Top 9 sundhedspleje produkter i Indien

De fleste voksne har brug for et eller flere kosttilskud dagligt. De fungerer som forebyggende foranstaltninger mod sygdomme og medicinske tilstande samt hjælper med at holde sig i form.

Ofte får vi ikke den mængde næringsstoffer, vi har brug for fra vores mad. På grund af dette er sundhedspleje produkter tilgængelige på markedet. Disse kosttilskud giver kroppen de nødvendige næringsstoffer for at holde dig sund. Tilskud indeholder normalt fedtsyrer, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Sundhedsprodukter i Indien

Sundhedsprodukter i Indien:

Disse produkter kan være i form af piller, kapsler, sundhedspulver og sundhedsdrikke.

1. Valleprotein:

sundhedsprodukter 1

Valleproteiner er en rig kilde til D -vitamin og omega 3. De bruges ofte til at hjælpe med at løse problemer med vægttab og fejlernæring hos børn såvel som voksne. Valleprotein kan tages som et helt måltid, når det er kogt.

2. Omega 3 fedt:

sundhedsprodukter 2

Vores krop optager ikke naturligt omega 3 fedtsyrer fra mad. Derfor er der kosttilskud til det samme tilgængelige. De fleste omega 3 -tilskud stammer fra fiskeolie. Fiskeolie forarbejdes, og kapsler fremstilles ud fra tema. Disse kapsler pakkes og sælges i håndkøb. Mange af os får brug for omega 3 fedtsyrer og fiskeolie kapsler anbefales

3. Vitamin B12:

B -vitamin 12

Vitamin B12 -kompleks er et af de vigtigste vitaminer, kroppen har brug for. Det består af thiamin, riboflavin, niacin, biotin, folsyre og cobalaminer. B -vitaminmangel fører til mange komplikationer som diarré, hypertension, beri beri for at nævne nogle få. Det er derfor nødvendigt at indtage tilstrækkelige mængder dagligt. Kosttilskud hjælper med at give kroppen den nødvendige mængde.

4. D -vitamin:

sundhedspleje produkter

D -vitamin viser sig at være lavt hos mange mennesker. Det hjælper med at holde immunsystemet stærkt og fremmer et godt helbred. Solen er en god kilde til vitamin D. Dog er der kosttilskud til rådighed, hvis der er mangel.

5. Probiotika:

sundhedsprodukter 5

Disse mikroorganismer har mange sundhedsmæssige fordele. De vil bekæmpe bakterier og vira. De kan findes i visse gærede fødevarer som ostemasse eller yoghurt. Da disse ikke er tilstrækkeligt tilgængelige naturligt til forbrug, produceres forskellige kosttilskud, der bruger disse som ingredienser, til medicinske formål.

6. Kanel:

Kanel

Kanel er fyldt med næringsstoffer og antioxidanter. De vil forsvare kroppen og vil beskytte den mod bakterier og bakterier. Det hjælper også med at kontrollere blodsukkerniveauet. Kanel fås både i pulver- og pilleform. 2-3 g kanelindtag er den sædvanlige anbefaling.

7. Gurkemeje:

Gurkemeje

Gurkemeje er kendt for at reducere betændelse og hjælper med at fremme generelt godt helbred. Den indeholder Curcumin, som er et naturligt antiseptisk, antibiotikum. Forskning viser, at gurkemeje også bekæmper kræftceller. Dagligt tilskud bør ikke overstige 500 mg.

8. Kostfibre:

sundhedsprodukter 6

Kostfibre hjælper med at stabilisere blodet. Det hjælper også med korrekt fordøjelse af mad. Mangel kan føre til problemer i fordøjelsen og gastrointestinale tilstande som irritabel tarm, forstoppelse og gas. Fiber holder også kolesterol under kontrol. Kosttilskud giver det beløb, din kost ikke kan levere. De fås i forskellige former som olier, tabletter og pulver.

9. Sundhedspulvere og drikkevarer:

Frugtsaft

Bortset fra andre kosttilskud anbefaler medicinske forskere også sundhedspulvere og sundhedsdrikke, der fås hos enhver kemiker. Sundhedspulver kan tilføjes til smoothies og mælkeshakes, som kan spises til morgenmad hver morgen, Health beruset er et alternativ til koffeinrige drikkevarer og usunde luftede drikkevarer.

Kosttilskud bør kun være komplementære til en afbalanceret kost og ordinerede lægemidler. De bør kun tages efter ordination af en læge eller læge. Det er vigtigt korrekt at forstå sundhedsmæssige fordele ved de kosttilskud, du vil indtage, da nogle produkter kan have uønskede bivirkninger.