Sådan bruges akupunktur til rygsmerter?

Det, der startede som en gammel tradition for at helbrede mennesker for næsten 2000 år siden, har nu opnået et niveau af massegenkendelse. Akupunktur er en helbredende kunst direkte fra hænderne på fagfolk fra Kina eller Tibet, hvor denne behandling betragtes som en komplementær behandling til moderne medicin.

akupunktur for smerter i ryggen

Som vi siger gammelt er guld, indebærer denne traditionelle form for helbredelse brug af fine tynde steriliserede nåle. Historien fortæller, at vores krop er fuld af “qi”, udtales som “chee”, som er livsenergi. på en normal dag er der en normal strøm af chee i vores krop. Først når der er variation, større eller mindre i antallet af chee, forvrænges den perfekte balance. Som en metode indsættes disse fine nåle i visse trykpunkter for at knytte chee -strømmen og dermed frigive den ekstra eller mindre livsenergi. Ved hjælp af den samme metode her er nogle trykpunkter for behandling af rygsmerter ved akupunktur.

Ører:

De trykpunkter eller knuder, der forårsager abnormitet i strømmen af ​​chee, er også kendt som meridianer, og fra toppen er ørerne et af trykpunkterne, hvor en dygtig indsættelse af steriliserede nåle til de rigtige punkter kan lindre rygsmerter. Øreakupunktur, der tidligere er blevet sammenlignet med medicin, vides at være kur mod kronisk ondt i ryggen.

Fingre:

Det andet trykpunktsområde i vores krop til at helbrede rygsmerter er hænderne. Akupunktur inkluderer indsættelse af nåle i trykpunkterne, der skaber massen af ​​chee, der skal låses op. Når vores krop oplever indsættelse af nål, lindrer den størknet blodgennemstrømning, som er en af ​​hovedårsagerne til rygsmerter. Vi advares imidlertid om, at smerter eller stivhed i første omgang kan være ved at være en naiv akupunkturpatient i første omgang, men virkningerne på lang sigt er værdifulde.

Palmer:

Endnu et andet trykpunkt i kroppen er vores håndflade, som er en knyttet masse nerver, der løber her og der hen over håndfladen. En erfaren nåleindsættelse til disse punkter forbinder nervesystemet lige med vores smerter, der forårsager betydelig lindring i rygsmerterne.

Lavere mave:

Det næste trykpunkt i din krop er området lige under din navle. Dette er imidlertid et meget følsomt sted især for kvinder og piger, men hvis der søges professionel vejledning, er der intet at bekymre sig om. Dette bruges hovedsageligt til smerter i maven eller i siden, som er direkte relateret til smerter i lænden.

Nedre ryg:

Hvis du har et knyttet trykpunkt i din krop, er det første sted at angribe for helbredelse selve det knyttede sted. Normalt for at lindre blodtrykket kan akupunkturmetode bruges til at indsætte nåle i rygområdet, hvor smerterne opleves.

Tæerne:

Et af de mest effektive områder, hvor de fleste akupunkturpunkter er placeret, er tåen eller under tåen på vores krop. Dette er stedet, hvor de fleste trykpunkter er placeret, og ikke underligt, at nogle af punkterne også tilhører rygsmerterne. man kan normalt også bruge dette som et trykpunkt i akupressur og tage et fingerpeg om det, selve trykpunktet er, hvor nålene indsættes for en dybere og hurtigere kur.

Der er få punkter dedikeret til vores krop, der kan helbrede modtrykssmerter, men det anbefales altid strengt at sortere de nåle, der skal bruges, ved at sikre, at de er steriliserede og rene til indsættelse. Et andet hovedpunkt er professionalisme, som skal tages i betragtning, hvis du stoler på nogen med nåle og din krop.

akupunktur for smerter i ryggen