Hvordan kan du forbedre dit syn naturligt?

Vi har fået det privilegium at se verden på sit bedste og værste, og alt fordi bag vores små kigger er nogle af de komplekse netværk af optisk mesh forbundet og forbundet til hjernen for at sikre, at den glatte mekanisme og synsevne hersker. I en nøddeskal er øjensyn evnen til at bruge din vision til at se verden. Ligesom enhver anden kropsdel ​​har hvert syn en nerve bag sig, der til tider kan fungere forkert og ligesom enhver anden kropsdel, også denne udsættes for skader, når udtrykket ‘dårligt øje’ kommer til stedet.

De sædvanlige mistænkte og den mest almindelige øjenlidelse er langsynethed eller kortsigtet afhængigt af den situation, du lider af. Så er der diabetes- og grå stær -patienterne. Grå stær forårsager en uigennemsigtighed til at dække øjet, hvilket forårsager tab af syn og blændingsintolerance. Selv en unødig mængde stress på de optiske nerver kan forårsage skade på øjenerverne, hvilket får øjets syn til at forringes. Nogle af de almindelige øjensynlidelser kan bebrejdes sygdomme som glaukom.

Forbedre dit syn naturligt

Hvad er årsagerne til dårligt øjensyn:

Dårligt syn kan skyldes forskellige forskellige årsager, hovedårsagen kan være genetik, genetik har en god hånd at spille i forringelsen af ​​dit syn. For yderligere at forklare genetik er det de problemer, som du forældre og bedsteforældre har, som ubevidst er blevet givet videre til dig, og i tilfælde af syn er dette en fælles faktor, det ses ofte, at folk har et synsproblem, fordi deres familie har en historie af synsproblemer.

Andet end genetik forhøjet blodsukker er også en anstiftelse til dårligt syn. Højt blodsukker forårsager diabetes, som på sigt forårsager en form for blindhed kendt som grå stær. Dårligt syn er et problem, som 5 ud af ti mennesker lider af i dag, der kun efterlader 50% af befolkningen med et godt syn. Der er sket mange fremskridt for at udrydde problemet med dårligt syn, så folk kan se klart igen.

Der er et par hovedårsager til dårligt syn, der spænder fra magert til ekstremt farligt. Dårligt syn kan for det første skyldes arvelige problemer, hvis du ser, at nogen af ​​dine forældre har en historie med at bære briller, fordi de har et synsproblem, er det meget sandsynligt, at dette problem er blevet overdraget til dig. En anden årsag kan være, at du har et højt blodsukkerproblem. Højt blodsukker har to tilskyndere, enten er du overvægtig, eller også har du tidligere haft diabetes. Fedme er en hovedårsag til forhøjet blodsukker. Højt blodsukker fører til blindhed og er blevet registreret i mange kendte tilfælde.

Men nogle gange kan årsagen til dårligt syn være noget så simpelt som øjenbelastning. I en verden, hvor vi konstant læser -det være sig bøger, computerskærme eller smartphones, kan vores øjne let blive trætte på grund af denne intense og langvarige koncentration, og det kan føre til dårligt syn. Fokus på smartphones og computerskærme i lange timer kan føre til belastning af øjnene, hvilket gør det svært for øjnene at fokusere på objekter, der er placeret langt væk. Aldring er også en almindelig årsag til forringet syn. Selvom enhver del af øjet og synet kan blive forringet over tid, er den mest almindelige årsag til synstab i vores senere år, at linsen i øjeæblet bliver tykkere og mere stiv. Laser øjenoperation kan korrigere synsproblemer i vores tidlige år, men de færreste af os når alderdom og beholder stadig 20/20 syn, med eller uden kirurgi.

Andre årsager til synsproblemer kan være traumer i hovedet, infektion i øjet, fødselsproblemer og så videre. Væksten af ​​et arvæv kaldet Aldersrelateret makuladegeneration, som er en tilstand, hvor cellerne i makula i øjet degenererer på grund af væksten af ​​unormale blodkar i nethinden, fører også til dårligt syn. Alle disse problemer har dog et enkelt og lignende resultat; de vil ødelægge dit syn langsomt og støt. Så tag de nødvendige handlinger i dag, så du kan blive ved med at se den smukke verden omkring dig.

Sådan forbedres dit syn naturligt – Bedste tips:

Nedenfor er et par ekstremt praktiske tips til at hjælpe dig med at forbedre dit syn effektivt på meget kort tid. Dit syn er en af ​​de vigtigste dele af dine sanseorganer, derfor er det ekstremt vigtigt at holde dem sikre, nogle af de bedste tips er

1. Øvelser til at forbedre dit syn Naturligt:

Der er et par øvelser, der, når de praktiseres, kan hjælpe dig med at forbedre dit syn i høj grad. Disse øvelser er værd, da du på ingen tid vil bemærke en stor forskel på, hvad der er mere klart for dig, disse øvelser er:-

♦ Blinkende session:

Blinkende hjælper med at skabe en film omkring øjnene, som beskytter den mod støv og beskytter den mod infektion. Selvom vi blinker naturligt, hvis vi tager lidt tid og dedikerer det til bare at blinke, siger i 10 minutter, hvor vi sidder stille og blinker med jævne mellemrum, vil det have en stor indvirkning på vores øjne. Vi vil ikke kun hvile dem, men vi vil også hjælpe med at beskytte og helbrede dem mod støv eller stof.

♦ Venstre til højre bevægelser:

Luk øjnene og begynd at flytte dem fra venstre mod højre. Denne øvelse hjælper med at berolige spændingen i øjnene og giver dig en mere afslappet følelse. Det er altid godt at gøre dette om natten, for efter denne øvelse kræves en god søvn. Hvis du gør dette før sengetid i omkring tre uger, vil det helt sikkert forbedre dit syn.

♦ Yoga:

Yoga giver os mange øvelser, som kan hjælpe os med at forbedre vores syn. Palming, blink, rotationsvisning, front og sidevisning, sidelæns visning osv. Er nogle af disse øvelser.

Palming-Gnid håndfladerne, indtil de bliver varme, og tryk dem forsigtigt hen over dine øjenlåg. Føl varmen i håndfladen blive overført til dine øjne og dine øjenmuskler afslappende. Bliv sådan, indtil varmen fra dine hænder er blevet absorberet af dine øjne fuldstændigt, og gentag dette mindst tre gange.

Blink omkring 10 gange hurtigt. Luk øjnene og slap af i et par sekunder med fokus på din vejrtrækning. Gentag denne øvelse cirka 5 gange.

2. Hjemmemedicin til forbedring af synet Naturligt:

Der findes et stort antal hjemmemediciner til at helbrede dit syn. For nogle mennesker er disse midler det eneste, der hjælper deres syn, disse midler er:-

♦ Damp:

Damp påført øjnene kan hjælpe med at dæmpe spændinger omkring øjenhulerne. Dårligt syn skyldes normalt overdreven belastning af nerverne i øjnene. Steam kan hjælpe med at afhjælpe dette problem.

♦ Lavlysbehandling:

For en mere avanceret patient med synsproblemer er terapi med svagt lys et godt hjemmemedicin, i dette middel holdes en person væk fra hårdt lys og kun introduceres for blødt lys, hvilket tillader ethvert sår at hele i øjet. Kraftigt lys gør yderligere ondt i øjnene og forårsager flere synsproblemer. Lavlysbehandling er en fantastisk måde at holde dine øjne sikre og forbedre dem langsomt.

♦ Varme:

Varme på dine øjne hver nat, når du har lidt med traumer i hovedet, er den bedste måde at holde dit syn i skak. Traumer får dig til tider til at se uklar. Denne varme leveret af et enkelt stykke håndklæde på dine øjne vil give dig den komfort, du ønsker, og vil berolige nerverne i dine øjne og dermed hjælpe dig med at holde dit syn i skak.

♦ Vitaminer og antioxidanter:

To slags vitaminer og antioxidanter hjælper med at forbedre synet. De er: A -vitamin, hvis mangel skader vores forsyning af rhodopsin et pigment, der er afgørende for at se i svagt lys og om natten og Lutein

♦ Gulerødder:

Har du et pludseligt problem med dit syn, så inkorporer rå gulerod i din hverdag. Det er et gammelt hjemmemedicin, der hjælper med at genoprette synet. Hvis du bemærker, at dit syn bliver sløret, og du skal skele til at se tingene for langt væk eller for lille til at læse, er det sandsynligt, at du har et synsproblem. Gulerod er rig på A -vitamin, som er et godt middel til øjnene. A -vitamin styrker nerverne i dine øjne og giver dig et bedre syn i det lange løb.

Indarbejdelse af gulerødder eller mad til den sags skyld, der er ekstremt rig på A -vitamin, vil ikke kun give dig en sund kost, men vil også øge muligheden for, at du har et godt syn. Synet hæmmes stærkt af vitamin A -manglen i din krop. Denne mangel kan gulerødder overvinde, når de spises rå eller kogte.

♦ Grønne grøntsager:

For diabetes er der ikke længe om, før du begynder at lide med visse synsproblemer. For at holde din diabetes i skak, så du ikke har synsproblemer, skal du indarbejde en masse grøn mad i dit snavs. Grønne holder diabetes ved at kontrollere dit blodsukker. Dette vil kun forsinke problemet, men derfor skal diabetes kontrolleres af en ordentlig læge, så der ikke er bivirkninger.

♦ Tran:

Fiskeleverolie, der er fuld af næringsstoffer, er en rig ressource af vitamin A og D, og ​​det hjælper med at forbedre synet, når det indtages korrekt. Hvis vi regelmæssigt indtager det, vil vores vision blive stærkt forbedret.

 ♦ Blåbær:

Blåbær er en populær urt til syn og øjenhede, som også kan hjælpe med at forbedre nattesyn, da det stimulerer regenerering af den visuelle lilla komponent i nethinden.

Det beskytter os også mod makuladegeneration, glaukom, grå stær osv. Det er også godt for nethindeproblemer, der er relateret til diabetes og forhøjet blodtryk, fordi det har en stor mængde af et kemikalie kaldet anthocyanosid, der har meget kraftfulde antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber.

♦ Mandler:

Mandler er fantastiske til at forbedre synet på grund af deres rige omega-3 fedtsyre, antioxidantindhold og E-vitaminindhold.

  1. Sug 5 til 10 mandler i vand natten over.
  2. Næste morgen slibes disse mandler efter at have skrællet deres hud af.
  3. Indtag denne pasta med et glas varm mælk.
  4. Gentag dette dagligt i mindst et par måneder.

♦ Fennikel:

Fennikel indeholder antioxidanter, der fremmer sunde øjne og også bremser udviklingen af ​​grå stær. Tidligere blev fennikel betragtet som syneurt.

♦ Vilde asparges:

Vilde asparges er et andet hjemmemedicin, der hjælper med at forbedre synet. Denne urt fremmer også et langt, sundt liv i øjnene.

Øjne er en dyrebar gave til os, og vi skal værne om dem. Ikke alle kan have perfekt syn for evigt, men hvis vi gør en indsats for at reducere belastningen på vores øjne og aktivt forsøger at forbedre vores syn, kan vi helt sikkert sige farvel til briller.