10 bedste sunde energidrikke til spil og motionscenter

Vi er alle opslugt af travle skemaer, deadlines, arbejdsstress og et hurtigt tempo. Der er altid så meget at indhente, og oftest falder vi slap uden energi. Her er sunde energidrikke nyttige for os alle. Energidrikke er alkoholfrie drikkevarer, der indeholder gode koffeinniveauer, vitamin B, taurin, ginseng og andre ingredienser, der øger vores sind og sjæl til energimodus. De hjælper i høj grad med at øge ydeevnen og udholdenheden.

Ikke underligt, i betragtning af disse egenskaber, er flere energidrikke mærker efterspurgte blandt den voksne befolkning i disse dage. I dag vil vi undersøge alt om disse energidrikke i Indien.

Bedste sunde energidrikke

Energy Drink Brands: 10 bedste energidrikkevirksomheder i Indien 2021:

Lad os nu gå videre og udforske den nyeste næringsrige energidrik med rig energi, der er perfekt til at hjælpe dine aktiviteter i det daglige liv. Du kan udforske listen og vælge den rigtige efter dit valg.

1. Red Bull:

Man kan aldrig gå glip af Red Bull -energidrikken. De fleste af os har allerede hørt eller stødt på dette super populære mærke energidrikke. Red Bull er en pioner både i Indien og i verden for sin fremstilling af energidrikke. Deres drikkevarer er næsten oversat til at have en kop kaffe med et højt indhold af koffein. Denne ingrediens, koffein, er nyttig til at få energi, da det udløser frigivelse af adrenalin, kamphormonet i kroppen. Den har omkring otte varianter såsom rød udgave, intet sukker, original, cola, sølvudgave, blå udgave osv.

2. Monster Energy:

De fleste af os har også hørt om Monster. Mærket lover at få en øjeblikkelig dosis energi tilbage med betydeligt højere niveauer af koffein, faktisk endnu højere end red bull, med omkring 33,81 mg/100 ml. De andre ingredienser omfatter glucose, kulsyreholdigt vand, benzoesyre og citronsyre. Glukose og koffein øger for at hjælpe energiniveauet i kroppen ved at skubbe adrenalin i systemet og også føre glukose gennem blodbanen for at flytte det til cellerne. Monster energidrikke har over 34 varianter, hvilket gør dem til de bredeste muligheder, en person kan vælge.

3. Cloud 9:

Fra koffein til naturlige ekstrakter af æblejuice, vitamin B og C og andre energiindhold som Taurin og koffein, Cloud 9 er populær for at have en perfekt kombination af ingredienser til at booste ens energi og genindføre det aktive liv forude. Taurinen hjælper primært i proteinsyntesen og hjælper med muskelmasse og tilstrømning af energi til kroppen. Den originale smag af denne drink er blandet frugt. De har dog flere varianter og varianter som hindbær, brombær, sort strøm, jordbær osv.

4. Gatorade:

Gatorade er et kommende energidriksmærke, de fleste af os ville have bemærket. Sportspersonlighederne støtter stærkt mærket, lige fra vores badminton -superstjerne, PV Sindhu. Gatorade lover sin energidrikbooster med videnskabelig og medicinsk bevist formulering, såsom tilstedeværelse af og kulhydrater. De afgørende ingredienser omfatter elektrolytter som natrium og kalium, udover natriumcitrat og saccharose. Elektrolytterne hjælper primært kroppen med at producere energien og hjælper med at stimulere aktiviteten og funktionerne. Man kan øjeblikkeligt få energien tilbage efter at have haft denne friske drink, og den er perfekt til en aktiv livsstil. Dette er en perfekt energidrik til motionsformål.

5. Mountain Dew:

Mountain Dew er blandt andre meget almindelige og berømte energidrikke på markedet. De fleste af os har lagt mærke til mærket omkring os lige fra vores barndom. Den originale Mountain Dew -smag ligner smagen af ​​gennemsigtige læskedrikke og kommer i en lignende smag. Vi har dog også over 30 andre varianter inden for mærket. Hvis du er en, der leder efter god smag og energidrik, der ligner sodavand, er dette et ideelt valg at foretrække. Denne drink indeholder et højt indhold af koffein, fructose, hvidt druesaftkoncentrat og citronsyre med kulsyreholdigt vand. Mens koffein hjælper med at skubbe adraneline i kroppen for at give energi, hjælper fructose også på den anden side med at omdanne til energi i leveren.

6. Crunk:

Crunk er et energidriksmærke i Indien, der blev etableret tilbage i 2004. Crunk -energidrikken kommer i mango-, fersken- og granatæble -smag, med vitamin B og majssirup, ashwagandha, ginseng og epimedium i det. De naturlige ingredienser som Ashwagandha og ginseng er populære fra alder til at øge og øge energiniveauet og øge koncentrationerne. Det øger og stimulerer hormoner til aktiv livsstil. Selvom det er et relativt mindre kendt mærke, kan dem, der foretrækker at have nogle naturlige ekstrakter i deres drikkevarer og væsker, vælge dette.

7. Tzinga:

Tzinga er blandt det mest overkommelige og billige energidrikke mærke i Indien lige nu. Det er en indisk virksomhed med oprindelse, der producerer en række smagsoplevelser i sektionen energidrikke. Du kan endda finde de nyeste og unikke innovative smag i mærket i forhold til andre. Disse omfatter tropisk frugt, mango jordbær, atomæble, citron mynte og andre. En ulempe er imidlertid tilgængeligheden af ​​energidrikken, da den ikke er almindeligt tilgængelig overalt. Det er en af ​​de bedste energidrikke til at prøve fokus, energi og træning.

8. B’lue:

Vi vedder på, at de fleste af jer ikke har hørt om dette mærke. Da vi diskuterede, at de fleste energidrikke er høje og tunge på sukker og koffein, er B’lue på den måde en unik. Det indeholder ikke koffein eller kulsyreholdigt vand. Så til at begynde med, hvis du leder efter noget, der ikke indeholder koffein, er dette et perfekt valg. B’lue energidrikken fokuserer i stedet på aromatiseret vand med vitaminer (B3, B6, B9), mineraler (K, Mg, Na) og elektrolytter. De ladede mineraler i elektrolytter hjælper med at producere energi til musklerne.

9. Brænd:

Energidrikken Burn er et tilskud og fremstilles af Coco Cola -virksomheden. Mærkets tagline er “Burn – Fuel your Fire.” Burn er ikke kulsyreholdigt drikkevand, men er baseret på koffein, taurin, vitamin B3, B6, B12, Arginin osv. Det har over 32 mg/100 ml koffeinindhold i det . Energidrikken findes i over syv varianter, som inkluderer bærfrugter til kaffevarianters smag.

10. Xtra Power:

Xtra power er en mindre kendt energidrik, der findes i Indien, og som er produceret af det UAE-baserede forretnings- og fødevarevirksomhed. Xtra power lanceres i Indien i 2012 og er berømt for sine intense energiingredienser som aminosyrer, sukkerekstrakter, mineraler, vitaminer som B6 og B12, koffein og taurin. Drikken indeholder ikke kunstige sødestoffer.

Leder du også efter at prøve energidrikke? Vi håber, at denne liste over energidrikke i Indien ville hjælpe dig med at vælge og vælge den rigtige. Afhængigt af dine præferencer skal du vælge den rigtige smag og listen over ingredienser til stede for at vælge det rigtige valg. Lad os vide, hvad du tænker på at prøve; vi elsker at høre fra dig!