Ayurvediske lægemidler til vægttab

Ayurvediske lægemidler til vægttab

Er du en af ​​dem, der har gjort flere forsøg på at tabe sig, men stadig ikke har fået nogen resultater? Træner og spiser du sundt, og du har stadig ikke godkendt det? Så skal du nok besøge lægen. Eller hvis du ikke er i stand til at udføre nogen form for træning på grund af fysiske smerter, skal du slå flere hjemmemediciner op for at finde en løsning på dette problem. Den bedste og sunde måde at tabe sig derhjemme er at prøve naturlig ayurvedisk medicin. Ayurveda blev genereret i Indien for tusinder af år siden og er en integreret og meget vigtig del af hendes kultur. Da den er så naturlig, er den fuld af naturlige og gode egenskaber. For at gøre det let for dig har vi listet nogle af de ting, du kan bruge for at forbrænde fedt og øge stofskiftet. De er slet ikke svære at lave og kan let findes i køkkenet eller på markedet.

Detox te:

For at forberede detox -te skal du først tage 4 til 5 kopper varmt kogende vand. Tilsæt en halv teskefuld spidskommen, korianderfrø og fennikelfrø. Sigt alle frøene ud, efter at dette er kogt et stykke tid, og hæld det derefter i en termokande. Mindst tre til fire gange om dagen skal du tage denne drink. Hvis du føler, at teen er for stærk til dig, kan du simpelthen reducere mængden af ​​frø. Dette hjælper dig kun med at tabe dig inden for et par måneder.

Amalaki:

Den næste fedtkæmper hedder Triphala Treat. Det er en gammel ayurvedisk medicin, der består af tørrede indiske superfrugter, der arbejder sammen. Amalaki er kendt for at fjerne overskydende betændelse fra din krop. For at bruge det som ingrediens skal du tage en halv kop varmt vand og tilføje en halv spiseskefuld Triphala pulver sammen med noget organisk hørfrø. Hvis du vil, kan du også købe Triphala pulver og tabletter online. De er slet ikke dyre.

Spis halvdelen af ​​dine kalorier til frokost:

En anden måde at tabe sig på er ved at spise halvdelen af ​​kalorierne til frokost. Dit typiske måltid bør være noget som varmt havregryn eller cornflakes sammen med æggehvider. Til frokost skal du have ost, æg, kød og dessert. Til middag skal du spise en masse kogt frugt og grønt. Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at tabe dig inden for en meget kort periode. Sørg dog for ikke at indtage nogen form for forarbejdede fødevarer.

Karrypulverblender:

Til karrypulverblender skal du bruge fem spiseskefulde koriander og bukkehornsfrø, et stort løvblad, nogle spidskommen frø, nogle sennepsfrø og også en kanelstang. Du kan også tage fem fed. Mal dem sammen og tilsæt lidt gurkemejepulver. Dette er den slags karrypulver, du skal bruge, mens du tilbereder enhver form for måltid eller karry. Det tager kun et par minutter at lave og er bestemt nogle af de bedste ayurvediske lægemidler til vægttab.

Rå silkehandske massage:

Rå silkehandske -massagen er en meget billig hjemmespa -behandling, der hjælper dig med at bekæmpe fedt. Det giver energi og afgifter din krop. Det hjælper dig med at tabe dig meget i løbet af en kort periode. De tre vigtigste områder af massage er arme, mave og ben. Du skal starte med urets bevægelse på maven og slutte med den mod uret bevægelse. Det sidste område skal være benene. Du skal igen bruge cirkulær bevægelse på balder og hofter.

Sort peber pulver, citronsaft og honning:

Tag et glas lunkent vand og tilsæt en spiseskefuld sort peberpulver. Tilsæt også fire spiseskefulde citronsaft. Tilsæt endnu en spiseskefuld honning. Bland dette godt og drik hver dag. Dette middel hjælper dig med at tabe ganske få kg inden for et par måneder. Sørg for, at det vand, du bruger, er varmt. Koldt vand vil kun sænke dit stofskifte.

Citronsaft og honning:

Et andet godt ayurvedisk middel til vægttab er at bruge den perfekte kombination af citronsaft og honning. Du skal drikke dette hver morgen med tom mave. Prøv dette middel i et par måneder, før du får resultaterne. Dette er et af de grundlæggende midler, som Ayurveda foreslår. Hvis dette ikke tilfredsstiller dig på nogen måde, kan du snart besøge lægen.

Skål kål:

Den bedste måde at tabe sig meget på inden for en kort periode er ved at have en skål kål hver dag. Det er effektivt til at bekæmpe kropsfedt og er en af ​​de bedste måder, du kan tage på for at tabe dig. Du kan få det til middag i stedet for måltidet eller endda om aftenen.

Kanel:

Et godt ayurvedisk middel mod vægttab er ved at bruge ingefær. De øger dit stofskifte og regulerer også dit blodsukker. For at bruge kanel i dit daglige liv, skal du bare tilføje lidt af det en kop sort te. Sørg for, at der ikke er sukker i den. Dit kolesteroltal forbedres, og du vil leve et meget sundt og aktivt liv ved hjælp af kanel. Hvis du har type 2 -diabetes, eller du er ekstremt overvægtig, skal du gøre kanel til en daglig del af dit liv.

Mælkebøtter:

Mælkebøtter er fulde af ernæring. Hvis du har langsom fordøjelse, er dette noget, du helt sikkert kan gøre en del af din kost. De hjælper dig med at opretholde en sund vægt og taber også nogle kilo. At være fuld af fibre, vitaminer og mineraler er mælkebøtter, hvad du har brug for til at rense din lever og forbedre dit kolesterol. Dit blodtryk bliver også normalt med tiden, hvis du gør fuld brug af mælkebøtter.