Hvordan holder man hjertet sundt?

Sundt hjerte! Vil du holde dit hjerte sundt? Hvis ja, så er denne artikel noget for dig. I dag bliver hver persons liv meget hektisk såvel som med masser af spændinger i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor lever de et ubalanceret liv. Hvis du også er en af ​​dem, så læs denne artikel omhyggeligt. En sund livsstil vil skabe dit hjerte forbedret. I dag fortæller vi i denne artikel dig derfor nogle metoder til at holde dit hjerte sundt.

Sådan holder du hjertet sundt

Dit hjerte er en muskel, plus det fanger hårdt såvel som bedre, hvis du lever et energisk liv. En inaktiv livsstil, tygge på junkfood, rygning, alkohol, lange arbejdstider og kollektiv stress skaber hjertet stadig mere modtageligt. Nu er det tid til at tynde k om dit hjerte, hvordan du holder det sundt.

Bedste tips til at holde hjertet sundt:

Nu har vi nedenfor nævnt en liste over bedste tips, der er gavnlige for at holde dit hjerte sundt. De er som følger;

1. Bliv aktiv:

Aerobic konditionstræning

Sørg for at udføre motion i 150 minutter hver uge. En enkelt måde at nå dette mål er ved at udføre 30 minutters bevægelse på 5 dage om ugen. Montering det overalt, du kan, for eksempel ved at cykle til kræfter.

2. Spis godt:

Spis vegetabilsk salat

Den overordnede og ledende for et stærkt hjerte er at skelne mellem, hvad der er i din skål. Til enhver tid skal du kontrollere, hvad du spiser, og så snart du spiser. En mad, der er tilfredsstillende i grøntsager, fuldkorn, frugt, rødt kød og mindre mængde olie og kan gavne dit hjerteslag længere.

3. Få nok søvn:

Sov godt

Fravær af søvn forringer både blodtryk og kolesterol. Søvnmangel tipser også til forbedrede stressniveauer, der også øger irritationsniveauet i din krop yderligere hævelse fare for hjerte-relaterede vanskeligheder. Lure på 7-9 timer hver eneste nat vil gavne dit hjerte ved at være sundt.

4. Forlad alkohol og rygning:

Rygning og drikke

I kender alle den dårlige virkning af rygning samt at drikke alkohol på hjertets sundhed. At stoppe med alkohol eller cigaretter er noget svært; i stedet for at dræbe sig selv er heller ikke et smart valg. Prøv at forlade denne vane gradvist, men med tillid.

5. Hurtig gåtur:

Smuk kvinde, der går

Det er nødvendigt for alle i alle aldre at gå i cirka 30 minutter tidligt om morgenen, i mellemtiden reducerer det virkningen af ​​forurening på hjertet, der er mere at forvente gennem solnedgangstimerne.

6. Motion, yoga eller mægle:

yoga meditation i lotusstilling

Gør nogen af ​​disse, som du kan lide, og stik ved at anvende en af ​​metoderne for at forbedre dit hjerte stærkt. Kun en 30 minutters aerob træning genopretter dit hjerteforhold. Meditation såvel som yoga er utallige for dit hjerte, for eksempel har de fordel af at trøste pres, som mekanisk genopretter dit hjerte.

7. Undgå at spise for meget salt:

sort salt 4

På vej til at holde et passende blodtryk, bryd med salt på bordet og tilføj færre til din madlavning, ellers skær det helt ud. Vær også opmærksom på store salthøjder i behandlede fødevarer. Kontrollerede madmærkerne, hvis en fødevare er forhøjet i saltusikkerhed, den bruger mere end 1,5 g salt eller 0,6 g natrium for hver 100 g.

8. Indtag fed fisk:

Fisk

Det anbefales, hvis du ikke er vegetar at have fed fisk to gange om ugen. Der er mange fisk, der indeholder omega -3 og understøtter at beskytte mod hjertesygdomme, er sardiner, makrel, laks og tun.

9. Hold sund kropsmasse:

streg diæt vægt

Vedligeholdelse af en sund vægt er vigtig for overalt sundhed, f.eks. Fedme øger faren for mange hjertesygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk osv. Hold BMI blandt 20 til 25, der måles idealvægten.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80