Forskellige sovepositioner for at få en fredelig søvn

Søvn er en ting, der bestemmer, hvordan vores dag ville blive! Overrasket? Jeg mener at sige, at en god søvn kan gøre vores dag behagelig, og en dårlig søvn kan ødelægge vores dag totalt. Derfor er det meget vigtigt at få en god nats søvn til vores overordnede fordel. For mange af dem er søvn et problem.

Forskellige sovepositioner for at få en fredelig søvn

Der er mennesker, der lider af konstant søvnforstyrrelse. De får enten ikke god søvn, eller søvnen er meget forstyrrende. Så hvordan tackler du problemet? En sund livsstil er bestemt en god måde at fremme god søvn på, men der er forskellige typer søvnmønstre, som også kan hjælpe dig med at få en god nats søvn.

Søvnmønster og dets virkninger:

Påvirker søvnmønster søvnkvaliteten? Svaret er ja! Søvnmønster har meget at gøre med at fremkalde god søvn hos en person. Der er mange sovepositioner, som du lærte at kende, før du kom til en konklusion, som er den bedste position for dig.

De grundlæggende søvnstillinger er som følger:

  1. Sov på ryggen med arme placeret på siderne.
  2. Sov på ryggen med armene oppe
  3. Sov på maven med ansigtet nedad
  4. Sov i fosterstilling
  5. Sov på siden med armene i siderne
  6. Sov på siderne med armene ud

Følgende er de bedste sovepositioner:

1. Bagside:

Tilbage Position søvn

Sovende på ryggen hjælper med at hvile dit hoved, nakke og ryg, da det er i den bedst mulige position med en komplet støtte. Kroppen hviler i en neutral position uden at forårsage nogen form for ubehag for andre dele af kroppen. I denne position er hovedet i den forhøjede position, over spiserøret og maven ligger under hvilket hjælper med den rigtige bevægelse af mad. At sove på ryggen hjælper også med at forhindre rynker, da kroppen i en sådan position forhindrer noget i at skubbe mod ansigtet.

2. Sideposition:

Sideposition søvn

Sidestilling er den næstbedste position at sove i. Denne stilling gavner generelt sundheden generelt. Det reducerer snorken og hjælper også med at bevare den langstrakte position af din rygsøjle. Denne position er også bedst for at undgå en sur tilbagesvaling. Denne stilling er den bedst anbefalede stilling til gravide. At sove på din højre side betragtes som bedre, da det vil gavne rygmarven, da det hjælper med at slappe af i sin naturlige position. At sove på venstre side er imidlertid ikke så godt, da det begrænser de indre organer, især lungerne og leveren.

Når du sover på din side, skal du sørge for at lægge en pude mellem dine ben, da det hjælper med at lindre trykket fra dine knæ.

En dårlig søvnstilling kan også ødelægge din dag fuldstændigt. Så lad os se på visse søvnpositioner, der også hjælper med at slå visse medicinske tilstande:

3. Hjerteforbrænding:

hjerteforbrænding søvn

Hvis du lider af halsbrand, skal du ligge på din venstre side. Denne position hjælper med at reducere trykket fra den nedre esophageal sphincter. For de bedste resultater ligger på din venstre side med hænderne hvilende foran dig. Krul derefter dine ben lidt op mod din overkrop og ligg i halvfosterstilling. I værste tilfælde af halsbrand kan du også prøve at ligge på ryggen og bruge puder til at løfte dit hoved og bryst.

4. Rygsmerter:

rygsmerter søvn

Hvis du lider af rygsmerter, er det bedre at sove på din side med understøttede ben. Sov på din side ved lidt at bøje knæene og stable dine hofter lige. Læg en pude mellem dine knæ for bedre støtte.

5. Sinus:

sove for sinus

Læg dig på siden med ekstra puder, der understøtter dit hoved, dette hjælper dig med at fjerne sinusblokering.

6. Skuldersmerter:

søvn efter skuldersmerter

Sov på din side med en krampose. Lig på din side, som ikke gør ondt, og bøj let dine ben. Derefter med begge dine arme kram pude til brystet. Hvis begge skuldre har ondt, er det bedre at ligge på ryggen med begge arme hvilende på gulvet.

7. Sov på maven med hævede arme:

Sov på maven med armene løftet op

At sove på maven med armene løftet op er en god soveposition, især hvis du har en stiv ryg fra alle de kontortimer, du har brugt bag computeren. Ofte tvinger længselstimerne på dit kontor dig ofte til at grotte ryggen, hvilket gør din marv stiv. Det er derfor, du skal ligge på maven og lade dine arme eller måske en af ​​dem hvile over dit hoved, mens du giver din krop en tiltrængt naturlig massage.

8. Sov på ryggen med din nedre krop foldet:

Sov på ryggen med din nedre krop foldet

Endnu en anden bedste soveposition er at sove på ryggen, dine arme hviler enten på dine sider eller over dig, kun denne gang kan du vride eller folde din underkrop til en af ​​siderne. Dette er især frugtbart for de lange timers gå eller stå i arbejdstiden, der skaber stivhed eller fangst nær hamstrings eller lårmuskler. Du kan enten folde dine ben ved hjælp af en bolster som støtte på hver side eller blot vride din talje til den ene side og holde fronten lige. Selvom dette er nyttigt, skal du skifte mellem siderne for at undgå kramper.

9. Venstre sovende for at være mødre:

Forladt sveller for at være mødre

Her er et værdifuldt spørgsmål besvaret for alle damerne, der træder ind i den nye moderskabsverden. At være mor, at bære et liv i dig er aldrig en let affære, og det bliver hårdere med dagene, der går og hoveddagen nærmer sig. Huser din lille inden i dig hele dagen går glade, men i løbet af nætterne er der en bestemt ikke -nævnt venstre håndsregel, som en mor skal være. Under graviditeten skal du altid sove til venstre. Dette er den bedste position til at sove, fordi ernæringen og blodstrømmen når din baby bedre og hurtigere. Du kan hjælpe stillingen ved at bøje knæene og bruge en pude som en pude.

10. Sengekrigeren:

Sengekrigeren

Normalt er det den slags mennesker, der vågner op til smertefulde muskelkramper og frosne albueledd. Sengekrigerne er normalt egensindige, når det kommer til sovepositioner, da de kvaster og trænger sig i sengen og skifter til bizarre positioner. I stedet for at kaste og dreje i løbet af natten skal du bruge sengekrigeren, der giver dig mulighed for frit at placere din krop, benene bøjer adskilt foran hinanden, mens dine arme gør det samme, så din krop kan opleve fleksibilitet. De bedste sovepositioner kommer med den bedste viden.