af ​​de mest anbefalede madrasser til at tilbyde en naturlig sovestilling og undgå belastning af lænden.

Lændesmerter negligeres normalt, da det betragtes som en normal smerte. Imidlertid er smerter i lænden et signal om, at du ikke overholder dine kropsbehov. Uanset om det er korrektion af kropsholdning eller ændring af madras eller endda søge lægehjælp, skal lændesmerter behandles så tidligt som muligt. Motion er et andet vigtigt element for at holde lænden ved siden af ​​og styrke dine rygmuskler.